![]() |
UEFA Kup - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: UEFA Kup (/showthread.php?tid=783) |
UEFA Kup - NightMare - 11-04-2005 Quote:Gomila cudnih stvari... Mlako radovanje... Nenormalan penal...Promasaji...Sumnjivo...Nadam se da gresim... UEFA Kup - ZeNgA - 11-04-2005 Quote:Ja bi samo voleo da mi neko objasni zbog cega su prekrivena dva slova kod natpisa toyota na istocnoj tribini?U cemu je stvar?Pa ljudi ne da nece biti odusevljeni kad to vide nego......U evropskim utakmicama se ne smije isticati ime sponzora kluba na i oko stadiona,moze jedino u onim reklamama pored terena.Npr. Bajern je morao da prikrije ime sponzora svog stadiona-Alianz u vrijeme odigravanja meceva lige sampiona da ne bi bio kaznjen. PS:ne treba klonuti duhom posle ovog nesretnog poraza,ima jos tri utakmice da se igraju,dovoljno da bi se proslo dalje. UEFA Kup - Ацо - 11-04-2005 Главни кривац одлучујућег гола по мени је Дудић. Човек је гледао оног Швајцарца како себи намести лопту као да седи у позоришту! Без коментара. А о Пуровићу... Како човек може бити толико глуп да игра а ма баш очевидно руком у шестнаестерцу, и то још као нападач у тотално неопасној ситуацији!?!?! Али шта је, ту је, идемо даље. Остаје нам само да победимо у Норвешкој, што ће итекако тешко бити. Поздрав из Немачке UEFA Kup - cazzo_FCRS_forever - 11-04-2005 citajte ovu izjavu: Kovačević: Poraz nije slučajan - Odavno nisam bio tužniji. Znamo da ovo nije slučajno jer smo previše olako ušli u meč, a to u Evropi ne sme da se radi. Pa majmune glupi zar to nisi ukapirao pre tekme???? Kovacevicu---kao sto sam rekao par puta na ovom forumu--nikad neces biti fudbaler ves samo covek koji mnnooooogo trci.ali to je i suvise malo ako hoces da igras u Zvezdi. UEFA Kup - kiki - 11-04-2005 Ovu utakmicu nije izgubila odbrana, vec napad. O prvom golu bolje i da ne pricamo - mislim da ni Purovic kada bi imao fond reci veci od 300 ne bi mogao da objasni sta je hteo, mozda je izigravao helikopter :zbunjen . Za drugi gol krivicu snosi, pre svih, Trajko - kakav glup potez, ispucati loptu 5 metara, pravo u noge protivniku. Glupo bi bilo Bisevca kriviti za gol jer tesko da bi neki igrac mogao da se odbrani od onakvog poteza. Sa druge strane - potpuno neobjasnjivo ponasanje Dudica. Sta je on cuvao - peterac? :nene Ali, kao sto rekoh, nismo tu izgubili utakmicu, vec znatno ranije kada nismo dali golove iz prilika koje ne smeju da se promasuju u Evropi. I manite se toga: prodata utakmica. Nije isto kada das gol pred 50000 ljudi i pred praznim stadionom - naravno da se neces radovati na isti nacin. UEFA Kup - samo ti - 11-04-2005 Безвезе смо заиста изгубили , морамо се окренути даље и мислим да можемо победити Тромсо ! НАПРЕД ЗВЕЗДО !!!!! UEFA Kup - Maj 25 - 11-04-2005 Purovic treba da se vrati negde na selo gde ce ga ljudi razumeti shta pricha, pa ce mozda i pocheti da igra fudbal. Jankovicu treba drugo srce poshto ovo jedno ochigledno nema. Mladenovicu treba mozak a Bishevcu i Perovicu neko chudo. UEFA Kup - nisam_zdrav - 11-04-2005 Nasa igra je bila dobra. Problem je sinoc bio iskljucivo u realizaciji. Onolike sanse, a mi ih ne koristimo! Purovic mora da popije klupu zbog svoje celokupne igre. Nije u stanju da primi loptu, ne moze da doda pas kako treba, napravi debilni penal... Dao je gol, ali ukupna igra je bila uzas. Indisponiranost potpuna! Perovic je momak koji nema desnu nogu, ali bukvalno nema... To sto vidite na pored njegove leve noge je patrljak koji mu pomaze da ne padne kada trci... Umesto da doda loptu ili je bar sutne desnom nogom on je sutne levom, a dati gol iz tog ugla levom nogom polazi malom broju igraca... Izbori se za loptu na desnoj strani i umesto da gura loptu u slobodan desni prostor on je gura u levi gde ga ceka igrac?! Jednostavno ja bi njega bacio u neki nizerazredni klub u kome bi igrao samo desnom nogom, da se nauci... Zna se da nam odbrana i nije jaca strana, ali zna se i da imamo efikasan napad... Bazel je odigrao manje vise veoma konfuzno i nepovezano, a mi to nazalost nismo iskoristili... U svakom slucaju ja se ne brinem preterano za nasu igru, niti se brinem za buduce rezultate... Mozda ne docekamo prolece u Evropi, ali ocekujem da cemo bar raskrstiti sa igracima poput Mudrinica, Krivokapica, Joksimovica i njima slicnim... UEFA Kup - Бока - 11-04-2005 Quote:Purovic treba da se vrati negde na selo gde ce ga ljudi razumeti shta pricha, pa ce mozda i pocheti da igra fudbal. Brate ako neko ima srce onda je to Jankovic, ne znam sto tako debilno razmisljate. Kao jedan moj ortak: "nervira me ovaj Jankovic". Ja ga pitam sto? "Zato sto je maneken i sto se duva, glumi neku facu." Boli me tuki za takve stvari dao je 7 golova i bio asistent kod 4-5. Pa neke se pravi nekom facom. Sta jos on treba da uradi da bi zadovoljio likove poput tebe. Jankovic Basta Kovacevic su pravi biseri naseg fudbala i oni bi trebali da budu osnova tima FK. Ko ce da igra umesto Jankovica? Mudrinic? Krivokapic? Ma smesno! UEFA Kup - bl_regency - 11-04-2005 Ja ne znam koji je vama. Pa Zvezda je odigrala super,ona dva kiksa sto su se desila,jebiga svakom se moze desiti. Nismo izgubili 3 mjeseca,moralo je jednom. Pa kome bi se dalo igrati u onoj sablasti juce? Ovom timu fali samo Vidic ili Bunjevcevic i to bi bilo ono pravo,ali ja ne vidim kako se tromso,roma i strazbur mogu spasiti poraza od Zvezde. Bicemo prvi u grupi,pazite sta vam kazem namigivanje |