![]() |
Svetsko Prvenstvo - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992) |
Svetsko Prvenstvo - Johnny Blaze - 06-10-2006 Ajde nemoj da pretjerujes, gledam utakmice na HRT stalno i nikad tako nesto nisam cuo. U svakom slucaju su bolji komentatori od ovih degenerika sa RTS. Alajla ?? (Ayala) Abidzin (10 puta) Kambijaso igrac Reala..... Svetsko Prvenstvo - Maj 25 - 06-10-2006 Neka hvala... Meni je bolje da slusam nase lapsus-komentatore nego mutirani, novonastali hrvatski jezik. Svetsko Prvenstvo - boldrik - 06-11-2006 Quote:Bratee de mozes da slusas one ustase... Jednom sam cuo nekog njihovog kako kaze "sudac je puhno u fuckaljku" u prevodu "sudija je dunuo u pistaljku". У преносу ртс-а, као и на хрт-у нема шансе да чујеш нешто паметно... На ртс-у можеш само да заспиш од узбуђења... Е сад, ако гледаш пренос на хрт-у схваташ какви су то комплексаши... и у спортском, и у лингвистичком и у сваком другом погледу... Пристрасност и необјективности да и не спомињем... А омиљено ми је да их слушам како се нервирају и испуштају неке неартикулисане крике разочарења... Посебно кад играју против Србије... Милина једна... Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-11-2006 Енглези : ![]() Дефинитивно, из приложених слика, Бразилци имају на овом СП најжешће навијаче. Ово остало је све дошло да шири геј популацију по ЕУ. :lol: Svetsko Prvenstvo - Mikelandjelo - 06-11-2006 Moj izbor je da gledam hrt ili bht ... :batine A pošto sam na prvoj utakmici čuo nekog muju kako veli: Sad će Kostarikanci da GANJAJU rezultat ... znači rastavio sam se i prebacio na hrt. Mislim, krmača se ganja, a ne rezultat ... debili. Bravo za Trinidad i Tobago, a posebno mog idola - Šaka Hislop! :lol: Hoće li danas druga dupla država sjebati bogate evropljane ... daj bože ... ![]() Svetsko Prvenstvo - slawisha - 06-11-2006 0-1, u postavi nam Djordjevic, Nadj i ostali 'talenti'! Jebo ti ovo, bezveze se nerviram! Svetsko Prvenstvo - ENERGIENYC - 06-11-2006 Cujem da je bilo nekih tuca izmedju nasih i Holandjana,zna li ko vise o tome. Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-11-2006 Quote:0-1, u postavi nam Djordjevic, Nadj i ostali 'talenti'!Cestitam svim slepim postovaocima sjajne odbrane i Ilije Petkovica, kao njenog predvodnika na sjajnoj igri i dopustanju lalama samo 15ak suteva na gol... Takodje mislim da je sjajna ideja da se najbolji igraci ne pozivaju na Svetsko (Rambo) ili jos bolje cuvaju na klupi dok ne pocnemo da gubimo (Zigic, Koroman) ili jos bolje da ih uvodimo u igru 10-15 minuta pred kraj (LJuboja). Takodje je odlicno sto smo toliko pokriveni na svim pozicijama, da nam ni ne treba 23. igrac - kome je jos jedan ekstra fudbaler potreban??? Takodje je divno sto se skoncentrisu na centriranje sa strane kada igra Sava, a kada igra Zigic kroz sredinu, gadjajuci ga u glavu (Mislim da smo vise igrali po krilima u 1. poluvremenu). Mislim da je to revolucionarna taktika, i da se sada argentincima proso tresu gace od straha, jer zaista nikakvu taktiku ni videli nisu... :bes Svetsko Prvenstvo - SerbianEagle - 06-11-2006 E Petko jebali te nenad Djordejvic, Igor Duljaj, Savo Milosevic, Albert Nadj i ostala grobarska bagra. Zbog njih izgubismo danas. Svetsko Prvenstvo - Johnny Blaze - 06-11-2006 Petkovic je debil... Zigic, Koroman i Ljuboja su trebali od pocetka da igraju, jebao ga savo majmun i onaj debil djordjevic. Igra covjek sa 9 defanzivnih fudbalera i 2 debilna napadaca protiv slabije ekipe... sta tek ocekivati protiv argentine ? 11-0-0 formacija vjerovatno |