Delije
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239)

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - rukometas_bg - 05-20-2009

(05-20-2009, 03:23 PM)buteo serbiano link Wrote:Осим овога да неће бити нових задуживања, не видим да се овај програм много разликује од програма претходних управа. Сви су се они закљињали у омладинску школу, маркетинг, спонзоре, интернет и кабловске телевизије....Не свиђа ми се ни што иза Лукићевих леђа видим Бингулца који га хвали...Ипак, један је био Џаја који је све њих могао да држи километрима далеко од клуба...
Ипак, подржавам Лукића јер је доказани звездаш и патриота и мислим да је урадио добру ствар у Сопоту... и у фудбалу и у политици чиме је већ показао одређене квалитете на организационом плану и одређене вештине руковођења ...... али ако хоћемо да радимо како треба, мислим да би од ове Скупштине требало да се почне са праксом да онај ко претендује на место председника - мора да положи одређене новчане гаранције, да не буде као са претходним управама које нису одговарале за своје финансијске и резултатске неуспехе... Мислим конкретно - покажи пријатељу колико можеш да положиш као депозит за случај неуспеха, или које спонзоре доводиш у клуб и колико пара од тих спонзора клуб добија годишње...
-сам програм се не разликује много јер нема шта ту да се измишља топла вода. То је оно што треба да се ради, али не да се прича него реализује
-не волим ни ја Бингулца али не треба нам раздор који је постојао и минирање од супротне стране
-што се тиче овог полагања депозита лепо то изгледа у теорији, али колика количина новца би то била и ко би осим тајкуна могао да положи? То мени не представља никакву гаранцију, јер они ако положе депозит од рецимо 3 милиона евра ништа их не спречава да украду 10 милиона

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - MACAK - 05-20-2009

Напунити Маракану неколико пута.Под 1.Видић да доведе Манчестер,2Станковић да доведе Интер и 3 Дејо Милан или наћи неког ко би мого да доведе Барсу,Реал...5 и 10 евра карта+спонзори и тв права.Направити 3 концерта само за трибине 1 рок(чорба,бајага,357...]2 поп забавна[чола...]3 народњаци[шабан,мирослав,цеца,аца,кеба и наравно џеј]Без гажења траве,озвучење по атлетској стази.Многима је овај предлог смешан и неостварљив [знамо колко нас дође на концерт за Косово]aл теба пробати НАДА УМИРЕ ПОСЛЕДЊА.Сами ће мо излепити град,држава би помогла са рекламом за тв а остало је на нама ЗВЕЗДАШИМА а знамо да кажемо да нас има неколико милиона.ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 05-20-2009

(05-20-2009, 05:03 PM)rukometas_bg link Wrote:[quote author=buteo serbiano link=topic=3352.msg67867#msg67867 date=1242833032]
Осим овога да неће бити нових задуживања, не видим да се овај програм много разликује од програма претходних управа. Сви су се они закљињали у омладинску школу, маркетинг, спонзоре, интернет и кабловске телевизије....Не свиђа ми се ни што иза Лукићевих леђа видим Бингулца који га хвали...Ипак, један је био Џаја који је све њих могао да држи километрима далеко од клуба...
Ипак, подржавам Лукића јер је доказани звездаш и патриота и мислим да је урадио добру ствар у Сопоту... и у фудбалу и у политици чиме је већ показао одређене квалитете на организационом плану и одређене вештине руковођења ...... али ако хоћемо да радимо како треба, мислим да би од ове Скупштине требало да се почне са праксом да онај ко претендује на место председника - мора да положи одређене новчане гаранције, да не буде као са претходним управама које нису одговарале за своје финансијске и резултатске неуспехе... Мислим конкретно - покажи пријатељу колико можеш да положиш као депозит за случај неуспеха, или које спонзоре доводиш у клуб и колико пара од тих спонзора клуб добија годишње...
-сам програм се не разликује много јер нема шта ту да се измишља топла вода. То је оно што треба да се ради, али не да се прича него реализује[/quote]

Што ме увек предухитриш?!  Smile Раније управе су све ове елементе спомињале јер су и оне биле свесне да је то нормалан начин да се управља једним клубом. Проблем је у томе што су Пикси, Топлица и Добривоје то говорили за јавност, а у пракси су узимали паре задужујући се код Мишковића. Ја се надам да ће Лукић стварно пробати са овом причом да пређе са речи на дела.

Друга ствар, ја стварно не знам шта сте ви очекивали. Читајућу Лукићев програм, видим доста елемената који се поклапају са планом Делија за излазак из кризе. Сада испада да појединци поштују све то што раде Делије, али су се ипак потајно надали да ће се појавити неки луди бизнисмен који ће одма' да изкешира једно 60 милиона евра, 20 да се врати дуг и 40 као буџет за нову сезону.  :o Е па немојмо тако. Ако нешто радимо, ваљало би и да верујемо у то.

Шта ја лично очекујем од нове управе? За почетак да се раскрсти са свим члановима бивше управе која је довела клуб на ивицу пропасти и да почне да окупља Звездаше око клуба. Кад Звездашство поново засија у Љутице Богдана верујте да неће постојати проблем који је нерешив.  Wink

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - MACAK - 05-20-2009

Није се појавио цео цитат па ћу наставити.3 народњаци са Шабаном,Мирославом,Ацом,Кебом и наравно Џејом.Многима је ово смешно и неизводљиво ал треба пробати и ангажовати све ЗВЕЗДАШЕ.ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Вајти - 05-20-2009

Питање је још увек шта Лукић мисли и планира. Његови прави планови ће сигурно остати замаскирани неко време, али што је већ речено - нема ту много шта да се мудрује, него да се засуку рукави, да се руке(што своје што, што туђе) изваде из џепова и да се ради.

