![]() |
Црвена Звезда-милан - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Црвена Звезда-милан (/showthread.php?tid=1040) |
Црвена Звезда-милан - Ђоле - 08-07-2006 Hoce li biti prenosa na satelitu? Црвена Звезда-милан - Igor_RS - 08-07-2006 Ljudi morate da shvatite jedno, dobili smo najtezeg moguceg protivnika. Mozemo mi da seremo kako im je tim los, kako nisu spremni, itd... Ali oni su veliko ime i imaju dobar tim, i ako nesto podje naopako sudije ce da ih proguraju u LS kao sto su im ovi pederi iz UEFA dozvolili da igraju kvalifikacije. Mi samo treba da pozelimo nasim momcima puno srece i sve sto treba da trazimo od njih je da daju SRCE NA TEREN, a onda sta bude(nadamo se svi :jebanje ). SAMO HRABRO ZVEZDO !!! Црвена Звезда-милан - Mikelandjelo - 08-08-2006 Šanse su nam mizerne, ali bitno je da se momci bore. Ovo nam je već LŠ. ![]() ... daj goooool, daaaaaaaj gooool .... Црвена Звезда-милан - crveno beli svet - 08-08-2006 Jeste da je Milan bolja ekipa ali takodje nisu nepobedivi, vazno je da momci veruju u pobedu a ne da razmislljaju o tome kako da se ne obrukaju. Uostalom utakmica je sutra pa cemo videti koliko svarno vredimo i gde nam je mesto u evropskom fudbalu, ja se verujem da nam je mesto u LS ali videcemo... Црвена Звезда-милан - woorf - 08-08-2006 Quote:Šanse su nam mizerne, ali bitno je da se momci bore. Ovo nam je već LŠ. Какво,лепо позитивно размишљање,свака ти дала!! Тако ће и бити,таКО МОРА ДА БУДЕ,само тако и никако другачије :ruke тако мора да буде,да они на терену дају све од себе,да ми дамо све од себе-успех неће изостати-нада умире последња! Црвена Звезда-милан - Гојко - 08-08-2006 Hocemo srce na teren! Moramo da im se oduzhimo za onu nepravdu iz '88 Црвена Звезда-милан - Nesho - 08-08-2006 Quote:Šanse su nam mizerne, ali bitno je da se momci bore. Ovo nam je već LŠ. Slazem se sa tobom, jesu nam male sanse, ali nada postoji. Brine me samo nesigurna odbrana ali ,... Црвена Звезда-милан - Igor_RS - 08-08-2006 По последњим информацијама овај састав се сутра очекује, углавном, то је то, само ми се нешто Туторић овде не уклапа. Ranđelović – Gaj (Basta), Biševac, Tutorić (Basta), Pantić, Perović – Milovanović, Kovačević, Georgiev, Janković – Žigić. САМО ХРАБРО !!! Црвена Звезда-милан - nikola82 - 08-08-2006 Jedino sto ocekujem od sutrasnjeg meca je da ce i posle njega nada postojati ....A to sto Italijanske picke seru o tome kako su kasno poceli sa treninzima ne treba za ozbiljno shvatati jer svi znamo koje su to pickice i koliko seru.....A i do skora su bili u punoj formi igrajuci sp....Mada moguce je da udju opusteno u mec i tu bi trebalo igrati samo hrabro a ne kao ustase koji na svom maksimiru ispusise 3 komada igrajuci totalno defanzivno...Nasa jedina sansa je da im ne dozvolimo da se setaju nasom polovinom vec stvarno da pokusamo da ih i napadnemo.....A Ziga najavio 2 komada e pa iz njegovih usta u Bozije usi..... Црвена Звезда-милан - Verbal Kint - 08-08-2006 Evo par reci od poslovicnog pesimiste. Jebem ja njima mater. Evo cujem vec im je onaj peshovan Shevcenko cestitao prolaz. E pa videcemo gospodo Zabojedi. Serete previse, postali ste svetski prvaci na najgorem od svih mondijala, davite se u sopstvenim govnima, prvo kao glumite moraliste i sve lopove pokaznjavate, a onda sve izoprastate..sad ste po nama unapred poceli da kenjate...Samo polako. Do pre pola sata sam sa drugarima pricao o tome kako su nam sanse...hm...bedne. E pa zabole me vise kurac! Imam osecaj da je dosao cas da nekome od 'gospode sigurnih clanova osmine finala' jebemo milu povlascenu mater. Pa nek ih onda mama-UEFA opet pomiluje pizda im materina ona lopovska... KO JE SVETSKI SAMPION-ZVEZDA!!! |