![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-24-2013 Победник утакмице ИБВ са Исланда или Торшавн са Фарских острва ће бити противник Звезде у другом колу квалификација за Лигу Европе. Прва кући, 18. Јула. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Сале90 - 06-24-2013 Ово је стадион ХБ Торшавн ![]() Стадион ИБВ ![]() ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - NIdza.bre. - 06-24-2013 Шта је на овом другом "стадиону" по уефиним стандардима?? :-\ ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 011 - 06-24-2013 (06-24-2013, 01:51 PM)Ниџа.бре link Wrote:Шта је на овом другом "стадиону" по уефиним стандардима?? :-\Рекламе поред терена Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 06-24-2013 Апелујем на управу да на време обезбеди новац за пут екипе авионом на овом гостовању... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 06-24-2013 Ко би рекао да бране Џејмс и игра Херман Хреидарсон.. још само фали Ејђур Гуђонсен па да нас разбију.. ова вест ме изненадила, ко да Ривалдо матори игра за ФК Јавор. За Вестманеју сам први пут у животу чуо кад су играли са Обилићем још 1998. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 06-24-2013 Занимљив текст са РСБ-а и нека врста паралеле са нашим турниром одиграним у суботу: Без муке нема науке... а ни фудбала Размишљам од петка да ли да напишем оно што стварно мислим или да мало будем блажи због звездашке јавности. Али не могу да лажем. Оно што сам видео у ова два дана ми се никако не свиђа. Али никако. Покушаћу да повучем паралелу између њих "професионалаца" и нас аматера. У чему је фазон? Фазон је у томе да сам видео нечији упис на јутјуб линку тренинга који гласи: "Не једи говна, гледај колика је врућина, а они морају по два сата да трче к'о коњи ". Ја стварно не планирам да водим рат путем jутјуба, а ни путем форума (јер сам сигуран да и на форуму има људи који овако мисле). Није проблем што тако мисли неки леви лик. Проблем је што тако мисле и наши првотимци и очигледно се тако и понашају. Цитираћу једног великог мага ове прелепе игре: "Па ово су тренинзи за срчане болеснике". И опет тренинг као тренинг можда и није толико лош колико је лоше њихово понашање и однос према тренингу. Да се вратим на паралелу одозго. Прекјуче су наши првотимци имали тренинг ујуто. Било је сунце, али није то ништа што не може да се издржи. Имали су обавезу од непуна два сата. И вукли су се као пребијени, част изузецима. А прекјуче смо ми са форума играли Кафеов турнир. Ујутро и послеподне по највећем сунцу. Било је момака којима није било добро од врућине. Била је чак и ситуација да се два момка умало нису потукла у жару борбе. Била је ситуација да је Бригел дошао са факса на фудбал. Притом без икакве опреме, па смо му на крају Филип_94 и ја дали нешто од напе да може да игра. Чука је био цео дан са нама иако није играо.И он је био по том сунцу. И ниједан од нас нити било ко из осталих екипа се није вукао по терену. Знање свих нас је дискутабилно (мада и знање наших првотимаца је и више него дискутабилно), али жеља није. И једноставно не желим и не могу да слушам оправдања да је била врућина. Па боли ме ***** што је била врућина. Они су проклето плаћени за то, а ми нисмо. Милијаш има дневницу 1000 евра и уместо да он буде пример свима, он се вуче по терену. Заправо, не вуче се он једини, већ се вуку сви, сем пар играча. Види се да Траванчић жели и хоће, што је и логично јер је на проби, види се велика жеља код Чикића и евентуално још код пар играча и то је то. Већ неко време имам неку тезу и све више и више сам сигуран да је она исправна. Наиме, ја сам убеђен да великог удела у овом вишегодишњем посту имамо и ми навијачи. Јер кад они одиграју лоше или кад изгубе, ми им дајемо подршку. И тако стално. Ретке су ситуације биле да су били изнапушавани. И једноставно играчи су упали у тај ритам да, и ако изгубе или одиграју нерешено, да ће добити