![]() |
Zaboravljene i nepevane pesme - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Zaboravljene i nepevane pesme (/showthread.php?tid=865) |
Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - 8stardust7 - 09-20-2009 На памет ми је пала ова песма, добра је за "мање" текме: Неко је рекао да би требало и "По зими киши.." да избацимо, па то је скоро постала химна и идеја - парола Делија, а сама мелодија је у овој песми сасвим секундарна ствар. Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - veteran 1970 - 09-21-2009 једна од првих песама које сам научио клинца је:"о мама,мама,мама...заљубио сам се,ја видео сам Звезду...полудећу због ње..." и њу нисам чуо 100 година,мислим да она уз оне зајебантске:"тата ми је купио козу с`плавим очима,криве ноге има и мрда ушима,ако вам се не свиђа ова песма наша ми ћемо је певати и опет,опет....""Звезда шампион изразити фаворит""Звезда игра тотално другачије од других"...одражава прави дух Севера и навијача Звезде,шмек,фазон,интелигенција једном речју били и остали авангарда!!! ту зајебанцију би требали да вратимо,чисто да људи насмејани певају..."и ко не пева курва му је кева и ко не скаче неће у јебаче..." Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - николаБГ - 09-21-2009 поново иста ствар... мислим да ова тема може да се затвори јер нема сврху... као што рекосмо све песме које се не певају не певају се са разлогом пс нашао сам миланисте, мислим да је песма интерова али без обзира наша није Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Igor_RS - 09-21-2009 (09-21-2009, 02:49 PM)николаБГ link Wrote:мислим да ова тема може да се затвори јер нема сврху... као што рекосмо све песме које се не певају не певају се са разлогомДефинитивно... Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Члан библиоте - 09-21-2009 Из копа песма ори се са нашег севера,док Делије су уз тебе,ти си непобедива.Вију се наше заставе и наши шалови,до смрти ми смо уз тебе,нећемо те издати!!! Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Dzo_Palac - 09-21-2009 (09-21-2009, 05:18 PM)Члан библиотеке link Wrote:Из копа песма ори се са нашег севера,док Делије су уз тебе,ти си непобедива.Вију се наше заставе и наши шалови,до смрти ми смо уз тебе,нећемо те издати!!!уф како ја волим ову песму и "само ти" је баш ретко а много је јака! Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Pijanac - 09-21-2009 (09-21-2009, 04:12 PM)Игор link Wrote:[quote author=николаБГ link=topic=2492.msg71042#msg71042 date=1253544576]Дефинитивно... [/quote] Ако неке песме не певамо, не значи одмах да не треба ни да их се понекад присетимо, тако да ја мислим да тема треба да остане. Друга је ствар што појединци неће да се уздрже од писања, већ мисле да тема служи за наручивање песама као да су у кафани. То, међутим, није разлог да се тема закључава, већ да се прекршиоци правила санкционишу. Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - delije-lipljan - 09-21-2009 (09-21-2009, 05:25 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Игор link=topic=2492.msg71050#msg71050 date=1253549530]Дефинитивно... [/quote] Ако неке песме не певамо, не значи одмах да не треба ни да их се понекад присетимо, тако да ја мислим да тема треба да остане. Друга је ствар што појединци неће да се уздрже од писања, већ мисле да тема служи за наручивање песама као да су у кафани. То, међутим, није разлог да се тема закључава, већ да се прекршиоци правила санкционишу. [/quote] слажем се са тобом. шта је било са песмом маракано туристичко место?песма је оригинална али се заборавила...толико поз Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - дрвосеча - 09-30-2009 Оно што дууугоо нисам чуо, а волео бих као некад да загрмимо.. ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ, ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ.. ЗГАЗИ ИХ СВЕ.. ГАЗИ ИХ БРЕЕЕ.. оооо... Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - ORTHODOX.NS - 09-30-2009 зашто се не пева... победа...врх песма а никада се не пева на утакмицама у последње време... ПОБЕДА ЖЕЉА НАША ТИТУЛА РАДОСТ НАША...ЈА ЖИВИМ ЗА ТО САД ХРАБРО НА ГОЛ СА СВИХ СТРАНА ГРМИ МАРАКАНА....ПРЕЛЕПА ПЕСМА..А НИКАДА СЕ НЕ ПЕВА ??? ??? ??? |