Delije
Intervju sa Zulu Warriors - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Intervju sa Zulu Warriors (/showthread.php?tid=238)

Pages: 1 2 3

Intervju sa Zulu Warriors - Anonymous - 12-03-2003

Evo vam jedan deo intervjua, stavio sam ga na latinici, da bi mogli i BBB i Torca da ga citaju. Nastavak veceras ili sutra.

-----------------------------------------------------

Nastali su po ugledu na navijace Aston Ville, po njihovom imenu. Grupu smo osnovali 1987. u Poslednjoj

Intervju sa Zulu Warriors - banne - 12-03-2003

E jer moze neko da mi kaze sta je sada sa spanjolkom?

Intervju sa Zulu Warriors - Modrichha - 12-03-2003

Dobar izvestaj ali da nece negiracti ovi iz "lijepe njihove" ove dogadjaje. :rofl

Intervju sa Zulu Warriors - delije knin - 12-03-2003

Prva liga :ruke
Daj jos!

DOK SRCE KUCA U NAMA...

Intervju sa Zulu Warriors - Forever Ultras - 12-03-2003

Evo ovde premijerno Smile jos nije postavljeno na naslovnu stranu i nisam stigao da sredim... Ali ako vec hocete... Smile

poz,
budimir

Drugi deo:

Mi smo na Red Devilse gledali kao na neku vrstu uzora. Oni su bili starija grupa na koju smo se mi ugledali. Gotivio sam i ULTRAS, svi njih povezuju za koreografije, oni ih jesu radili ali nisu radili samo to. Ucestvovali su u mnogo tuca, mnogo njihovih ljudi je hapseno ali oni to nikada nisu isticali, nisu voleli da se zna i to cenim

Intervju sa Zulu Warriors - Forever Ultras - 12-04-2003

Ovo je mozda polovina ukupnog materijala tako da ce naredna dva dana, kako budem stizao od drugih obaveza biti jos dva ili tri nastavka a uradicu na kraju jedan njegov pozdrav za Delije-caffe... Legendo, ako citas ovo, popi neko pice i za nas u Parizu!! Smile

poz,
budimir

Intervju sa Zulu Warriors - Bane - 12-04-2003

Za Banneta:

Cela ta zenska ekipa je ostala na Severu jos neko vreme (otprilike do kraja 1991.). Pri ujedinjenju je bila prica da ce imati sekciju Delije Femino, ali mislim da to nikad nije zazivelo. Neke sam licno poznavao i zaista mogu da kazem da zasluzuju apsolutni respect i drago mi je da ih ZW i danas pominju. Nikad posle, na Severu (a ni bilo gde) nisam video bolju zensku navijacku ekipu. Sta je bilo posle ? Svako je otisao na svoju stranu. Nisam siguran i ne bih da sirim neistine ali mi se cini da sam cuo da je Spanjolka udata za jednog solidno poznatog grobara iz starije garde.

Intervju sa Zulu Warriors - Bane - 12-04-2003

I da dodam da mi ovaj intervju budi draga secanja.

Intervju sa Zulu Warriors - banne - 12-04-2003

Imenjace i meni budi stara secanja. Mislim da je Spanjolka legenda severa,
A Zulu Warriors su nam bili idoli.

Intervju sa Zulu Warriors - sale - 12-04-2003

Budo ovo mu dodje kao bukvar za narastaje koji dolaze :rofl

Trebalo bi okupiti 5/6 upucenijih likova iz tih lepih vremena da ispicaju svoju pricu objaviti knjigu ISTORIJA SEVERA, ilustrovati dobrim fotkama... to nam definitivno nedostaje, islo bi kao alva, a prihod uz dogovor sa njima bio za humanitarne svrhe ili navijacke potrebe!

mislite o tome

-------------------------------------------------------------------------------------------------

SVUDA GRMI OKOLO...