Delije
Вицеви2 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Вицеви2 (/showthread.php?tid=1489)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Одг: Вицеви2 - Горгонзола - 06-16-2010

Која је сличност између полицајца приправника и прасета?

-обоје за кратко време постану свиње!

Big Grin

Разговарају 3 дечака(комшијска)

први каже:
Мој брат је свештеник и кад прође улицом сви га зову ОЧЕ.
други каже:
Мој брат је кардинал и кад иде улицом сви га зову ЕКСЕЛЕНЦИЈО.
трећи сада мисли шта да каже,па се сети:
Мој брат има 250 кг и кад иде улицом сви кажу ИСУСЕ ХРИСТЕ.

Big Grin

Одг: Вицеви2 - Darko - 06-16-2010

Добри  ;D

Одг: Одг: Вицеви2 - Mikelandjelo - 06-17-2010

(06-16-2010, 12:17 AM)Горгонзола link Wrote:Разговарају 3 дечака(комшијска)

први каже:
Мој брат је свештеник и кад прође улицом сви га зову ОЧЕ.
други каже:
Мој брат је кардинал и кад иде улицом сви га зову ЕКСЕЛЕНЦИЈО.
трећи сада мисли шта да каже,па се сети:
Мој брат има 250 кг и кад иде улицом сви кажу ИСУСЕ ХРИСТЕ.

Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin

Одг: Вицеви2 - DRAGANANS - 06-17-2010

(06-06-2010, 12:53 PM)дрвосеча link Wrote:Умро Броз 4.05.1980. године у Клиничком центру у Љубљани и представници свих народа и народности се окупили да расправљају где да га сахране...
Словенац каже: Сахранимо га на Триглаву. Умро је у Словенији нека ту буде и сахрањен.
На то се побуни Хрват: Не, не. Рођен је у Кумровцу па нека буде сахрањен у Хрватској.
Босанац гледа па вели: А што га не сахранимо у Босни. Ту је највеће борбе водио а Босан је Југа у малом.
Црногорац и Македонац у исти глас повикаше: Нама је дао државност и националност па нека код нас буде сахрањен.
Албанац каже: Нама је дао Косово па би био ред да га на Косову сахранимо.

Једино Србин ћути. Окрећу се сви према Србину и питају га: А ти геџо шта ти предлажеш?
- Ма људи сахраните га где оћете, само немојте у Јерусалиму. Тамо је већ један васкрсао. 

;D

Најбољи.... Big Grin Big Grin Big Grin

Одг: Вицеви2 - InsaNe - 06-27-2010

Њен дневник:

- "У суботу је био чудан. изашли смо на пиће. Била сам цео дан са пријатељицама у куповини и мало сам закаснила. Можда је због тога био љут. Некако у разговору нисмо нашли једно друго. Предложила сам, да одемо на друго место, где можда можемо мало боље разговарати. Њему је било све једно. И даље је био ћутљив и одсутан.Питала сам га "шта је", али он ми само рече "ништа". Питала сам га, да ли сам га ја наљутила. Он ми даде одговор, да нема везе са мном и да се не бринем. На путу кући у ауту сам му рекла, да га волим. Он је и даље ћутао и наставио вожњу као да ништа није било. Зашто није једноставно рекао, да и он мене воли? Када смо стигли кући сам осетила, да сам га изгубила и да он неће више да има посла са мном. Он је цело вече седео пред телевизором и није проговорио ни реч. Чинио ми се одсутан и мислима негде далеко од мене. Ја сам легла спавати. Након 10 минута и он је легао у кревет и изненада је реаговао на моје нежности и водили смо љубав. Али и даље сам имала утисак да је одсутан. Било ми је све превише па сам одлучила, да са њим поразогаварам о тој ситуацији, али он је већ заспао. Ја сам плачући заспала. Не знам даље. Мој живот више нема смисла."

Његов дневник:

- "Данас је Звезда изгубила, али смо имали одличан секс."

Одг: Вицеви2 - Члан библиоте - 06-27-2010

Генијалан!!!

Одг: Вицеви2 - Горгонзола - 07-06-2010

а.ц.а.б  ;D

Тип би да скаче са моста, а пандур га одговара:
Чекај, стани, имаш жену која те воли!
Серем се на жену!
Али имаш и децу...
Серем ти се и на децу!
Али ето, само што није пролеће, сад ће све да процвета!
Серем ти се на пролеће, имам поленску кијавицу!
А фудбал? Партизан ће опет да буде првак!
Е серем ти се посебно на Партизан!
Па скачи онда, јебала те Звезда!

________
Јбг на латиници је био па....ал и овако је болесно  Big Grin

Већ дуго лајкујем једну малу..Има дугачке статусе,кратку памет,чаробан профил и згодну слику.Приметио сам да ни она није равнодушна.Врло често ми каже како воли мој дугачки.. списак пријатеља, или како ми је добар најновији линк...
И изасли смо пар пута..На чат..Знате,то вам је оно место,десно од профил слике,прекопута апликација..Морам признати да сам био одусевљен..Истина,причамо разлицитим језицима,али љубав не познаје баријере..Почео сам да учим..У почетку су ми тешко ишли неправилни глаголи БТW,WТФ,ОМГ...али зато бриљирам са ЛОЛ,БWЕ и XЕXЕ..Временом је и она мене почела да лајкује...Једном смо чак изасли и на МСН..Тамо је мирно и тихо,и могли смо причати без бојазни да нам неко гледа профиле!
Лепо нам је..Излазимо свако вече,дружимо се,размењујемо слике и линкове..
Искрен да будем,размишљам о свадби...Закупићу цео чат,сви ћете бити позвани! Свираће нам најбољи музичари са Yоутубе-а,а на менију ће бити само специјалитети и пикантерије:најсвезији производи са Фармвилла и Фисхвилла!!Нотификацију свог историјског "ДА" оставићу на статусу,нека сви виде да сам нашао срећу у животу! И она је обећала исто!
Купићемо диван стан у Yовиллу,а ја ћу добити добар посао у Мафиа Wарс-у,па ћемо имати од чега да живимо!
Наши пријатељи долазиће нам у госте редовно,а за њих ћемо отворити посебну групу,да имају где да се сместе.
Мрзећемо све који нас хејтују,а лајковати све који нас воле..Заједно!
Обећавам да ћу јој бити веран,да нећу лајковати сличице других,и да нећу са другима излазити на чат...
Децу ћемо правити у Пхотосхоп-у,и живети срећно све док траје Фацебоок...или док нам не укину профиле!!

Одг: Вицеви2 - InsaNe - 07-06-2010

Аууу брате овај други је победио, максимално  Big Grin Big Grin Big Grin
Свака част!  ;D

Одг: Вицеви2 - dadoX - 07-06-2010

Хаха, добри су вицови свака част !  ;D

Одг: Вицеви2 - InsaNe - 07-07-2010

Пита перица маму : ''мама, јел анђели лете''?
''лете сине'', одговара мама.
''синоћ је тата рекао дадиљи ''анђеле'', кад ће она да лети''?
''Сутра сине''  Big Grin Big Grin Big Grin