Delije
Европа-Мобилизација!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Европа-Мобилизација!!! (/showthread.php?tid=1491)

Pages: 1 2

Европа-Мобилизација!!! - ciricdejancira - 05-26-2010

Отварам ову тему на време јер је врло значајно да сви будемо спремни за гостовања по Европи а да би тако било потребно је и да се неке ствари ураде на време.Прва ствар коју би требали већ од данас да урадите је да извадите нове пасоше сви који то већ нисте урадили,то јест што пре то обавити.После овог корака мислите и о оном што се тиче финансијске природе,па колико можете ви полако остављајте неки кеш са стране за та гостовања која ћемо имати у Европи.Визе су укинуте па се надамо великом броју Делија који ће организовано или не кретати на те Европске путешествије које остају у сећању до краја живота.Битна је дисциплина код сваког понаособ и све ће бити ОК.Свако ко до сада није извадио нови пасош нека сам себи зада задатак да то што пре обави како због себе тако и због самог покрета ДЕЛИЈЕ СЕВЕР.Кажем и због самог покрета јер није исто негде на неком стадиону у Европи да нас се појави 1000 ако може минимум 2000 а због лењости људи не буде тако на пример.Ово мало времена до почетка квалификација врло брзо ће да прође тако да МОРАМО БИТИ ВИШЕ НЕГО АГИЛНИ ПО ОВОМ ПИТАЊУ БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!

Одг: Европа-Мобилизација!!! - Горгонзола - 05-26-2010

Права тема за нас који НИКАД нисмо били преко  Smile
Претворио сам се у уво  ;D

Одг: Европа-Мобилизација!!! - Igor_RS - 05-26-2010

Нема ту пуно филозофије, ако немаш пасош извади га, паре штекај преко распуста па кад нас извуку знаћеш где се иде и како  Wink

Одг: Европа-Мобилизација!!! - Kapetan Kuka - 05-27-2010

Следи нам нови изазов а то је та усрана Европа. Е сад знам да је све исувише рано причати о свему, али бар по мени најбитније је да се зна да ли ће се ићи организовано као група или ће бити по систему домаћих гостовања. Ово питам превасходно због млађих, и оних који први пут иду на евро гостовање или пак индивидуалаца. Финансијска средства јесу сигурно највећи проблем за гостовање али исто тако и организација није мала ствар. Оно раније се знало, пар дана пред пут је предаја докумената, плаћање, и по одобравању виза зна се шта и како даље. Ово је тотално друга ситуација и било би добро да се у наредних неколико недеља утаначе детаљи по ком систему ће бити организована европска гостовања. По мени то је исто јако битно, и не би било лоше да се зна шта и како, а после ће ићи све много лакше кад се зна на чему си. Јесте још рано о свему причати и детаљисати, али опет кажем не би било лоше, јер европско гостовање није мала ствар.

Одг: Европа-Мобилизација!!! - zvezdinsin - 05-27-2010

Сад кад су нам укинули визе,имамо равноправне услове као и остале групе,тако да нема разлога да нас нема у добром броју.
Подсетићу на последња 2 гостовања која се ишло организовано Солун и Праг из Београда је кренуло око 800 и 500 људи.(визе су коштале скоро пола пута)

Одг: Одг: Европа-Мобилизација!!! - Ujka Vanja - 05-27-2010

(05-27-2010, 12:09 PM)Капетан Кука link Wrote:али бар по мени најбитније је да се зна да ли ће се ићи организовано као група или ће бити по систему домаћих гостовања.
Ако буде требало да се зна...знаће се.

Одг: Европа-Мобилизација!!! - rodjen_losh1 - 05-28-2010

Треба имати у виду гужве јер ускоро почиње сезона годишњих одмора,тако да ко није извадио нови пасош то што пре одради...Поготово људи из унутрашњости јер та процедура дуже траје него нпр. у БГ.

Одг: Европа-Мобилизација!!! - delije borca - 07-24-2010

Први и једини пут који сам био преко је био у Прагу. Уколико се буде ишл'о опет организовано то јест и кортеу до стадиона заборавите на папуче, јапанке што је доста људи носило у Прагу(знају они који су били). Добро је да нас је дохватила полиција, да нас је дохватила нека навијачка група тешко би' се извукли! Зато се добро спремите. И гледајте да не падате због глупости!

Одг: Европа-Мобилизација!!! - Делије Шамац - 07-26-2010

Делије организују пут за Братиславу. Од сутра (уторак) почиње пријава за пут! Пријаве ће се вршити у Звездиној Ревији сваког дана од 12 до 19 часова. Цена пута је 50Е, а у цену је урачуната и цена карте за утакмицу.

Осигурање свако за себе купује и оно је обавезно!
Креће се на дан одигравања утакмице и враћа се одмах након утакмице.
Тачан термин поласка ћете сазнати приликом пријаве. Пријаве се врше до уторка 3.8.2010.

За ово гостовање остављена нам је трибина са 2000 места. Ко жели у сопственој режији да путује може купити карту за утакмицу по цени од 10Е. Карте се могу купити од петка од 12 до 19 часова па све до уторка.

Одг: Европа-Мобилизација!!! - Горгонзола - 08-04-2010

Само један предлог...да се форум ''закључа'' или шта већ пошто многи неће бити ту па самим тим ни ''администрација'' а онда...