Delije
партизан-Звезда, субота 05.04. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: партизан-Звезда, субота 05.04. (/showthread.php?tid=1286)

Pages: 1 2

партизан-Звезда, субота 05.04. - KizaLion - 04-03-2008

Текма је у 17.30 часова. Окупљање је у 14 часова, одакле ће поворка кренути према стадиону ЈНА.

партизан-Звезда, субота 05.04. - Мезимче - 04-03-2008

Понесите сви заставе, а ко још није купио моћи ће и у суботу да купи ;pljuga

партизан-Звезда, субота 05.04. - STELLA ROSA - 04-04-2008

карте се продају данас још на јна,а у суботу од 10 на мари.уѕмите данас карте да не би правили гуѕву сутра и каснили на почетак

партизан-Звезда, субота 05.04. - Кале - 04-04-2008

По мојим сазнањима карте ће моћи да се купе само данас на благајнама ЈНА од 10 до 18 а сутра у тикет сервису и билет сервису

Извор: Блиц

партизан-Звезда, субота 05.04. - Вечити ДЕЛИЈА - 04-04-2008

Баталите бре више те карте... 400 динара је за Север, могу се купити сутра од 10 сати на благајни нашег стадиона. Наставља се акција са заставама! Сви који имају нека понесу сутра обавезно, а они који немају и желе да купе (што је пожељно наравно, нарочито за сутра) то такође могу урадити. Са грбом је 400 дин, без грба 100 и крај приче. Збуњујемо сами себе, безвезе, а написано је кад је почетак текме, кад је окупљање, да се наставља акција и то је до почетка утакмице најбитније да се овде каже.

Смањи слику у потпису!
АДМИНИСТРАЦИЈА!

партизан-Звезда, субота 05.04. - KizaLion - 04-05-2008

15 слика за сада
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/partizan_cz_133_derbi

партизан-Звезда, субота 05.04. - дрвосеча - 04-05-2008

партизан – Звезда 1:1
133. првенствени дерби
стадион јна: 18.000 гледалаца

Време очајно... магла, стина (војничка) киша, укупна бројност ту и тамо, вероватно је лоше време и повећана цена карата утицала да не дође већи број гледалаца.
На окупљање на тргу нисам стигао, али у ону гужву која је била испред Северне трибине мрског нам стадиона, јесам. Мурије сачувај боже, не дају нормалан улаз, већ је 1 чак био затворен, и радила су 2 колико сам ја успео да видим... Сам претрес нијe био ригорозан као што знате може да буде... Ту испред улаза смо се мало натезали са муријом, било је и скакања на оно: „ко не скаче тај је гробар“, затим неко кошкање са керовима итд. ситне чарке!
Бројност на Северу је солидна, места јест било, али не превише, мегафона није било, па смо ишли на блејање у шипку, не би ли провалили „шта је песник хтео да каже“, то је направило у појединим моментима проблеме, јер се стока прекопута чула, а ми у средини и горе нисмо могли видети шта Д... и П... хоће да отпевамо! Кореографију на жалост ових сниматеља и телефониста нисмо имали.. Big Grin али било је бакљаде, и то су снимили за све паре!?!
Друго полувреме смо боље навијали ако се посматра, једино што је добро у првом полувремену што смо дали гол, када креће лудило нешто слично „еври го“, а пре тога смо скандирали нашем ухапшеном Драгану Џајићу... Имали смо пре тог гола доста шанси, па нам се и песма прекидала јер је било важније шта се дешава на терену, него како нам се чује песма... :o
Затим пре утакмице су они пуштали неке своје бљувотине од песама, па смо отпевали и неке наше „Њега је*емо, њега ка*амо“... Сам почетак утакмице смо певали: „Публика је твоја“... и то је на моменте доста и добро звучало... У првом полувремену они преко пута су имали годишњицу неке групе, па и неку шеталицу која је била смешто мала јер им је сама трибина мала, па још им и семафор смета :finger ... У првом полувремену тамо на Истоку до Севера, кренула је и нека фрка међу гледаоцима, а после и са жандарима, коjи су се умешали... Ми смо из тог првог полувремена лепо отпевали „Ој Косово, Косово“, са све оним заставама које се продају за 100 дин, и оне са грбом 400 дин..
Да, када смо примили гол, таман смо се спремали да почнемо да певамо руску песму, са окренутим заставама, али све је то било грозно, пошто су ликови обратили пажњну на стање на терену!? Уместо да смо још јаче загрмели...
Друго полувреме смо имали лепу бакљаду, мада је појединачно и касније паљено бакља по бакља... добро је звучала и песмица „Црно-бела застава симбол је пи*кетина“, као алузија на проваљену фору са њиховим трансапрентом из 131. дербија који је био на јна!
Када су они имали бакљаду (што ме изненадило), добили су одговор: „Ти си само, лоша копија нашег Севера, пи*ко гробарска“... Затим смо код песмама: „Још 1 победа и титула“, и „Ја сам године“, били подељени на 2 дела, па смо се довикивали... моје лично мишљење је да то певати на дербију, на такав начин није добро, из разлога што онда уместо 6.000 гласова на терен допире упола мање... а песма са наше трибине треба да грми од свих нас! Јесте то добра атракција, али не важи када смо само на 1 трибини, значи ок ако се довикујемо са Истоком, или Западом на тај начин!
Сам крај утакмце, обележава прво досуђивање пенала за нас, а онда и поништавање!?!!??! Због чега смо сви попи*дели, јер оно није било нормално... у преводу, 2 бода им је поклоњено, а самим тиме и титула им је на дохват руке!?!?! Срамота, а после ће први да нам причају о нерегуларности првенства.. па јел ово није било очигледна намештаљка???
Сам крај утакмце, ми стојимо, и нико и не помишља да пресакче ограду, када керови у трку се постављају испред Севера, који крелоси :batine