подршку и куд који мили моји. Или ће, као што рекох, у ретким ситуацијама бити изнапушавани и опет куд који мили моји. Они као да нису свесни да морају на сваком тренингу да гризу и да кидају. Јер су генерално лимитирани. И бар на тим тренинзима да покушају да пробију неке своје лимите. Не можеш ти на тренингу да ладиш јаја и онда на утакмици да кидаш. То не иде тако, то су ретки изузеци који потврђују правило. Од новог тренера очекујем да узме неки бич и да удара. Или да искруни пар кила кукуруза и да се клечи на њима. Јер ја други излаз не видим. Велик посао предстоји пред њим, баш велик, а сигуран сам да ће се неке ствари променити набоље ако се промени и приступ тренингу. http://www.redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/klizeci-start/4197-bez-muke-nema-nauke-a-ni-fudbala.html Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 06-25-2013 Славиша Стојановић - нови тренер Црвене звезде На седници Управног одбора фудбалског клуба Црвена звезда донета је одлука да се 43-годишњем стручњаку понуди двогодишња сарадња. ![]() Дилеме више нема, Славиша Стојановић у наредне две године седеће на клупи Црвене звезде. Након одласка Са Пинтуа, некадашњи селектор Словеније важио је за најозбиљнијег кандидата за место тренера најтрофејнијег српског клуба што се коначно испоставило као тачно. Стојановић је рођен у децембру 1969. године у селу Горњи Дејан близу Власотинаца, али је тренерску и играчку каријеру изградио у Словенији. Одрастао је у љубљанском насељу Штепањско. Као играч наступао је на позицији централног дефанзивца, међутим, због честих повреда копачке је скинуо у 29. години. Врло брзо одлучио се за тренерску каријеру. Након запажених резултата са млађим категоријама Стојановић је и у сениорској конкуренцији у улози тренера наставио да бележи запажене резултате. Први посао имао је у другоилигашкој екипи Ливар из Иванчне Горице. После годину дана преселио се у Домжале, где ће током шест сезона потврдити квалитет и оставити дубок траг у словеначком фудбалу. Стојановић је Домжале преузео када су играли у другој лиги и већ у првој сезони освојио прво место у том рангу и одмах повео екипу ка врху прве словеначке лиге. У наредне две године клуб из места на северном ободу Љубљане освојио је две титуле и један Суперкуп. У првој сезони оставили су другопласирану Горицу за 17 бодова иза себе. Недуго затим, Срећко Катанец понудио му је место асистента селектора Уједињених Арапских Емирата. На тој функцији задржао се до септембра 2011. Само месец дана после повратка из Емирата Стојановић је добио место селектора Словеније где је провео 13 месеци. Очекује се да Славиша Стојановић у уторак 25. јуна у поподневним часовима стигне у хотел Терме у Чатежу где се фудбалери Црвене звезде налазе на припремама. http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7454/Slavi%C5%A1a+Stojanovi%C4%87+novi+trener+Crvene+zvezde.html Славиша - срећно ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Луди џукац - 06-25-2013 Подршка,па како буде. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 06-27-2013 Звездино писмо министарки Марић "На путу ка остварењу наших дугорочних циљева, неопходна нам је помоћ државе макар у тренутном, веома тешком и болном периоду кроз који пролазимо. Из тог разлога морамо да напоменем да ФК Црвена звезда не тражи субвенције државе, буџетско финансирање нити било који сличан облик дугорочне помоћи, а камоли вересију. Ми само инсистирамо на краткорочној помоћи на равноправној основи са осталим клубовима, а у складу са нашим реномеом и значајем који имамо за српски спорт. Уверени смо, да ће сваки динар уложен у спорт у овом тренутку, бити вишеструко враћен у буџет наше државе у предстојећем периоду." http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7476/Zvezdino+pismo+ministarki+Mari%C4%87.html http://www.crvenazvezdafk.com/sw4i/download/files/box/_id_99/Pismo%20Alisi%20Mari%C4%87.pdf |