Delije
Сребреница - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Сребреница (/showthread.php?tid=747)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Сребреница - Kospicar - 06-04-2005

Quote:A ti Kospicar vidim bez problema čitaš ćirilicu...to mi je malo čudno :zbunjen ,s' obzirom da znam da je niste učili u školi...

Sto ne bi znao cirilicu, prije rata u skolama jedna sedmica latinice, jedna cirilice, danas mozes pisati kako hoces, mada je latinica kao zvanicna, a u rs cirilica.

Hercegovac nekako mi cudno da uzimas za relevantno samo 'srpski izvor' , zar mislis da je stvarno sve tacno kako kazu oni, a kako kazu ostali sve laz. Mogu ti i ja iznijeti recimo da medju onim spiskovima Srba sto je dostavila vlada rs ima zivih ljudi, jednog su i kontaktirali, zivi u usa ili kanada dao intervju za novine, jedan je ziv i dalje u rs, itd. Ali kad bi sad istrazivali sve to (ima ko to da istrazuje i nek se utvrde cinjenice, ovako je uzalud) isli bi u nedogled.

Сребреница - херцеговац - 06-04-2005

Quote:Hercegovac nekako mi cudno da uzimas za relevantno samo 'srpski izvor' , zar mislis da je stvarno sve tacno kako kazu oni, a kako kazu ostali sve laz. Mogu ti i ja iznijeti recimo da medju onim spiskovima Srba sto je dostavila vlada rs ima zivih ljudi, jednog su i kontaktirali, zivi u usa ili kanada dao intervju za novine, jedan je ziv i dalje u rs, itd. Ali kad bi sad istrazivali sve to (ima ko to da istrazuje i nek se utvrde cinjenice, ovako je uzalud) isli bi u nedogled.

Коначно смо дошли до онога главног, пријатељу из СА, а то је:

Ко заиста може бити сигуран у истинитост спискова на којима су имена 8 000 мушкараца из Сребренице?

Једноставно жртве су предмет дневно-политичке игре и политичари се играју бројевима!!!

Сребреница - Kospicar - 06-04-2005

Quote:
Quote:Hercegovac nekako mi cudno da uzimas za relevantno samo 'srpski izvor' , zar mislis da je stvarno sve tacno kako kazu oni, a kako kazu ostali sve laz. Mogu ti i ja iznijeti recimo da medju onim spiskovima Srba sto je dostavila vlada rs ima zivih ljudi, jednog su i kontaktirali, zivi u usa ili kanada dao intervju za novine, jedan je ziv i dalje u rs, itd. Ali kad bi sad istrazivali sve to (ima ko to da istrazuje i nek se utvrde cinjenice, ovako je uzalud) isli bi u nedogled.

Коначно смо дошли до онога главног, пријатељу из СА, а то је:

Ко заиста може бити сигуран у истинитост спискова на којима су имена 8 000 мушкараца из Сребренице?

Једноставно жртве су предмет дневно-политичке игре и политичари се играју бројевима!!!

U pravu si, neko je govorio 12.000, neko 6.000, nazalos, ponavljam nazalost vidjecemo po broju tijela(mada mnoga mozda i nece biti nadjena). Valjda ce tad neko i povjerovati sa vase strane. Isti je slucaj i u sarajevu, neko kaze 10.000 srba, neko 3000. Slazem se da je igra brojkama ruzna stvar, ali i dokazi su tu, tijela, grobnice, itd.

Сребреница - Nedostizni - 06-04-2005

Znaci zakljucismo da je zlocina bilo na obadvije strane. To je znaci jasno svima na ovom topic-u. Medjutim postavlja se pitanje zasto su samo Srbi okrivljeni za rat (genocid, etnicko ciscenje...) u Bosni i Hercegovini?

Сребреница - Anonymous - 06-04-2005

Danas mi je stigao mail:

POZIVAMO SVE SRPSKE ORGANIZACIJE I POJEDINCE DA SVOJE NEZADOVOLJSTVO
ODRZAVANJA KONFERENCIJE O SREBRENICI U ORGANIZACIJI NATASE KANDIC - FONDA ZA
HUMANITARNO PRAVO ISPOLJE TIME STO CE

DOCI 11. JUNA U 8 CASOVA PRED SAVA CENTAR U BEOGRAD

Сребреница - Nedostizni - 06-04-2005

Danas citam b92 sajt i nemogu da verujem sta pisu. Imao sam osecaj kao da citam neki hrvatski ili muslimanski sajt, pogotovo nakon procitanih komentara na dnu stranice ispod objavljenih vesti. Bruka jedna velika koliko smo glup narod kad ovako moram da kazem.

