![]() |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827) |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - srbski mozart - 01-14-2006 Ma mi smo nezvanicno vec sada sampioni,ali sam mislio na ozvanicenje!!!Ovo sa tudjoj je bila mala sala u kojoj ima puno ozbiljnosti :wave Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - LUCHO - 01-17-2006 Quote:Za golubovce je bila prica da su 6.5. jer navodno prvenstvo mora da se zavrsi do 10.5.... Hvala lijepa ;pivo vrijeme je da konacno srusimo to podgoricko selo bez obzira dali obezbjedili titulu ranije ili ne JOS JEDNA POBEDA - JOS JEDNA TITULA ![]() Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - LUCHO - 01-17-2006 Quote:Za golubovce je bila prica da su 6.5. jer navodno prvenstvo mora da se zavrsi do 10.5.... Hvala lijepa ;pivo vrijeme je da konacno srusimo to podgoricko selo bez obzira dali obezbjedili titulu ranije ili ne JOS JEDNA POBEDA - JOS JEDNA TITULA ![]() Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - SerbianEagle - 02-18-2006 Ajde neka neko napise kako odigrase danas. Rezultat jeste 2-0, ali kakva je igra bila? Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - srbski mozart - 02-18-2006 Djokic dao u 13 sekundi prvi gol,a Jankovic negdje oko 80 minuta evro-gol za 2-0.Ponisten izgleda regularan gol Zigica u finisu prvog poluvremena,a na njemu nacinjen i prekrsaj za crveni kada je srusen na 16,5metara.Inace bi mu bio otvoren put ka golu,znaci cisti crveni...Nevidim svrhu igranja Mudrinica,dok mi se svidje da Milijas postaje vec sada vazna karika u sredini terena...Sve u svemu odigrano je toliko koliko nam je trebalo,a puleni onog supka Ivanovica nisu imali skoro ni jednu pravu priliku...Vjerujem da ce se i igra u nastavku prvenstva popraviti...Samo polako,sigurno i odlucno do titule ![]() Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - goku - 02-18-2006 Sasvim solidna.S'obzirom da je to jedno od tezih gostovanja do derbija rezultat je u ovom slucaju daleko najvazniji.Djokic je daleko jaci igrac od Purovica tako da smo na tom polju pojacani.Milijas danas solidan(moze on to i bolje).Jos da se uklopi Suzuki i vrati Kovacevic tesko da cemo negde izgubiti i jedan bod. Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Unity PK - 02-18-2006 Moze to i mora bolje Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Red Squad Podgorica - 02-18-2006 Neka neko postavi ako ima link od Boskovog gola Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 02-22-2006 Stvarno sam prezadovoljan ovom pobedom,jer je osvojena na teskom gostovanju na Vozdovcu.Koliko god to delovalo smesno ali ipak su oni treceplasirana ekipa,pa jos su igrali prvi put kuci pa jos protiv nas...Nije to bas izgledalo naivno,ali iako sam na stadion usao tek malo kasnije i nisam video Djokicev gol ipak mi je sve bilo jasno kad sam video semafor.Mislim da nismo igrali bog zna sta ali vrlo dovoljno i disciplinovano da stignemo do 3 boda. Ovim je ekipa dokazala da su one rezultatski lose utakmice sa Kipra ipak iza nas i da cemo ako bog da da u narednim utakmicama jos podizemo formu.Nije mi bas bila jasna Zengina odluka da u nedostaku Kovacevica,Mudrinic igra zadnjeg-veznog ali ajde... Mnogo vise ocekujem od Milijasa i voleo bih da ga gledam kao kreatora igre jer je u tome najbolji,mislim da se na levoj strani nije bas najbolje snasao.Od Suzukija u principu nismo videli nista,ali i sta bi mogli da vidimo zadnjih 10ak minuta.Tako da mislim da bi na nekoj slabijoj utakmici mogao da dobije sansu i pokaze sta zna... ZVEZDO ZGAZI IH SVE... ;pljuga ...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Branko13 - 02-22-2006 Da li neko zna da li je odredjen tacan datum i vreme pocetka utakmice u Banatskom Tvoru? Da li ce navijaci koji ne budu dolazili sa onima iz BGD moci da zajedno sa njima udju na tribinu, ili ce biti samo za "Beogradjane" jer je tribina mala? ![]() |