![]() |
???????? ??? 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195) |
Прелазни рок 07/08 - Бока - 06-09-2007 Прекините са спекулацијама!!!! Искрено јебе ми се ако оде Кастиљо! Нека иде. Он је један од бољих али исто тако недовољно добар. Нека продају цео тим, гори фудбал не памтим на маракани. И ако има памети боље би нам било да почнемо поново да формирамо екипу и да се већини играча захвалимо. Који ће нам курац Кастиљо на 6 месеци. Ако не може да остане још 2-3 године нека иде одмах! Исто важи и за Коромана, и за све играче који ће отићи после квалификација... Мотиви тих играча су врло дискутабилни.... Нпр. кажеш Пуровићу: Ако не уђемо у ЛШ онда ћеш ићи у Бенфику. Могу да замислим колико он жељу има да уђе у ЛШ са Звездом... Једва ће чекати да судија одсвира крај и да запали преко... Требало би добро размислити о довођењу страних играча, јер њима треба мноооогоооо времена да се адаптирају, долазе као "звезде", мисле да им је загарантовано место у првих 11, а нису свесни грба који им је на грудима и играју ко пичке! Ако се доводе страници, морали би да потпишу иговоре на минимум 3-4 године и да им се објасне неке ствари. Па ко воли нек изволи. Који ће нам неки Саласи, неки круци палци... Ми немамо шансу да уђемо у ЛШ... Само ако будемо имали среће играћемо ЛШ, а на тај начин можемо да уђемо и са омладинцима. Док у овој земљи не буде боље неће бити ни европске Звезде! Прелазни рок 07/08 - nikola82 - 06-09-2007 Probao sam da pisem cirilicom ali posle toga bi mi poruka bila izbrisana jer je ocigledno bilo nemoguce procitati,pa se izvinjavam unapred..... Jedno mi ne ide u glavu a to je da je Kastilju istekao ugovor,pa zar nisu sve novine do juce pisale kako je potpisao na 2god i kako ce ostati jos 6 meseci,stvarno bila bi velika bruka da za njegov transfer ne dobijemo nista......Sto se tice ovog napadaca Salasa izgleda da je daleko od Mare i kao sto rece Dika tek smo na pocetku u realizaciji.... Od svega ovoga pravo ponizenje bi bilo da Kastiljo ode kao slobodan igrac,zar je moguce da je imao jednogodisnji ugovor.... ? Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-09-2007 Quote:Šta ti nije jasno?milan90 Wrote:Ајде ако је неко у могућности( ако има виза картицу и кинте) да плати чланарину на Спортској централи, па да напише на кога мисле. :zbunjen Прелазни рок 07/08 - HITMAN 47 - 06-09-2007 Quote:HITMAN 47 Wrote:Šta ti nije jasno?milan90 Wrote:Ајде ако је неко у могућности( ако има виза картицу и кинте) да плати чланарину на Спортској централи, па да напише на кога мисле. :zbunjen Полако дечко ! Није ми јасно , ко да напише , неко од нас ? Коментар на СЦ можеш поставити и без чланарине !!! Прелазни рок 07/08 - Бока - 06-09-2007 Јебала вас спортска централа... :bes :nene Прелазни рок 07/08 - Johnny Blaze - 06-09-2007 Хитмане, мислио је да се неко учлани са СЦ, прочита вијест која је само за чланове и напише овде на кога мисле, а не да напише тамо коментар. (бесплатно). Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-09-2007 Quote:Хитмане, мислио је да се неко учлани са СЦ, прочита вијест која је само за чланове и напише овде на кога мисле, а не да напише тамо коментар. (бесплатно).Хвала на појашњавању мог питања, али све смо расправили преко пм-а. Сада можемо да се вратимо теми. п.