Данас је пред секцију ветерана изашао са причом око наших младих играча, а Дујковића планира за СД-а.  ??? Капирам да је то морао да одради да би придобио њихову подршку, али мора да пази шта прича. Не свиђа се ни мени гомилање странаца и уместо неког странца бих увек радије видео нашег играча, али исто тако мора да буде свестан да су нам поједини странци заиста донели квалитет, и што је још битније за нас - на крају следеће сезоне бисмо од њих могли да зарадимо добре паре.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - buteo serbiano - 05-20-2009

(05-20-2009, 05:03 PM)rukometas_bg link Wrote:-што се тиче овог полагања депозита лепо то изгледа у теорији, али колика количина новца би то била и ко би осим тајкуна могао да положи? То мени не представља никакву гаранцију, јер они ако положе депозит од рецимо 3 милиона евра ништа их не спречава да украду 10 милиона

У праву си за то да у овој земљи нико поштено не може да заради толике паре, али ко хоће да буде председник звезде мора (!) да обезбеди паре. Како ће их обезбедити то нек сам одлучи....може да стави некакве банкарске гаранције, може да скупи 5 великих спонзора и да са њима закључи вишегодишње уговоре, може и да извади паре из свог џепа ако има, што се мене тиче уопште није битно. Ово се нарочито односи на бивше играче Црвене звезде који су играјући у иностранству сигурно зарадили велике паре, а осим тога ваљда имају и некакво име. У супротном опет долазимо у ситуацију да се људи боре за место председника зарад личног богаћења. Мислим да не можемо дозволити да нам на чело клуба дође неки пролетер који ето има добру вољу и воли звезду, али паре нема нити може да их обезбеди.

Тачно је и да могу да дају 3 а украду 10 милиона...Е ту је битан упрабни одбор који ће да дави председника и контролише сваки динар који троши. Одлична идеја је да пола управног одбора буду ветерани, мислим да и представници навијача треба да имају своје место у управном одбору. Ако сам добро разумео У.О. треба да има 15 чланова и ако је памети 8 би требало да буду ветерани (и представник навијача) што му дође преко пола за одлучивање. Остатак - спонзори НИ СЛУЧАЈНО ФИНАНСИЈЕРИ!!! Тачније, финансијери су постојали и раније, али НИКАДА нису били чланови У.О. нити било које клупске структуре. Свако ко хоће да донира паре је добродошао, али без условљавања, без претензија да финансијери састављају тим и гурају неке незналице у екипу.

Стварно сам убеђен да има наде за звезду, као што рекох верујем Лукићу, нешто је ипак створио и надам се да ћемо господину заменику генералног инспектора пореске полиције ускоро видети леђа. Од 2007. године када је дошао у клуб - ми смо у суноврату.

Е да не заборавим, видим враћа нам се Кастиљо ???

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 05-20-2009

(05-20-2009, 07:30 PM)buteo serbiano link Wrote:Е да не заборавим, видим враћа нам се Кастиљо ???

Дај одма' да ставимо тачку на ову причу. Све се своди на пуко нагађање једног прилично непоузданог медија.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Nesho - 05-20-2009

Ипак тешко да можемо у овом тренутку да нађемо неко друго боље решење од Лукића. Слажем се са свима вама и у вези странаца, наравно да треба да их имамо(квалитетне!), управног одбора и осталог да не понављам то, само бих додао пар ствари.
Мислим да је набитније да се коначно изгласа тај закон о спорту и да се Звезда приватизује на начин као што су то клубови Реал и Барселона. И наравно да што веће учешће у акцијама имамо ми звездаши. У том случају био би обавезан депозит који би морао предсједник да приложи у случају неуспјеха, а не као до сад кад би нас уништавао неко а онда кад нам пређе преко главе или кад нас тресна нека европска утакмица он одлази са својим људима и оставља за собом брдо проблема и дугова. Знам да је врло тешко наћи таквог човјека а и још теже организовати тако нешто у Србији односно у српском фудбалу због стања у којем се тренутно налази, али мора да се крене.
Остала решења не видим дугорочно јер ако погледате гдје се налазе остали успјешни клубови у Европи и видите како они функционишу одакле им новчана средства, какви људи су на предсједничким мјестима онда то сигурно нити може бити случај са нама избором Лукића

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - buteo serbiano - 05-22-2009

Лекић - Лукић?

Разлика  у само једном слову, а како ствари стоје можда и у једном гласу...

Надам се да неће бити уздржаних на Скупштини, мислим да смо се доста уздржавали

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Red Star Forever - 05-22-2009

Ми ни не треба да се стављамо на неку од страна, нама су битни резултати, којих очигледно нема... А с обзиром да је Лекић представник оне групе људи која нас је довела на дно, јасно је да једну страну тј.њега треба отерати што даље од клуба...

Безобразлук ове гробарске пичкетине козића превазилази сваку меру... Е он још увек има образ да наређује и руководи клубом... Немам више живаца за овакве ствари, па би дефинитивно и о томе требало да изнесемо неки став... Мада је и он прошлост, део управе која је отерана, и као такав нема више шта да тражи у Звезди.. Икада!!!

Кад се подвуче црта, колико год ми не би желели да се ставимо ни на једну страну, мораћемо то да урадимо уколико не желимо Лекића... Али то не значи да Лукић има нашу бланко подршку... Уколико се крене по старом, зна се шта му следује... Ипак мислим да је искрен у својој намери да помогне и да ће успети да окупи око себе праве људи који могу да изнесу све оно што је представио у програму...