Delije
Црвена Звезда-Јагодина - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Црвена Звезда-Јагодина (/showthread.php?tid=1509)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - дрвосеча - 03-01-2010

Није он рекао да је против девојака у копу... већ да је против тога да неко доводи своју девојку па да тамо блене у њу, и чаврља, уместо да навија! Са девојком може да се види и пре и после утакмице, и проблем решен. Али како то индијанцима да објасниш када хоће пред екипом да се показује какву је цицу набацио.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Igor_RS - 03-01-2010

(03-01-2010, 04:10 PM)Звезда заувек link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3762.msg76125#msg76125 date=1267353919]
[quote author=vtomic85 link=topic=3762.msg76123#msg76123 date=1267352768]
Морам да похвалим две клинке које су стајале до мене, додуше фул намонтиране, али које су певале и скакале свих 90 минута. Позивам све њихове другарице са трибине да се угледају на њих две! Smile
Боље је да се неки "другари" угладају на њих, а оне и њене другарице остану кући следећи пут, сигурно имају нешто корисније да раде. Стварно нам све више девојака долази на трибину, а то ми се никако не свиђа. Постоје и друге трибине поред северне...[/quote]
Ово је говор мушког шовинисте. ЦЗБГ брате ја идем на север већ 20 година, не видим разлог због чега си против девојака на трибини. И ја сам против блејачица, али таквих имаш свугде и у сваком спорту. Заиста не видим разлог. Ја сам више против оних клинаца који су се због дреса потукли и дали повод разним медијима да нас опет пљују. Њих не спомињеш?
[/quote]
Мушки шовиниста...стварно си лупио. Брате, девојкама није место на трибини, а на нашој их је све више. Свака част појединим од њих, али за мене је тотално неозбиљна трибина са девојчицама у копу. Постоје и остале трибине поред Севера...

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Red Star Forever - 03-01-2010

@ Звезда заувек

Да ли се неко потукао или не, то ни не треба да буде тема на форумима, и супер што пишу да је то због дреса... Нико не брани девојкама да долазе на Север, али као што и рекоше претходници, по мени им није место у копу,  не замишљам девојку као неког ко" урла" из свег гласа, врти барјак, развлачи шеталицу, скаче, лудује и трчи у прве редове када треба... И то не зато што сам шовиниста, него напротив, тако једном нежном бићу није то потребно... Ако се баш нека девојка нашла у тој причи, свака јој част! И познајем неколико девојака којима многи мушкарци могу да завиде кад је реч о навијачкој причи...

Али, опет прича иде у погрешном правцу, много је било позитивних ствари, а ми причамо о давно прежваканим темама, девојке, телефони, апарати, индијанци... Кога бре заболе за њих (телефоне и индијанце) кад је општи закључак да Север почиње да личи на оно о чему смо пре пар година само могли да сањамо! А простора за напредак има још много...

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Darko - 03-01-2010

Што се тиче девојака на Северу мени лично нимало не сметају све док навијају а не блеје и ћуте као да су мутаве. Виђао сам током ових 5 година колико већ идем на Север девојке које певају из свег срца али нажалост и оне које су ту потпуно залутале. Тако је како је, шта знам, и слажем се да би требало више писати о позитивним  стварима, као на пример о пуном Северу против једне мале Јагодине. Навијање ће бити боље сигурно, битно је да људи константно долазе у овом броју а врло брзо ће се навући на навијачки фазон јер навијање за Звезду је нешто попут дроге, кад се једном навучеш то је то. Лично мени а верујем и многима од вас је пуно срце када видимо колико људи долази, и да толико цимање сваког од нас није без разлога већ напротив има итекако смисла.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - uskee1512 - 03-01-2010

(03-01-2010, 06:56 PM)Darko link Wrote: Што се тиче девојака на Северу мени лично нимало не сметају све док навијају а не блеје и ћуте као да су мутаве. Виђао сам током ових 5 година колико већ идем на Север девојке које певају из свег срца али нажалост и оне које су ту потпуно залутале. Тако је како је, шта знам, и слажем се да би требало више писати о позитивним  стварима, као на пример о пуном Северу против једне мале Јагодине. Навијање ће бити боље сигурно, битно је да људи константно долазе у овом броју а врло брзо ће се навући на навијачки фазон јер навијање за Звезду је нешто попут дроге, кад се једном навучеш то је то. Лично мени а верујем и многима од вас је пуно срце када видимо колико људи долази, и да толико цимање сваког од нас није без разлога већ напротив има итекако смисла.

тих пар девојака које су ћутале су ништа наспрам гомиле дебила које сам виђао на северу!ипак су оне девојке и требају нам-мало нам улепшају коп пошто сте сви ви ружни  Smile!јбг...скаче се...озноји па притом и смрди а станеш поред неких од њих и уживаш!одмах добијеш жељу да будеш најјгласнији    Big Grin

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 03-01-2010

Брате мало лакше са тим писањем! Пиши нешто што има смисла, а не да пишеш само да би написао и набуџио уписе!

(03-01-2010, 07:18 PM)uskee1512 link Wrote: тих пар девојака које су ћутале су ништа наспрам гомиле дебила које сам виђао на северу!ипак су оне девојке и требају нам-мало нам улепшају коп пошто сте сви ви ружни  Smile!јбг...скаче се...озноји па притом и смрди а станеш поред неких од њих и уживаш!одмах добијеш жељу да будеш најјгласнији    Big Grin
Молим те прочитај овај свој пост пар пута, полако и са разумевањем и добро се замисли! Следећи пут ако кренеш нешто тако да напишеш, молим те задржи то за себе.

Ако има још неко нешто паметно да напише, нек' то и уради, па да полако закључавамо тему.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - фрактура - 03-01-2010

Гледам ове новајлије на трибини, и присећам се својих почетака на Северу и како сам временом улазиo у причу, и на памет ми падају информатори северне трибине.Њих давно није било, вероватно зато што  смо дужи период на трибини имали масу од 3-4000 људи који су углавном били упознати са правилима севера.Сећам се да је тај инфроматор за мене био свето писмо, прочитам га пар пута пре почетка утакмице, такође на полувремену, и кад дођем кући још двадесетак пута, иако сваку реч већ знам напамет ;D

Сматрам да би поновно активирање информатора урадило велики посао у наредном периоду, а и сигуран сам да врх трибине размишља у истом смеру.Па мораш бити баш велики кретен, ако пре почетка утакмице прочиташ нпр. да нема снимања на северу, и онда кад је кореографија извадиш мобилни.

ево један информатор који би у скоро истом издању могао да се штампа за рођенданску журку
http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?p=99782&sid=3af5b3cdc8c99587ab465c8062ca9294

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - свелудо - 03-01-2010

Мислим да не треба журити са информаторима. Ми прво треба да сачувамо ову бројност, али и да је повећамо. Јер ова бројност од 10 000+ је на две последње утакмице. Ми морамо да се боримо одржимо и повећамо тај број. Када то будемо успели и када се та маса искристалише, лако ће после бити за информаторе и за све остало.

Информаторима нећемо растерати људе, информаторима ћемо нове људе упутити у причу. По мени би требали да их делимо што чешће. Већ имамо велики број нових људи, треба их што пре упознати са правилима да нам се не би дешавала бацања роница или папирића пре времена, да нам се не би дешавали кретенски шешири и шалови са пијаце и сличне глупости. Мислим да би их требали преко информатора јасно упућивати на званични сајт и званични форум групе, на једном од суботе се спомињу сајт и форум. Било би добро кад би један могли посветити само томе и важности сазнавања информација преко истог.