![]() |
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867) |
Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-02-2013 Да те исправим, Будућност због Варвара, и наравно Грбаљ из Радановића ;D Српски су клуб за разлику од комшија браће дукљана из Будве ;D Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 08-02-2013 Било је логично да уђе Вождовац, као најбоље пласирана екипа. Комедија је што није исти аршин примењен код попуњавања празног места у првој лиги. Уместо да Вождовац замени неки друголигаш, одлучено је да Телеоптик остаје у првој, уместо да испадну. Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-02-2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/uefa-hobotnica-rajko-i-strasni-mitar-medju-deset-najboljih Ово је и било очекивано, међутим штета је што још неки наш играч није у листи. За Митра сам убеђен да ће следећих 10 година бити први центарфор репрезентације, због година, технике, снаге, грађе. Одбрамбени се играчи просто одбијају од њега, ако га стока прода за само 4 милиона-то су смешне паре. Ми се још ударамо по гузи од среће јер смо продали Луку за 3 милиона. Друга вест са С.Централе везана за Бабовића: U dresu Vojvodine u petak u prijateljskom meču protiv ČSK nastupio je Stefan Babović, takođe nekadašnji igrač Partizana. - Stefan je igrao utakmicu, iskusan je i značio bi timu. I dalje teku pregovori. Razmišljamo i o još jednom štoperu - otkrio je Drakulić. ![]() Dobre igre Vojvodine u ovogodišnjih pet evropskih utakmica raduju. U nekim krugovima, najavljuje se da je Vojvodina zrela za titulu u domaćem šampionatu. - Mi ne razmišljamo tako. Napravili smo dobar tim i dobar menadžment. Pre svega želimo da budemo u vrhu srpskog fudbala. Glavni cilj svake godine je mesto koje vodi u Evropu. Svaku utakmicu se trudimo da pobedimo, a o tituli zaista ne razmišljamo, dugačko je prvenstvo - zaključio je Drakulić, koji se zahvalio publici koja je sjajno navijala protiv Burse ali i igračima koji su ostavili srce na terenu. Мали глодаре, бедо једна. Како те није срамота да облачиш ЦРВЕНО-бели дрес. Сад кад те нико неће, покушаваш негде да се умуваш. Ал верујем да нећеш потписати за Вошу, нису ваљда толико слепи код очију. Много су се уозбиљили, вратили Билбију, Тумбасевића, стигао Фатић, преговарају са Степановим којег сам ја једно време желео, биће конкурентни за првака. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Eribo - 08-08-2013 Воша и Николић деру ![]() ![]() Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-08-2013 Ако се и ове године не уозбиљимо, бићемо други, а сточари трећи. Милина гледати како играју. Стојан Врањеш је нека верзија нашег Мартиновића (играо у Румунији), даје голове. Не мислим на позицију него на искуство. Штета што не пратим више румунску лигу која је пуно јача од наше. Стеауа, Пандури, Клуж, Астра.. сви би појели ове наше клубове. Обзиром да смо на нивоу: Казахстана, Азербејџана, Јерменије.. све су то нијансе. Захвалимо се Толету што нам је то подарио.. Продаће Трајковића, Абубакара и још неког. Али није страшно, јер имају спремне солидне замене, реагују на време и купују, три пута мере и једном секу, нису штака-Управа као ми. Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-09-2013 Crno-beli su se, posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, direktno prestrojili u plej-of utešnog takmičenja, u kome se nalaze na povlašćenoj strain žreba. Njihovi mogući protivnici su: Nome Kalju (Estonija), Tun (Švajcarska), Pašing (Austrija), Dinamo Tbilsi (Gruzija), Astra Đurđu (Rumunija) i Slovan Liberec (Češka). Za razliku od srpskog prvaka, Novosađani su među nepovlašćenim timovima, pa mogu da dobiju mnogio jače suparnike. Lista kandidata svedena je na pet imena: Šerif (Moldavija), Fjoretina (Italija), Trabzon (Turska), Sent Etjen (Francuska) i Rubin (Rusija). Prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope na program su 22. avgusta, revanši su sedam dana kasnije, a žreb za grupnu fazu je 30. avgusta u Monaku. Гробари су ионако канта, избациће их Динамо Тбилиси с повратником Меребашвилијем ![]() Што се тиче Лала, Шериф и Трабзон би им легао, док су Фјорентина и Рубин врло неугодни. Сент Етјен је ту негде на средини. Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 08-10-2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/jsl-novim-tramvajem-u-istoriju-anketa "Večiti rivali su izjednačeni po broju titula (25), a za vođstvo na istorijskoj listi odigraće 20 od ukupno 30 mečeva u prestonici, a na gostovanjima prevalitit tek 1.665 kilometara"" ЈЕБЕМ ТЕ ЛИГО... Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-10-2013 На дан почетка новог фудбалског првенства, морам да приметим једну ствар. Можда сам исфрустриран поновном раном елиминацијом вољеног клуба из Европе, али генерално никако ми се не свиђа еуфорија која је настала успехом Војводине против Бурсе. Сви се нешто радују, поздрављају, поштују рад, успех, Звездаши и Партизановци честитају по другим сајтовима. Не и ја! Не знам за друге али у Европи увек навијам против домаћих ПРОТИВНИКА. Прво, да се не би превише соколили. Друго, можда још и важније, промоцијом Војводине се наш клуб из другог плана у којем је већ 6 година гура у трећи план. Сви причају да је Војводина зрела за титулу, најављују борбу ње и Партизана, а ми се више нигде не спомињемо. И зато, Воша гаји наду.... ![]() Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-10-2013 ... да га метне Каду! ![]() Гробље ће испасти од Туна, а ови лалоши остати једини наш представник у ЛЕ. Боље да имамо јаче екипе, да се меримо, него да тим соколима сечемо крила, и фактички наш фудбал гурати у јадранску-балканску лигу ако и даље буде буде овако јадно.. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-10-2013 То што ти кажеш јесте здраво размишљање за неке нормалне околности. Србија је одавно нездрава и ненормална средина тако да то размишљање пада у воду. Овде одавно побеђује најмање лош, и ако мислимо да ми будемо ти, мораш сећи крила ко год се дрзне да их рашири. На жалост! |