![]() |
Све шеталице Делија - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Све шеталице Делија (/showthread.php?tid=1586) |
Све шеталице Делија - николаБГ - 09-21-2010 Било би лепо да на једном месту објединимо слике свих шеталица које су красиле како Север наше Маракане, тако и трибине стадиона широм наше земље и Европе. Мислио сам да и овде кренемо од почетка или краја, па редом, али претраживао сам галерије на кафеу и на делије.нету и видим да неке слике недостају. Па зато хајде да их качимо како коју будемо налазили, верујем да по архивама наших људи има ссвих фотографија. Ја ћу кренути од оних најстаријих, ако неко зна за још неку слободно нека ме допуни. Знам да је тешко и готово немогуће ставити димензије заставе, али оставите што је могуће више података о њој. ![]() сезона 86-87 Звезда- партизан, црвено бела lee cooper шеталица ![]() иста шеталица против загребачког динама ![]() сезона 89-90 Звезда- келн, шеталица ''Делије из Будве'' ![]() шеталица рукометаши Делијама се носила почетком деведесетих врло често, све док није украдена из хале на бањици од стране радоваца, а онда продата гробарима за 500 марака. Наравно они су је показали као плен и исцепали на југу ![]() Звезда бриж ![]() Ова се не треба посебно представљати, али би било лепо да неко окачи лепшу слику, ова и није баш репрезентативна. Овако из главе из оног времена фале, шеталица латинична ВОЛИМ ТЕ, неколико мањих шеталица, сећам се једне из Барија са доње трибине на коме црвено бели петао јебе плаво белог петла, па шеталица која је често стајала на стази подно севера делије двв консултинг, онда дугачка делије котор... итд Ове новије су ту, али и њих је посао наћи, није их баш било пар ![]() Када их скупимо могао би фрактура да направи једно уметничко видео издање од свега овога! ;D пс мислим да тема најлепше слике делија треба да се налази на овом форуму, не на сваштари! Одг: Све шеталице Делија - николаБГ - 09-21-2010 ![]() чини ми се боља из Барија ![]() ![]() сезона 2007-2008 Звезда Бајерн порука министру јочићу ![]() 122. дерби на јна Најјаче групе града за тебе боре се сада ![]() сезона 2005-2006 Звезда брага, прослава годишњице групе хероес ![]() ![]() Обе слике са исте утакмице, Звезда хабитфарм, 2005 ![]() цезона 2000-2001 Звезда Динамо Кијев ![]() Сезона 2002-2003 Звезда лацио ![]() Звезда Кјево Верона 2002-2003 Одг: Све шеталице Делија - sezione ruma - 09-21-2010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Одг: Све шеталице Делија - дај гол - 09-21-2010 ![]() ![]() ![]() ![]() Ево нешто и од мене,нисам ишао хронолошким редом,мој фаворит је ова против Либереца Одг: Све шеталице Делија - vure - 09-21-2010 Железник ЦЗ ![]() Uploaded with ImageShack.us Јагодина ЦЗ ![]() слика са цз-базел избрисана јер су у питању исте шеталице као и са хабитфарма које су већ постављене.. Одг: Све шеталице Делија - dpcz - 09-21-2010 ![]() Црвена Звезда - ОФК Београд 07/08 ![]() Црвена Звезда - Рад 08/09 ![]() Црвена Звезда - Млади Радник 09/10 ![]() Црвена Звезда - Напредак 09/10 ![]() Црвена Звезда - ОФК Београд 09/10 ![]() Црвена Звезда - Рад Одг: Све шеталице Делија - Победник! - 09-21-2010 Звезда - Будућност ПГ ![]() Звезда - Рад ![]() ОФК Београд - Звезда ![]() Звезда - Гроцлин ![]() Одг: Све шеталице Делија - vure - 09-21-2010 Воша ЦЗ ![]() Uploaded with ImageShack.us Раднички Ниш ЦЗ ![]() Uploaded with ImageShack.us ЦЗ Борац ![]() Uploaded with ImageShack.us Одг: Све шеталице Делија - дај гол - 09-21-2010 ![]() Самдорија-Звезда ![]() Келн-Звезда ![]() Звезда-Келн Одг: Све шеталице Делија - дај гол - 09-21-2010 ![]() ![]() ![]() ![]() Свакако и шеталица са последњег дербија(138) треба поставити,оно је ремек дело. |