![]() |
Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч (/showthread.php?tid=1284) Pages:
1
2
|
Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - Ujka Vanja - 03-30-2008 Не знам колико сви овде схватају озбиљност ситуације и колико је битно да се у с реду појаве сви који сматрају себе навијачем.Сада када је још већа разлика између нас и партизана на табели...баш сад треба да на буде много! Од почетка сезоне више него добро смо се показали....ајде да наставимо тако. И зато у среду на север сви!!! Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - радомир - 03-30-2008 Утакмица почиње у шест у среду! Сви на СЕВЕР!! Сви са заставама!! Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - VlAdA nS - 03-31-2008 Утакмица је у 6. Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - KizaLion - 04-02-2008 Јели људи нико ништа не пише? Накачите се ладно на форум и чекате слике и видео, а коментари где су вам?! :nene :laugh ФОТКЕ! http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/cz_napredak_3krug Видео: www.delije-caffe.co.yu/video/2008/cz_napredak_bakljada.avi 4 мб www.delije-caffe.co.yu/video/2008/cz_napredak_navijanje.avi 3 мб (песма "Ја сам године" кад се коп преполови на пола) Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - North Side - 04-02-2008 одлично издање по мени,бројност солидна...публика је твоја је опет грмела,мада мислим да је добро знај најбоље отпевано...добро је што се са шипке показивало како требају да се држе три прста..свака част...хвала ти рајко Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - Лоше - 04-03-2008 Quote:добро је што се са шипке показивало како требају да се држе три прста Гледам прво на д.нет-у па сад и овде...Као да је сада први пут показано како да се држе три прста па одједном неке импресије због тога.Показивано је и на претходним утакмицама и зашто је овај пут тако посебно,додуше истина да је знатно више људи него раније кориговало држање три прста. Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - North Side - 04-03-2008 није толико потенцирано,а и мало људи је знало зашто се тако диже јер су се три раширена прста толико одомаћила да је тешко то исправити.нису импресије,али треба обратити пажњу свакако и почети од себе Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - Red Star Forever - 04-03-2008 Одлична представа синоћ на стадиону који дефинитивно треба да понесе име човека кога смо ипратили достојно, како и треба једног великог Звездаша, који је цео свој живот посветио Црвеној Звезди, њеним успесима и радовао се и туговао са клубом... Почело је минутом ћутања и скандирањем Рајко Митић и Рајко хвала Ти! Играчи са црним флором на рукама... С обзиром на добру игру, позитиван резултат, навијање је скроз опуштено, лагано смо се увежбавали за дерби, а то увежбавање је испало више него добра увертира и као што рекох одлична представа на стадиону Рајко Митић... Из првог дела се још издваја и Још једна победа и титула... У другом делу се скандира Драгану Џајићу, а боље од осталих су се певале Ја сам године, Публика је твоја, Ој Косово Косово, Звезда шампион (руска уз заставе)... У 86-ом минуту се подиже шеталица са ликом Рајка Митића и транспарент Све пролази, Звезда траје и пали се неколико бакљи... Адекватна песма за ову слику Добро знај, одлично отпевана, неколико пута, затим и У име свих нас, исток и запад на ногама уз салве аплауза упућене Северу... Још једном се скандира Рајку Митићу и повици Хвала Ти Легендо! Након убедљиве победе играче са терена испраћамо са Ћале ти у ђубретарима и дајемо им до знања да у суботу размишљамо само о победи, а загрмело је и пар пута Звезда, Звезда... Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - RedSpartans - 04-03-2008 шта представља ова плава застава са сунцему средини што је стајала на огради? Звезда-напредак, Среда 02.04., 18:00ч - banne - 04-03-2008 ![]() Ta zastava ti je simbol Makedonije... |