Недостижни:

Quote:zasto su samo Srbi okrivljeni za rat (genocid, etnicko ciscenje...) u Bosni i Hercegovini?

Да није одговор на то питање коментар који је поставио брат Неба:

muslimanski oficir za "Dnevni avaz":

Vjerujete li da će Karadžić i Mladić biti uhapšeni do 11. jula?

- Iskreno vjerujem da će to biti danas i svakog trenutka. Najvažnije stvari za BiH odvijaju se u ovoj i idućoj godini.
Pored hapšenja to je presuda protiv Slobodana Miloševića i proces pred Međunarodnim sudom pravde u tužbi BiH protiv SCG početkom naredne godine. S tim u vezi mislim da danas više nego ikada moramo zbiti redove i osigurati maksimalnu podršku i saradnju sa ova dva suda.
Mi smo u plej-ofu i svaka greška više se ne da ne može ispraviti, nego definitivno može srušiti sve do sada urađeno i BiH onemogućiti tako željene presude o genocidu.

Dok se mi zajebavamo,izvinjavamo,klanjamo nepostojecim( ili bar mnogostruko preuvelicanim u brojnom pogledu) zrtvama, zgrazavamo, gubimo u nekom patoloskom nacionalnom mazohizmu, bezrazlozno pljujemo i vredjamo nasu proteranu bracu Srbe,sami sebe guramo u provaliju - muslimani lepo rade svoj posao. Ako je neko zaboravio oni tuzbom zahtevaju 200 milijardi (dolara,evra - svejedno), a jos kad osude Milosevica (koji je osudjen pre sudjenja) eto i titule "genocidnog naroda", "novih nacista" itd.

Неба са СИП-а:

Dok se mi zajebavamo,izvinjavamo,klanjamo nepostojecim( ili bar mnogostruko preuvelicanim u brojnom pogledu) zrtvama, zgrazavamo, gubimo u nekom patoloskom nacionalnom mazohizmu, bezrazlozno pljujemo i vredjamo nasu proteranu bracu Srbe,sami sebe guramo u provaliju - muslimani lepo rade svoj posao. Ako je neko zaboravio oni tuzbom zahtevaju 200 milijardi (dolara,evra - svejedno), a jos kad osude Milosevica (koji je osudjen pre sudjenja) eto i titule "genocidnog naroda", "novih nacista" itd.

Сребреница - North_RS - 06-04-2005

Quote:Danas citam b92 sajt i nemogu da verujem sta pisu. Imao sam osecaj kao da citam neki hrvatski ili muslimanski sajt, pogotovo nakon procitanih komentara na dnu stranice ispod objavljenih vesti. Bruka jedna velika koliko smo glup narod kad ovako moram da kazem.

Ja ne znam ima li ta TV obraza ili ti radnici sto tu sljakaju, ovi pojedini pederi sto su u vlasti bili posle petog doneli su ovakvu politiku "pomirenja" :o i nekakvog oprastanja :o
(tip Korac,...) jebem li im mamu neka idu u Brisel i nek tamo seru i neka se tamo ispovjedaju.

Na ustaskoj Tv mozes da gledas pavelica i komp. kako ubijaju srpski narod i sve govori mrznje o Srbima, a mi treba da seremo o nekim "Ljudskim pravima".

Сребреница - delija_knin - 06-04-2005

zato i propadamo jer se nismo otarasili sljama
da vidis kako u americi ko kod je nesto rekao protiv buha dobiva otkaz u roku od nedelju dana a kod nas ......
za amerikance je 100 000 u Iraku borba za slobodu ahhahaha a kod nas 2 000 ubijenih je genocid ali neka sve ce doci na svoje mjesto

i sami znamo ko got nas je okupirao kada bi se povlacio totalno je propao (turci, austrijanci, svabe)