![]() |
Liga Shampiona - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Liga Shampiona (/showthread.php?tid=891) |
Liga Shampiona - Ivan_FCRS - 04-20-2006 Quote:U svakom slucaju, posle vecerasnje pobede Arsenala nad odvratnom ekipom iz Spanije sve smo blizi finalu iz snova, a to je Barsa - Arsenal! Odavno sanjam taj duel i zaista ce biti lepo ako to bude finale Само то и можеш,да га сањаш... Лепо сам написао у мом претходном посту да ће супер Пипо да потопи Барсу...штета само што није играо у овој првој текми јер из оних силних прилика које је имао Ђиладрино и оне Амброзинијеве,да се налаио Пипо ко зна колико би Милан добио...али опуштено постоји реванш у којем ће Инзнаги,надам се играти и показати колико је важан за Миланов напад!!! Liga Shampiona - Mikelandjelo - 04-20-2006 Quote:Te price sta bi bilo kad bi bilo ostavite nasim komsijama, posto oni najvise vole da se bave takvim temama. Ko? Šveđani? ![]() I ko je ono tata ...? :finger na kamp nou jos 1-2 komada i chiao amizzi! u finalu: BARSENAL! Liga Shampiona - Indjija - 04-21-2006 Podsetio bih vas na Sevcenkove dane iz Dinama. U revansu nece biti dobro ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo tekma ce da bude BAM Liga Shampiona - Mikelandjelo - 04-21-2006 Quote:U revansu nece biti dobro ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo ni nama ovde POSLEDNJA EVRO-TEKMA NA HAJBERIJU !!! - North_Side011 - 04-21-2006 Arsenal je svoju poslednju utakmicu pod reflektorima(Evropsku utakmicu) na Hajberiju odigrao u prvom susretu polu-finala Lige Sampiona.Da su tempirali namerno ovakav oprostaj od Hajberija ne bi ga napravili.Ova tekma je sem sto je bila izuzetno bitna utakmica(jebi ga ipak je to polu-finale),bila je takodje izuzetno vazna jer je ispisivala istoriju,istoriju koju ce svi pamtiti koje ce se svi secati-poslednji put su gorela svetla reflektora na Hajberiju. Arsenal je od pocetka zagrizao u zelji da ovu utakmicu pobedi,ne samo iz razloga da bi imali gol-dva prednosti pred put u Spaniju,vec i zbog znacaja i satisfakcije(pobede poslednji put na svom stadionu).Pokazali su bolju igru i odlucniju igru.Viljareal je videlo se to-dosao da ako je moguce ne primi gol i eventualno da ga iz neke kontre ili polu sanse da.Pred kraj poluvremena Arsenal je dao taj cekani gol i meni je izgledalo da ce ih tobdzije pojesti u drugom delu i dati im jos jedno dva-tri.Ipak Viljareal je pokazao da nije bez razloga u polu-finalu i nije se dao slomiti.Ostalo je minimalnih 1-0,uz povoljne sanse i fantasticnu pas igru na prvi dodir Arsenala.Obe ekipe imaju prava da se nadaju prolasku dalje... Stvarno ne bih voleo da se sastanu u finalu npr.Barsa i Veljareal.Mrzim finale klubova iz iste drzave,a uostalom ta tekma meni nije zanimljiva ni kad igraju u Primeri,a kamo li ovako.Zbog fudbala,kvaliteta i neke pravde voleo bih da u finalu igra Arsenal.Protivnik mi nije bitan jer su i Milan i Barsa izuzetno kvalitetni i fudbal ni u jednom slucaju ne bi ispastao.Ali posto je Milan igrao finale prosle godine,bilo bi mi mozda zanimljivije da ove gledam Barsu.Dakle ovogodisnje finale iz snove je Barsa-Arsenal. ;pljuga ______________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Liga Shampiona - North_Side011 - 04-26-2006 Juce na "El Madrigalu" Arsenal proso svojom neprepoznatljivom igrom.Momci iz Londona su dosli ne da bi igrali fudbal,vec da bi sacuvali gol prednosti i prosli dalje.Iako mi se taj pristup na svidja ipak mi je drago sto je Arsenal prosao.To znaci da cemo i ove godine gledati pravo veliko finale kako dolikuje Ligi Sampiona.Jer koja god ekipa bude prosla dalje-fudbal nece ispastati.Tako da cemo kvalitetno finale ipak gledati i to me raduje.A veceras u susretu divova ocekujem sjajnu tekmu.Ocekujem super fudbal,jer ove dve ekipe to i mogu da nam priuste.Ko god proso-dobro proso... ;pljuga _____________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Liga Shampiona - Maj 25 - 04-26-2006 Kakvo je djubre onaj Valentin Ivanov. Secam se i nas je jebao protiv PSV-a u Holandiji, pa onda repku protiv Belgije na Mari. Nista ne gotivim Arsenal, ali Bog sve gleda... Liga Shampiona - 100%anti crnobeli - 04-26-2006 Quote:Kakvo je djubre onaj Valentin Ivanov. Secam se i nas je jebao protiv PSV-a u Holandiji, pa onda repku protiv Belgije na Mari.Добро памћење имаш мај 25,свака част.Изгледа да си злопамтило као и ја ![]() Е сад не кажем ја да бисмо ми прошли ПСВ,али кад те неко тако сасече у старту,онда не можеш чак ни да се надаш. Liga Shampiona - Johnny Blaze - 04-26-2006 MILAN GO HOME ! U prevodu : Milane, mars kuci :rofl Liga Shampiona - Milos_cz - 04-26-2006 Quote:MILAN GO HOME !Zahvali se onom peder*ini od sudije, pu mamu mu ja ..... Sevcenko nije ni tako onog pacova, a ovaj ...... od sudije odmah svira faul!!! :boks gledao sam situaciju deset puta. Eto likujte nezasluzenoj pobedi Barselone... Nepravda je pobedila. PS Bar se nadam da ce Anceloti otici u Real Madrid. To bi bila dvostruka korist - zeznuli bi glupi RM, a Milan bi profitirao. |