с. радило се само о Кастиљу Прелазни рок 07/08 - HITMAN 47 - 06-09-2007 Quote:Хитмане, мислио је да се неко учлани са СЦ, прочита вијест која је само за чланове и напише овде на кога мисле, а не да напише тамо коментар. (бесплатно). Аха , објаснио ми је на ПМ !!! Хвала , и извињавам се за скретање теме !!! ![]() Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 06-10-2007 Ево нешто интересантно из Гласа поводом тренерског питања: Зоран Стојадиновић, познати менаџер, саветује председника Звезде Пикси, остави Ђуровског Купер би трчећи дошао у Србију, јер њега нико неће ни у Шпанији ни у Италији. Увек сам за нашег тренера. Да мене неко пита, оставио бих Бошка, истиче Стојадиновић Што се тиче играчког кадра, Црвена звезда се налази на правом путу да направи тим који, уз доста среће на жребу, може да се избори за пласман у Лигу шампиона. Челници са "Маракане" задржали су Гаја, Кастиља, Миловановића, Басту, Пуровића, на путу су да доведу Лукаша, Саласа... а једино питање остаје ко ће бити тренер српског шампиона. Ди Канио је пристао, па одбио, Дел Нери неће да ради ван Италије, Закерони и Купер су скупи (1.5 милиона евра), а млади стручњак Бошко Ђуровски, који је донео "дуплу круну", спреман је као запета пушка! Драган Стојковић, председник Звезде, још трага за тренером који има име, резултате и жељу и вољу да ради у нашој земљи, али познати и признати менаџер Зоран Стојадиновић не верује да ће Пикси наћи таквог. СТОП ЗА ПУРОВАИЋА Бенфика не одустаје од Милана Пуровића и спремна је да за његов трансфер издвоји између један и по и два милиона евра. - Од преласка Пуровића у Бенфику нема ништа. Није новац у питању, већ спортски мотив. Једноставно, Звезда нема решење на позицији нападача - објашњава Стојадиновић. Можда после Лиге шампиона? - Па и Бенфики треба шпиц за Лигу шампиона. Реализација је сад или ништа. Бенфика може да буде повлашћена у трећем колу квалификација за елиту и може да се састане са Звездом. Замислите да пусте Пуровића, а од он постигне гол за Португалце вредан пласмана у Лигу шампиона - пита се Стојадиновић. ЛУКАШ ЗВЕЗДИН Лукаш дефинитивно долази у Звезду. Везиста Боависте тренутно се налази на одмору у Мексику, а у Београд би требало да допутује до краја недеље. - Лукаш ће потписати трогодишњи уговор и ускоро ће бити и званично представљен новом клубу - рекао је Улисес Сантос, менаџер Лукаша. - Не постоји тренер који има име и резултате, а који би радио у Звезди. Такав већ има посао у Шпанији и Италији. У ствари, можеш да нађеш неког који је пре шест година имао име и резултате, али и ја сам пре 16 година играо фудбал... - сликовито је објаснио Стојадиновић. Купер је дуго фигурирао као будући тренер Звезде. Аргентинац је жеља многих финансијера нашег најтрофејнијег клуба, пре свега младог Марка Мишковића. - Купер би трчећи дошао у Србију! Њега нико неће у Шпанији, а ни у Италији. Зашто? Зато што много кошта, 1,5 милиона евра, а са собом увек вуче тројицу Аргентинаца који коштају исто толико. Ако ништа не урадиш како да објасниш навијачима зашто си дао толике паре? Пиксију саветујем да не ради то. До сада је вукао паметне потезе, надам се да ће тако наставити. Да је на месту Стојковића, Стојадиновић зна шта би урадио. - Увек сам за нашег тренера, некако је атмосфера она права. На Пиксију је да одлучи, али да мене неко пита ја бих оставио Бошка Ђуровског. Показао је да на њега можеш да се ослониш. Преузео је екипу у тешком тренутку, вратио разлику на 14 бодова, три пута победио Партизан, освојио и Куп Србије, имао је храбрости да остави на клупи и Пуровића, Бурзановића, Коромана... Бајевић је уништио Звезду и умало "убио" Милијаша, Пуровића, Трајковића и још неке играче чија вредност сада износи од седам до осам милиона евра и то захваљујући Ђуровском - закључио је Стојадиновић. Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-11-2007 Дуизбург повратник у немачку Бундес лигу наводно хоће да доведе дебелог Аилтона.Он је ваљда за њих играо ономад кад је ваљао.Само да дају неку одштету и срећан му пут!!! :ruke :ruke :ruke |