![]() |
Novi dresovi - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Novi dresovi (/showthread.php?tid=791) |
Novi dresovi - Maximiliano - 05-15-2006 Evo i atletikov ![]() Novi dresovi - North_Side011 - 05-15-2006 Meni se licno ne svidjaju ti prugasti dresovi tipa PSV i Atletiko,oni imaju bas debele pruge i isuvise crvene boje.Po mom ukusu su prugasti dresovi koje nose Juventus,Inter,Barsa.Znaci prugasti na taj fazon bi po meni bili pravi. ;pljuga _____________________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Novi dresovi - drenke - 05-15-2006 upravu je North side. bolje bi bilo kada bi pruge bile uze i veci kontrast medju bojama. Novi dresovi - Red Star Forever - 05-15-2006 Звездини дресови кроз историју никада нису имали ту уску пругу већ широку с тим што је у средини увек била бела боја и по једна црвена са стране а по боковима су били бели... Тај тренд уских линија наметнула нам је прво диадора па сада и адидас (код адидаса црвена у средини први пут у историји) - ето колико овај ЗЦ маркетинг има појма... Сетите се икаппа дреса који је имао широку пругу namigivanje Тако да по мени долазе у онзир те псв и атлетико варијанте али са белом у средини, мислим то би требало да се подразумева!!! Ако неко из маркетинга или ко је већ задужен за то има појма о томе уопште!!! Novi dresovi - Maximiliano - 05-16-2006 Da, slazem se sa tobom Red Star Forever, a evo ostao sam duzan da pokazem kako izgleda poledjina PSV-ovih dresova ( ukoliko budemo dobili takve dresove ). [img] http://img392.imageshack.us/img392/7304/19702350311999998671rugnummera.jpg[/img] Novi dresovi - kiki - 05-16-2006 Quote:Звездини дресови кроз историју никада нису имали ту уску пругу већ широку с тим што је у средини увек била бела боја и по једна црвена са стране а по боковима су били бели... Тај тренд уских линија наметнула нам је прво диадора па сада и адидас (код адидаса црвена у средини први пут у историји) - ето колико овај ЗЦ маркетинг има појма... Сетите се икаппа дреса који је имао широку пругу namigivanjeAha, vazi ![]() Isped sebe imam fotke iz, na primer, '64. gde se vidi crvena uska pruga po sred dresa, pa dve bele, pa opet dve crvene. Pa sezona 67/68 gde ne mozes da prebrojis koliko pruga ima (zaista su ruzni do bola). Da ne spominjem finale kupa '49 gde smo igrali u jednobojnim. A sezone 59/60 smo imali prugaste dresove, ali su linije bili vodoravne :zbunjen . Ranijih godina se cesto desavalo da crvena bude po sredini dresa, a tek u poslednje 2 decenije prevladala je bela pruga po sredini. Pitanje je koliko marketing uopste ima uticaja na izbor dresa. Mogu samo zivotom da vam garantujem da niko od njih (jos jednom da napomenem, kada kazem marketing ne mislim na Avrmovica) nije dao pristanak na one jednobojne adidas dresove koji su imali neke pruge sa strane. Mislim da su to bili prvi koje smo od njih dobili :bes . Novi dresovi - capocrimi - 05-16-2006 надам се да неће бити "Nike", сад кад смо се раскурцали са Делтом, нема потребе да јурцамо за "Nike" могао би Пиксе да ме изненади и склопи уговор са "Le Coq" ![]() пОзДрАв!!! Novi dresovi - slawisha - 05-16-2006 Ne bi me iznenadilo da sledece sezone nosimo crno-bele dresove, a da marketing kaze kako se oni nisu nista pitali... U Zvezdi jebe lud zbunjenog, ne zna se ko pije a ko placa! Toliko nekih oragana u klubu ima, rekao bi covek to je cela drzava! Te predsednici, direktori, skupstina, upravni odbor, savet veterana, sekretari, marketing, kurac, palac, i debilima uvale jednobojne dresove one jedne sezone! Nista me vise ne iznenadjuje, bas nista! Novi dresovi - pop_Milutin - 05-16-2006 Ma taj marketing je racku, kad ne mogu dovesti 5000 ljudi na stadion u gradu od 2 miliona onda je to strasno, vise bude nas na severu nago ostalih simpatizera na celom stadionu, i taj red star shop, to je sve u rasulu. Novi dresovi - kiki - 05-16-2006 Quote:Ma taj marketing je racku, kad ne mogu dovesti 5000 ljudi na stadion u gradu od 2 miliona onda je to strasno, vise bude nas na severu nago ostalih simpatizera na celom stadionu, i taj red star shop, to je sve u rasulu.A sta bi rekao kada bi znao da je jos 2004. godine taj marketing napravio predlog od 80 strana vezanu za godisnje clanarine, propusnice... sto bi sigurno dovelo vise ljudi na staion i da vec dve godine taj predlog cami u klubu cije rukovodstvo (bivse i sadasnje) boli racku za povratak navijaca? Niti je taj marketing pred ovu sezonu digao cene karata. Ne pricajte kad ne znate, jebiga. Red star shop, po hiljaditi put, vodi zena koja je od kluba otkupila prava na ime i grb. Klub i marketing nemaju veze sa onim sto se tamo dogadja, bilo da je to nesto dobro ili lose. |