партизан-Звезда, субота 05.04. - Igor_RS - 04-05-2008

Лепа бројност, навијање слабије. Она лавор-трибина је јако незгодна за навијање. Био сам до истока и морао стално да проваљујем која је и кад почиње песма коју почињу наше вође. Леп одгвор на напда на симпатизере нашег клуба, отета и поикадана небитна горбарска застава.
Нова застава, мени изузетно драга.

[Image: delije7hu3.jpg]

партизан-Звезда, субота 05.04. - KizaLion - 04-05-2008

Видео запис бакљаде, велико је 5,2 мб, траје минут и 20 сек
http://www.delije-caffe.co.yu/video/2008/133_derbi_bakljada.avi

И врло кратки записи!
http://www.delije-caffe.co.yu/video/2008/korteo.avi
http://www.delije-caffe.co.yu/video/2008/navijanje.avi

партизан-Звезда, субота 05.04. - Милош - 04-06-2008

Рутински одрађен дерби!
Стижем мало раније и срећем кортео сачињен махом од "млађих" Делија који је ту био да зајебава мало жандаре шетајући их по центру града.
На улазу зајебанција као и увек проузрокована катастрофалном организацијом "наше драге полиције" (кретени су у почетку пуштали малте не по 1 човека а нису их скоро ни претресали).
Е сад...
На стадиону, па рецимо, просечно навијање...
Не могу се чудом начудити маси која долањи на север да би сликали сваку јебену бакљу, шарпату и остало, притом испуштајући неке неартикулисане звукове на сваки лош потез наших фудбалера. Мајке ми да видим ону мимику негде ван стадиона помислио би да је човек добио напад неке опаке болести.
Најбоље отпевано црно бела застава...(варвари! Big Grin), шарпата са српским (руским) заставама је изгледала лепо али није баш најбоље пропраћена песмом.
Све у свему добро издање јуче на ЈНА, наравно навијање није било баш најбоље али срећа да "они прекопута" нису имали свој дан као на претходном дербију па могу мирне душе рећи да смо боље навијали од њих.
Е сад, морам и њих да споменем.
Стока није остала доследна свом једењу гована (Какве кореографије, какви бакрачи...) па смо јуче преко пута да видимо и корео и бакље...
Наравно почашћени су са ТИ СИ САМО ЛОША КОПИЈА, НАШЕГ СЕВЕРА, ПИЧКО ГРОБАРСКА!