![]() |
Одбојка - завршница првенства - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Одбојка - завршница првенства (/showthread.php?tid=1288) Pages:
1
2
|
Одбојка - завршница првенства - Вечити ДЕЛИЈА - 04-13-2008 Quote:Црвена звезда је савладала Војводину у четвртој утакмици полуфинала плеј офа па ће учесника финала одлучити пети меч, мајсторица, која је на програму у четвртак у Београду, од 18 часова. Не знам колико права имам да отварам ову тему, али добро неће администрација да замери ваљда. namigivanje Значи, пре свега ова тема је посвећена 5. утакмици полуфинала коју одбојкаши играју у четвртак у 18 часова у Београду (Шумице) и на коју не постоји разлог да не дођу бар они из БГ-а и околине (обзиром да је дан пре тога дерби у фудбалу, ако је то уопште и неки битан фактор, али ајде...). пс. Предлажем да се ова тема користи и за финалне утакмице које су већ обезбедиле наше одбојкашице са Поштаром (за прве три сугурне текме: 19.04 и 23.04. смо гости, а домаћини смо 26.04) и које такође треба испратити по мом мишљењу, између осталог имамо и лепе шансе за освајање, па да следеће сезоне, даће бог, опет направимо лудницу (и још већу) као недавно. А наравно и за мушкарце ако добијемо вошу у четвртак (у том случају финале би играли вероватно са радничким кг, мада можда и са гробљем ако их добију у Крагујевцу, такође у мајсторици). Без гушења теме са небитним постовима, молим вас. :nene ИДЕМО ДЕЛИЈЕ! :ruke ![]() Одбојка - завршница првенства - Вечити ДЕЛИЈА - 04-19-2008 1. утакмица финалне серије, одбојкашице: Поштар 064 - Звезда 3:1 После фудбала, 100-инак углавном млађих Делија се упућује на одбојкашку текму. Шта рећи... Бројност по мени и може бити задовољавајућа и не. Још је на фудбалу у одређеној мери била приметна истрошеност од низа утакмица у последих 7 дана, па нисам ни очекивао нешто спектакуларније него што је било. Али свакако боље, него четвртак и мушка одбојка која је испраћена од свега 40-ак Делија. На ту утакмицу у четвртак нажалост нисам био, али сам мало успео да испратим преко тв-а и да чујем неке коментаре. Иначе, навијање је било добро, константно... Следећа је исто у гостима у среду 23.04. Надам се бар мало већој бројности него вечерас и још бољим издањима у следећим утакмицама и девојака, а одмах после и мушкараца. Одбојка - завршница првенства - vuksa - 04-22-2008 finalna serija za odbojkase pocinje 24.04, prva tekma je u kragujevcu. ako neko zna kada pocinje tekma nek postavi , da ljudi koji idu mogu da se organizuju. izvinjavam se za latinicu. Одбојка - завршница првенства - Вечити ДЕЛИЈА - 05-04-2008 Quote:Данас, 04.05.2008, у 18h у Шумицама Звезда игра четврту и одлучујућу утакмицу против Радничког из Крагујевца за освајање титуле (игра се на 3 добијене, да не буде забуне). Раднички води са 2:1. Одбојка - завршница првенства - United North - 05-05-2008 Кизо има нека фотка ;pljuga ?? Одбојка - завршница првенства - Мезимче - 05-05-2008 Пета утакмица се игра од 18ч. Одбојка - завршница првенства - KizaLion - 05-06-2008 Обрисао сам поново линк. Поново напомињем да се то више не поставља. Немамо фотке. Одбојка - завршница првенства - Ljubitelj_dima - 05-08-2008 Браво за све Делије које су вечерас били у Крагујевцу и оставили своја грла ! Једноставно сјајно навијачко гостовање: инцидент испред хале при доласку, многобројни противник, наше компактно и неуморно навијање ,сјајна победа тима и трофеј, једноставно све. Ко није био нека жали ! Одбојка - завршница првенства - KizaLion - 05-08-2008 ФОТКЕ из Крагујевца су овде! http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/radnickikg_cz_5ut ![]() Титула је у правим рукама... Одбојка - завршница првенства - Ljubitelj_dima - 05-09-2008 Quote:ФОТКЕ из Крагујевца су овде! Прва слика у галерији није наша, него крагујевчана, који су треба рећи запалили око 5-6 бакљи за време меча. Са наше стране један топовски удар мислим у трећем сету. |