Delije
Bajevic ne dolazi? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Bajevic ne dolazi? (/showthread.php?tid=406)

Pages: 1 2

Bajevic ne dolazi? - maddogs RxSx - 06-01-2004

Bajevic ipak ne dolazi u zvezdu...

???????... - delija013 - 06-01-2004

[i]Ekskluzivno o Bajevicu

Kao

???????... - Mitke - 06-01-2004

Prema nekoliko grckih izvora, Bajevic je potpisao za Olimpijakos na sledece 3 godine. E, pa Dzajo, oterao si jednog dobrog trenera, a drugog, boljeg nisi uspeo da dovedes. Kockao si se nadajuci se najboljem i izgubio. U normalnom svetu posle necega ovakvoga sledi neopoziva ostavka.

???????... - Anonymous - 06-01-2004

To je normalno kada zivimo u ovakvoj zemlji, sa korupcijom, kriminalom i predsednickim izborima na koje se kandidovao Bogoljub Karic Smile Kada jednom postanemo normalna zemlja, normalna drzava gde se postuju prava itd., onda se mozemo nadati boljem, kako u Srbiji tako i u Zvezdi. U EU cemo uci za najmanje 10-15 godina. Ko ce ovde da ulaze kad se zna kakav smo mi Srbi narod, stranci hoce da znaju sta je cije, pa kada kupe da znaju sta je njihovo.

sa sportskecentrale:

[i]Bajevic u "crveno-belom"

Du

Izvinjavam se nije cela vest, od nervoze nisam ni kopirao kako treba!

[i]Bajevic u "crveno-belom"

Du

???????... - Mitke - 06-01-2004

Situacija je takva da Zvezda manje od 2 meseca pred pocetak Lige sampiona nema trenera, nema novih igrackih akvizicija, a odlasci najboljih igraca su sve aktuelniji. Ne znam samo ko ce u ovoj celoj blamazi sa trenerima da dobije epitet "Zadrugar". Jedno je sigurno: niti ce Dzaja a jos manje navijaci da budu oni koji ce se zadnji smejati. (Ako se malo napregnete, cucete kikotanje i valjanje od smeha u komsiluku. Mnogo su se kratko 'ladili na -11 - Dzaja im kupio grejalicu.)

Nek se taj Bajevic goni u 3 lepe :bes Veliki mu je Zvezda klub... Sad

Dzajo kupi nam Mateusa!

???????... - Ђоле - 06-01-2004

Mogao je odmah lepo reci da nece,a ne da nas zavlaci nedelju dana,tako da je po meni on na kraju ispao pi*ka!Ako Dzaja bude pametan pa ne zove Kosana,a Ljupko nece opet u nas fudbal,eto nam Pizona...Kao igrac je bio odlican u dresu Zvezde,ali nemam neko veliko misljenje o njemu kao treneru,mozda gresim...
A ako dobijemo Liverpul,Juve i Lion,kao sto je Kiza prognozirao,jadna nam majka :zbunjen

Ja bih najvise voleo Pizona, nekako nam on najvise odgovara, najbolje poznaje igrace jer trenira mladu reprezentaciju. SCG je sada u polufinalu, to je i onako odlican rezultat. Vidic, Markovic, Dislja, Milovanovic, Miladinovic i ne znam ko jos... igraju kod njega. Milovanovic je kod Muslina retko igrao, a kakav je gol dao Chievu.

Pizon je Zvezdina zvezda, neka on dodje nego da nam uvale neki krsh od trenera kao onog majmuna Zorana Filipovica sa kojim nista nismo uradili i sto smo morali prekucavati njegove glupe izjave koje niko nije shvatao.

Treba nam reorganizacija kluba, finansijska injekcija!