![]() |
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 (/showthread.php?tid=1551) |
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Делија К.З.Ш. - 06-13-2010 Ово је 4. првенство које гледам..додуше било је и 94. ал нешто се не сећам да ме је занимао фудбал са 3,4 године ![]() И ево не могу да се исучудим колико гледам и губим време на овај нефудбал. Ово што се игра више личи на бадминтон него на фудбал. Данашња утакмица наших је просечна утакмица..чак је можда била и занимљивија него предходних 5,6.. Сви играју неку тактику чувамо ми наш гол па ако га уваљамо до јаја.. Ми не знамо тако да играмо..и ево по 100000. се у то уверавам. Храбри побеђују и губе, пичке губе 1-0! А интилигентне потезе Луковића и Кузмановића нећу да коментаришем. НАПРЕД НАШИ, УА ЊИ'ОВИ!!! Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Коди ЦЗ - 06-13-2010 Ето сад се Толету , коројачу зекстри, гици и фрањевцима враћа дуг преко наше црвене Србије, казна због намештене украдене непризнате 22 им титуле, сад број 22 играч прави тај пенал (сетимо се против Толетовог тима ниједан пенал није свиран целе намештене сезоне 2010) судије чак поништавају голове пеналтизановим противницима) цела Србија сад испашта кармичку казну у Ј.Африци због малог комплексашког клуба лопова из хумске, који ни једног Звездиног тренутног играча нису звали у национални тим, а за трећу украдену непризнату титулу- црнац број 3 даје гол из пенала... гробари издајници, црнило је свуда од нафте у океану, до црних усташа и шиптара који слободно пљачкају Српске земље и наш фудбал , време је за бунт, дошло је време за народну побуну и терање мафије напоље из савеза. ЗВЕЗДА СРБИЈА.Прошла сезона мора бити поништена. Видимо глодари у својим коментарима после ове утакмице на неким сајтовима већ крећу нас да оптужују у стилу звездашка репрезентација, не наседајмо на ту празну причу већ им трпајте у очи овај податак како њихови бројеви 22 и 3 долазе до изражаја... због кармичке казне толату. Чек.. јел и Луковић носио три... ето и то..3 и 22 зли намештени бројеви који воле црно и црнчуге из џунгле, а против су божанског црвеног. Видите да је број 22 превише у фокусу.. свуда се претерано наметао.. јер није природно дошао до изражаја.. већ намерно, масонима потребан тај број због неких степена космичке геометрије или нешто томе слично.. постоје разне теорије, Сетимо се да је Интеров играч у финалу ЛШ који је дао два гола имао 22 на дресу.. победник евровизије 22 песма као Играч НФЛ НО Саинтса постигао одлучујући тачдаун и још много примера који ми ни нису у врху главе као ни име тог интеровог играча. Ми морамо некако да дамо на значају броју 26 да би освојили ту 26 титулу најзад. (06-13-2010, 12:05 PM)Горгонзола link Wrote:Јао јао јаотај лик је гробар колико знам... он је друга лига за мој ниво откривања светских антисрпских антизвездашких завера. Нисам ја и тај булат једини који причају ово, нормално да се указује на те сатанске опасности, филм под СПЦ благословом говори довољно(за почетнике), милиони људи поготово на западу знају и прате све врсте масонских завера, док см ми овде сви још 90 процената у менталитету из доба комунизма, робова. јел сам ли ја то истриповао или сам видео неке беле Ганине навијаче са српском тробојком и ликом са шалом, сличним трибина форум логоу? Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - bQxi - 06-13-2010 (06-13-2010, 04:58 PM)Коди link Wrote:јел сам ли ја то истриповао или сам видео неке беле Ганине навијаче са српском тробојком и ликом са шалом, сличним трибина форум логоу?Колико ја видим ти живиш у неком трипу.А шта мислиш на нашег навијача који се нашао међу ганиним навијачима ? Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Коди ЦЗ - 06-13-2010 Изгледало ми је као да је обојен у зелено жуто црвене боје, у другом полувремену, сад ако ти са потпуном сигурношћу тврдиш да је наш... онда си у праву. да додам још презир према коментатору А.