![]() |
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239) |
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - buteo serbiano - 05-26-2009 (05-26-2009, 12:50 PM)rukometas_bg link Wrote:Лекић повукао кандидатуру за председника!!! Ако је ово тачно имаш пиво од мене... ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - boske_pv94 - 05-26-2009 потврђено је и званично! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Вајти - 05-26-2009 Не стају ту проблеми... То што је битанга повукла кандидатуру, не значи и да ће Лукића изабрати. Учиниће све да направе безвлашће у клубу. Анте Бошковић је бараба која је водила скупштину и прошли пут и која је била убедљиво најљигавији облик живота на том скупу. Козић је био мало дете за њега. Ваљда дотични неће да саботира сада. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Dzo_Palac - 05-26-2009 Лукић изабран...сад да кренемо редом... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - zvezdinsin - 05-26-2009 Само да ти кажем да свих 19 представника навијача није било за Лукића, јер његов програм је исти онај који су су изложили претходни председници. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Belov - 05-27-2009 Па шта сад то треба да значи? Јел ће и он да нас прејебе као и ови претходници? Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 05-27-2009 Надамо се да неће, зато га Делије, поштујући га као човека и Звездаша, нису опструирале, већ су решили да буду неутрални. На крају су му пришли, руковали се и пожелели срећу. И ипак јесте најбоље да се у изборним приликама остане неутралан, јер би у случају да се да подршка одређеном кандидату то индиректно значило да се ми мешамо у управљање клубом, а наше је ипак ''само'' да навијамо. Такође би кандидат који има подршку ''хулигана, наркомана, олоша...'' могао на многим местима да наиђе на затворена врата када је помоћ Звезди у питању. Овако, ту су они, ту смо ми, нека свако у свом сегменту најбоље што уме доприноси Звезди и све ће изаћи на добро. Што се пак Лукићевог програма тиче, ево сад сам га прочитао целог и могу рећи да је он сасвим у реду. Само је јако битна ствар да се он КОНАЧНО спроведе у дело. Предходни председници и управни одбори то нису чинили тако да се створила слика у јавности да тај програм не ваља. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Dzo_Palac - 05-27-2009 управо то...мени лично делује као човек који хоће да реши ситуацију и што је најважније зна како и са ким...чујем има подршку неких предузећа, банака...дај боже! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Вечити ДЕЛИЈА - 05-27-2009 (05-27-2009, 09:18 AM)Пијанац link Wrote:Што се пак Лукићевог програма тиче, ево сад сам га прочитао целог и могу рећи да је он сасвим у реду. Само је јако битна ствар да се он КОНАЧНО спроведе у дело. Предходни председници и управни одбори то нису чинили тако да се створила слика у јавности да тај програм не ваља. Кад се све сабере и одузме, можда и може да се каже да је у реду... Али, ја се заиста слажем са замеркама које стоје у ставу Делија и које су јуче изнете. Размишљам и сматрам да је ово дошло у погодно време. Још једна утакмица па двомесечна пауза у првенству... Довољно да се покаже на каквом смо путу, ко колико и како ради! Quote:Зашто не можемо да подржимо Владана Лукића? Само бих још додао и да ових "20% буџета од УЕФА" значи да се треба пласирати до завршног дела Лиге УЕФА, а то је јуче такође наглашено... Цео говор представника Делија на јучерашњој скупштини: http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=215&idv=2268 Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - dadoX - 05-27-2009 Не треба очекивати од Лукића да све проблеме ријеши чаробним штапићем, али када је већ био спреман да се прихвати тако велике одговорности требало би да сада има реалан и јасан план и програм шта и како радити. Замјерке Делија су веома озбиљне и упозоравајуће, јер како ствари стоје изгледа да се све своди на то да слушамо исту причу. Надам се да нисмо дошли у ситуацију да смо морали од два зла да изаберемо оно мање, надам се да је било само једно зло. |