Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - херцеговац - 04-06-2011

Човјек направи екипу од овог материјала што га има,евидентан напредак код свију. Чак и Кадуа у позитивном смислу не препознајем у послиједње двије утакмице. Ипак, за овај стил игре потребна су му још два до три квалитетна појачања. Коначно бар се назире визија како би требало Звезда да игра.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Red Star Forever - 04-07-2011

Према ономе што сам видео синоћ на тв-у, а и према ономе виђеном пре тога са Севера, овако леп фудбал поодавно није виђен на Маракани... Када кажем леп, мислим на нападачки фудбал, са пуно додавања, добрих потеза, фудбал са нападачком тактиком, у којој ко год да је противник, кидишеш ка голу истог, а у одбрани делујеш као непробојни зид који зауставља све далеко од свог гола...

Међутим, да не би полетели превисоко, има ту и неких негативних ствари... Пре свега реализација... Нема потребе да се са лоптом ушетамо у гол противника, мора да се шутира и са дистанце понекад... Ок, по боковима је много лакше пробијати и центрирати и стварати празан простор, али понекад се мора и кроз средину, не морамо да заборавимо да постоји тај део терена!

Даље, многи су и даље у превеликој љубави са лоптом... Свака част на знању, дриблинзима и држању лопте, али бржим ослобађањем се убрзава и акција и повећава шанса за прављењем празног простора и избацивања противничких играча из игре... О томе не сумњам да Роби сваки тренинг прича, али полако, научиће момци и то...

И треће, Херцеговац је споменуо то у свом претходном упису... Овом тиму су потребна још 2-3 баш добра, не мора врхунска, играча... И онда, са оваквом игром, можемо да размишљамо и о европским такмичењима... Али дај прво да освојимо српски фудбалски трон!

п.с. У јучерашњој игри, нема се коме нешто замерити, нити би посебно издвајао оне који су били бољи од других... Цео тим је одлично изгледао, а да је било среће са реализацијом при шутевима Калућеровића (2) и Борхе, где би нам био крај, имали би убедљиву победу у регуларном делу утакмице, ништа пенали, продужеци итд. ...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - MACAK - 04-07-2011

Све сте рекли а ја само да додам ВИШЕ шутева,ЗНАЧИ шут,шут и шут.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - херцеговац - 04-07-2011

Имам осјећај као да их је понекад страх опалити на гол, па иду на нека неизнуђења додавања и компликовање што се у главном лоше завршава. Тај недостатак кражи у оном временском интервалу од пар секунди када су у позицији да опале и нешто ураде, никако да укопчам. Апсолутно сам против декања лопти напамет.

Опет,
момци свака част. Напред на титулу.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - CEBEP - 04-08-2011

Дакле, враћамо се трци за бодове. Колико сам данас могао да испратим шта је Роби рекао у вези тренутног стања играча, Мићко је изгледа мало повређен, Каду исто тако. Изгледа да ће Роби дати шансу играчима који су од почетка имали мању минутажу. Увек су незгодне те утакмице после дербија а нарочито када треба мотивисати екипу против Чуке јер такви мечеви једноставно МОРАЈУ да се добију...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 04-09-2011

Лукић: Све је могуће до краја првенства

9 апр, 2011
Звезда иде добрим путем. На основу досадашњих утакмица, пре свега реванша полуфинала купа, у којем је надигран вечити ривал, председник црвено-белих, Владан Лукић, очекују још узбудљивију завршницу првенства. Уједно и борбу за титулу, под условом да се не догоде нечасне радње.

Шта за вас значи прва победа над комшијама у улози председника?

- Није ово моја прва победа над Партизаном у улози председника – напоменуо је Лукић, који је до сада имао четири пораза.- Звезду не чини само први тим, већ и млађе категорије, који неки користе само у кампањама. Ја то не чиним и подједнако се радујем победама три селекције у директним ривалима, оствареним прошле недеље у једном дану. Претходна недеља је, дакле, навијачима Црвене звезде донела доста радости, а зачињена је добрим издањем првог тима и победом, којом је прекинута мини серија Партизана. Кажем мини, јер смо у историји правили много дуже серије…

Да ли су победа, а пре свега игра, дефинитивна потврда да Звезда иде добрим путем, без обзира на испадање?