Стојановић мислим да му је име... цела спортска редакција и кошарке и фудбала мора да се отера.. што пре.. контрола ума гледалаца кроз коментаторе и улога ртс као јавног сервиса има неки велики значај на резултате, не знам тачно како, али тако је,, стога наше фк и кк управе би чак требале и да позову на демонстрације ако треба испред ртс-а. један проницљив коментар са другог сајта који говори о лику АС Quote:Samo bih da nahranim govnima Acu Stojanovica smrada grobarskog. Ulazi Parker u igru a ovaj namerno ne pominje da je u pitanju bivsi igrac Zvezde i da bi po tome trebao da bude najpoznatiji igrac J. Afrike ljubiteljima fudbala kod nas. Tacno se vidi da sisetina namerno nece da spomene. Tog smrada se secam kada je plakao na konferenciji za stampu kada je Mateus odlazio iz partizana i kroz suze ponavljao "hvala vam, hvala vam za sve" Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Red Star Forever - 06-13-2010 Без обзира на тему, молим вас за мало озбиљности... Неколико играча ме посебно разочарало... Пре свих Красић, не због промашене шансе, тачније шута посред гола, иако је и тај моменат довољан да се испљује, дечко један једини продор није имао по тој десној страни, ниједан специјално добар пас и сл. Шта очекивати од Жигића када није добио ниједан центар шут, ако изузмемо онај Пантин, који кад се мало боље анализира, испред Жиге је био играч, није се очекивало да промаши лопту, па је некако случајно и дошла до Жиге који је мало избацио ногу више него што треба... Све остало за заборав, те шансе које смо имали уопште нису плод акција, него грешака противника и случајних продора појединаца... А Кузмановић... Реално дечко није имао намеру да игра руком, промашио је главом и слетело му на неопрезно испружену руку... Иако сам у свом окружењу много пута поновио да ми нје играч репрезентативног формата, искрено ми је жао што се његова грешка претворила у пораз наших... Луковић... Све добро што је урадио, усро је једним потезом... Колико су фудбалери приглупи, показао је његов потез... Има већ жути картон и у држи човека за руку приликом изгледне акције... Глупост!!! И дефинитивно смо изгубили игру из квалификација, као да су нас сви прочитали... Ништа од продора по оба крила, центаршутеви, Жигине шансе или спуштањ саиграчима лопте на шут... Ово је данас било тотално безвезе.... А и што неко речем ако од 3-4 повољне шансе ти не искористиш ниједну, па онда брале немаш шта да тражиш на СП... Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Igor_RS - 06-13-2010 Идемооо, лудило се наставља, Коди ми те волимо! Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Red Star Forever - 06-13-2010 (06-13-2010, 05:21 PM)Коди link Wrote: да додам још презир према коментатору А.Стојановић мислим да му је име... цела спортска редакција и кошарке и фудбала мора да се отера.. што пре.. контрола ума гледалаца кроз коментаторе и улога ртс као јавног сервиса има неки велики значај на резултате, не знам тачно како, али тако је,, стога наше фк и кк управе би чак требале и да позову на демонстрације ако треба испред ртс-а. Потпарол Марка Јарића... Пичкетина!!! И ја сам то приметио када је споменуо Паркера...При том еј удавио како овај не игра у Твентеу, а ни да спомене да већи део времена није играо због Звездине жалбе уефи и дуговања Твентеа према нашем клубу... Могао је да спомене и Принца Тагое, који је такође био пред вратима Маракане, али је цена пресудила да гане гелдамо на нашим ливадама... Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Афр& - Kapetan Kuka - 06-13-2010 (06-13-2010, 04:43 PM)попино прасе link Wrote:Ово што се игра више личи на бадминтон него на фудбал.Е вала баш. Просто не могу да верујем да је свакаква багра данас научила да игра фудбал са њиховим тактикама 2-3-4-5-1-0 ..... офанзивни бекови, дефанзивна крила, истурени голмани, полушпицеви, полуцентаршутеви, дефанзивни шпицеви, држ'-не дај, повуци-потегни, ма иди бре страшно. Направише универзитет од фудбала. Раније се оваква багроскупљевина тресла по 5:0 а гледај ово данас, мука да те ухвати. Ово мајке ми данас што се игра више није фудбал, ово је бре криминал. Кењам вам се на тај модеран фудбал што измишљате !!! Кидајте Срби само кидајте, молим вас !!! ;D ;D ;D Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Вајти - 06-13-2010 Па фудбал није "не љути се човече". Зато и јесте најпопуларнији спорт на свету. Одг: Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Афр& - bQxi - 06-13-2010 (06-13-2010, 07:33 PM)Капетан Кука link Wrote:Просто не могу да верујем да је свакаква багра данас научила да игра фудбалСамо ме занима како би ми прошли да нам је у групи Јужна Кореја ,момци су браћи показали како се трчи,бори једном речју игра фудбал. |