Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - rukometas_bg - 03-16-2011

Напредовали смо што се тиче игре у односу на претходне дербије. Имали смо пар добрих шанси, мада су имали и они. Морали смо да убодемо бар један гол.
Премало је времена да ови играче усвоје шта Просинечки од њих тражи.
Имамо још два дербија да вадимо флеке.
Не треба заборавити који нас малери бију од почетка сезоне са штоперима, никако да одиграмо са комплетном одбраном.
Још да излети Каду и ваљда ћемо да личимо на екипу.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Rodjak sa Severa - 03-17-2011

И Коки за Кадуом.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - neso.l - 03-17-2011

Ових пар задњих дербија су као пресликани.Они или искористе прву шансу (наш кикс, шта год) или једноставно чекају своју шансу без срљања па ако шта ураде ураде (нпр дају гол с центра као пар пута до сад).То је онда опет знак да су тактички зрелија екипа и свакако уигранији од нас.
Али јуче смо имали доста добро прво полувријеме и не могу да вјерујем да нисмо дали гол.Усудио бих се рећи да смо у том периоду игре били много боља екипа и поред кикс гола у (фамозном) 4 минуту.Такође, не смијемо заборавити да смо играли без најбољег играча који нам држи одбрану.Опет, најгоре од свега је што ми противнику "нацртамо" како да нам да гол: овај пут се знало да ће нам прекиди бити рак рана и не могу да схватим да се није више порадило на томе, несхватљиво је да се деси да Ћосић чува њиховог главног нападача (због конституције и снаге, не мислим да је Ћосић лош већ много слабији физички).
Убјеђен сам да ћемо их у реваншу притиснути и ништа није немогуће.Само нам треба мрвица среће, вријеме је да је заслужимо.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - KizaLion - 03-17-2011

Роби или нема јаја или не сме да замени Кадуа услед менаџерског утицаја. Цело време наш најгори играч - ја очекивао да ће да га замени Лазовић (пошто нема Вешовића), међутим овај изводи Јевтића. Срамота! Уместо Борхе је требао раније да уђе Калуђер, и онда би то имало смисла. Овако, Каду је одиграо целу утакмицу потпуно незаслужено! Можда смо и Гуму требали да задржимо, јер њега не може свако да обори кад је са лоптом, за разлику од овог бразилског говнара, желим да се што пре врати у фавелу из које је измилео..

Формација - гле чуда - Микић игра левог бека (доведен да замени Нинкова, пошто му је права позиција десни бек), а како нашег Рагбисту капитена неће нико да купи, често игра као замена. Тошић играо штопера уместо левог бека. Вилотић је требао да игра од почетка и да буде фластер на Тејгу пошто нема Адија. За реванш штоперски тандем треба да буде Ади-Вилотић.

Што се везног реда тиче, остаје да чекамо Стеву Мајамија, да одлучи кад ће да уведе играче из Б тима, да би то личило на нешто.

За реванш треба да играмо преко леве стране, пошто им је Миљковић најслабија карика.

(03-17-2011, 07:04 AM)Рођак са Севера link Wrote:И Коки за Кадуом.

Наш највећи плус што и Коки и Карлеуша не играју у реваншу због картона.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - NightMare - 03-17-2011

Мислим да смо заслужили да дамо бар један гол. Ако не по шансама онда бар по игри, која је била једна од бољих у последњих неколико дербија. У том смислу не бих критиковао Робија већ похвалио јер успева готово немогуће, да од гована направи питу. То што неки морају да играју, мислим да није његова кривица него управе која дозвољава да клуб таквог реномеа функционише по тим принципима. Међутим, од пљувања нема вајде, подршка је потребнија јер какви год да су, наши су. Дечко од 17 година им је показао како се приступа дербију и игра, нека следе тај пример колико год да (не) знају фудбал.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - rukometas_bg - 03-17-2011

За Коромана и Тошића никако не могу да се сложим да нам је предност што неће играти у реваншу.
Уз малог Мијаиловића синоћ су њих двојица били међу најбољима. Поготово Тошић који се баш трудио.
А Короман мора да игра јер је једини играч уз Евандра који је у добрим односима са лоптом.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Red Star Forever - 03-17-2011

(03-17-2011, 08:48 AM)Звездаш link Wrote:А Короман мора да игра јер је једини играч уз Евандра који је у добрим односима са лоптом.

Oво је сјајно речено и једна велика истина, али мала корист за екипу од тога што он зна... Мора много више да ради за тим, а мање за себе! Кад би само више тимски играо, Звезда би процветала, а он би постао идол милионске армије навијача...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 03-17-2011

Људи шта је било са Исахом? Jeл није имао право да игра, или га Просинечки није убацио због Кадуа? Ако је ово друго, ја немам речи онда...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - rukometas_bg - 03-17-2011

Имао је право да игра, али се Просинечки одлучио за Мијаиловића.
Нема везе са Кадуом, играју на различитим позицијама. Исах игра задњег везног, а Каду је задужен да пада по терену и губи лопте.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - KizaLion - 03-17-2011

Мијаиловић игра на његовој позицији. Где ћеш Исаха да сместиш?

Ево неки упис који сам нашао у вези Мићка на форуму ЈФ олоша:

"Čujem da im je Sale jebao milosnu mamu i tetku u poluvremenu. najviše Ilievu, jer je on direktan krivac shto su cigani imali igru, pošto je cela naša odbrana bila zasnovana na tome da on zatvori malog onog Mijailovića na primer.. i tačno to je bilo u drugom poluvremnu priča, zato se nisu videli. realno, paprikar dok im je na golu, i Žuti na klupi, mi smo super. Krle tukao onog njihovog garagana, ubio ga je od batina."

После овог се замислим, колико дуго Стамени брани за нас и са њим имамо јако лош скор.. колико год ми је симпатичан, нема квалитет за Звезду. Играчи из Напретка нису за Звезду, заједно са малим Бинићем и Микићем.

Имам осећај да Роби може остати на дуже стазе ако Аџић, Весић нађу паре за по једног голмана, нападача, штопера и плејмејкера. 3-4 добра, а не да довлаче само да би довлачили. Нисмо толико богати да купујемо јефтине и лоше играче.

А има нешто што ме радује данас. Из ФК сам очекивао неки идиотски проглас, ратовање саопштењима, малограђанштину у стилу сељачког и малог клуба.. доста је било лајања и вађења на судије.