- Јесмо остали без финала, али био сам задовољан и после прве утакмице. Видео сам оно што ми је речено на припремама, где Звезда треба да унапреди игру. Мислим да је унапређена, а промашаји не зависе ни од рада председника, па ни тренера, иако може да се вежба завршница, јер се чешће ради о инстинкту неког играча.

У којој је мери подгрејана нада да можете до титуле?

- Нисмо се предавали ни кад је било пет бодова разлике. Звезда ће наставити да се спрема за сваку утакмицу, а ова против Чукаричког је сад најважнија. Верујем да екипа има довољно квалитета да победи сваког противника. Мислим да не вређам никога, кад кажем да је све могуће до краја првенства. Само се надам да се неће поновити сценарио из последњих шест-седам кола прошле сезоне, који тера људе са стадиона. Потпуно супротан од оног што смо ми урадили, при чему смо потврдили доминацију, пре свега, у начину функционисања клуба. Јер и када немамо трофеј три године и заостајемо нама људи верују, на стадион дође преко 40.000, од чега су најмање 80 одсто наши навијачи.

Поучени досадашњим искуством мислите да може да буде нерегуларности у завршници првенства?

- Прошла сезона је потврдила да могу да се десе… Не бих да се враћам на суђење у одлучујућој утакмици, било је срамно. Нисмо потпуно задовољни ни суђењем на последњем мечу. Не кажем да је било драстично, али не могу да заборавим офсајд Калуђеровића, контрафаулове Вешовића… Све то, ипак, није могло да угрози утакмицу, али се плашим да се не понове скандалозне ствари из прошле сезоне. Јер, су касније проузроковале лошу атмосферу око репрезентације, спонтане реакције, које нису никоме у интересу.

Трећи меч игра се у Хумској, ако остане три бода разлике, могао би да буде кључан у првенству?

- Све је могуће, међутим, не могу да се понашам попут неких спортских радника, који су у центру пажње само кад омаловажавају друге. Партизан никад нећу омаловажавати, јер је највећи конкурент. То је било пре него што се већина нас родила, а биће и после нас. Мени ће бити велико задовољство ако будемо успешнији. Свестан сам да смо добри, да идемо добрим путем, што је најважније – закључио је председник Владан Лукић.

журнал

Иначе овај последњи део интервјуа тиче се изјавама Бјековића у медијима, који је ничим изазван опет почео да прозива Звезду  >Sad

Šta je govorio Nenad Bjeković
- Partizan je lako kontrolisao rezultat, videla se razlika u klasi.
- Videli ste koliko su u Crvenoj zvezdi srećni što su pobedili Partizan, a nisu otišli u finale. Slavili su više nego posle poslednjeg penala u Bariju.
- Kod mene u selu kažu da se mrtav konj ne rita! Crvena zvezda je na veštačkim plućima. Ne sumnjam u Partizanovu titulu.
- Mnogo je bolje ovako pobediti, kada su oni dominantni. Tada ih više boli.
- Imam utisak da se stvara atmosfera da Zvezda mora da bude prva. Tako je već godinama.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Skrimo - 04-09-2011

ма бјеку не треба коментарисати,јадничка не зна се кога више не воли да ли "његови" или ми,труди се да дође некако у центар пажње и да се мало испере код навијача партизана преко Звезде,али то је његов проблем.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - ТСЦЗ - 04-09-2011

Мене посебно радује игра Ћоссића и Вилотића,који су јако зрело одиграли дерби и показали да и без Адија смо јаки у задњој линији.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - CEBEP - 04-09-2011

Само један параметар у вези пљувања....

Чим они крећу да лају и пљују по новинама, то аутоматски значи да пуцају полако по шавовима. Само нека наставе пљувачину...

Ми у сваком случају гледамо себе као и увек и не осврћемо се на друге.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Rodjak sa Severa - 04-10-2011

Све могуће везе и везице повући и довести оног УЕФА куртона Мишела Потплатимија да присуствује следећем дербију на лавору.ОБАВЕЗНО!