Delije
Zvezda - Zemun - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Zvezda - Zemun (/showthread.php?tid=326)

Pages: 1 2

Zvezda - Zemun - Anonymous - 03-22-2004

Juce je vladalo veliko interesovanje za tekmu, verovatno zato sto je uspela propaganda lepljenja plakata oko grada koju moram da pohvalim. Nema titule bez velikog severa.

Pao je dogovor da se ne navija uopste u prvom poluvremenu sto je ispostovano, slavio se prvi gol i pogodak Marka Pantelica. (prvo pa musko) Mada me nervira promaseni penal, zamalo da izgubimo tekmu na kraju i glodari bi nam bili sad na 4 bodova razlike. Imali smo srece.

Taurunumi su se dosta dobro culi, odlicna koreografija sa 3 baklje na drugom poluvremenu, navijali su malo na prvom (zbog Kosova) i celo 2 poluvreme. Nisu hteli da nas kopiraju bez navijanja u prvom pa je tako ispalo.

U 2. poluvremenu krece navijanje, 20 baklji, 20 dimova, sa porukom i nas glas za Kosova spas, kasnije zastavice su se razdelile (radomir ponosni vlasnik jedne) Smile Odlicno je sve ispalo, nesto kasnije Uzasno Ludi (nova grupa mislim da su iz Obrenovca nisam siguran) pale 10-tak baklji i dizu u vis novu zastavu.

Kao i pesme Kosovo je srce Srbije, Ubij Siptara, Zovi samo zovi... i ostali repertoar cetnickih pesama, kao i Zvezdinih. Pri kraju tekme navijanje nije bilo nesto ali je bilo dosta ljudi sa strane sto nisu bili u kopu pa nisu ni navijali culo se Mars sa severa, mars sa severa, mars sa severaaa picke pozerske!!!!

Ima jos dosta, ali ostavljam vama da dopunite.

www.delije-caffe.co.yu/audio/kosovo1.wav
www.delije-caffe.co.yu/audio/kosovo2.wav

Godra ima dobre video fajlove bice sutra verovatno postavljeni. 10-tak slika u galeriji, 2 audio fajla za sada i slika koreo taurunum boysa.

[Image: taurunum-boys.jpg]

Zvezda - Zemun - Mil-013 - 03-22-2004

Pozdravljam Nikolu013 i Dzoa koji su bili na tekmi!
Titula je na vidiku! Confusedampion ;pivo
Grobarima :finger u Novom sadu

Re: Zvezda - Zemun - радомир - 03-22-2004

Quote:kasnije zastavice su se razdelile (radomir ponosni vlasnik jedne) Smile

MENTALITA' ULTRAS

Zvezda - Zemun - Solo_Sempre_Spalato - 03-22-2004

ova koreo zemunaca na gostovanju je bolja od koreo koju su boysi napravili doma za 18ti rodjendan :rofl

Zvezda - Zemun - JEZGRA - 03-22-2004

Tragicno je kad se netko iz Torcide ruga nekome da mu nije uspjela koreografija... Jo

Re: Zvezda - Zemun - пајаamp;јаре - 03-22-2004

Quote:
KizaLion Wrote:kasnije zastavice su se razdelile (radomir ponosni vlasnik jedne) Smile

MENTALITA' ULTRAS

MENTALITA' ZBIR !
zar ne? :lol:

Najvise me nervira kad se Tovari i Purgeri prepucavaju na nasem forumu u nekom x topiku koji uopste nije njima namenjen :bes , daj zajebite vise to.

Inace drago mi je sto je dosao i taj dan da je Purke Stojanovic postigao svoj prvi gol na Marakani i time doprineo novoj pobedi. A super je i to da tribina sve lepse izgleda iz tekme u tekmu :ruke .

Zvezda - Zemun - nosorog - 03-23-2004

I ja malo skrecem sa teme ali da iskoristim prisustvo Purgera pa da ne

Zvezda - Zemun - JEZGRA - 03-23-2004

[quote="nosorog"]I ja malo skrecem sa teme ali da iskoristim prisustvo Purgera pa da ne