![]() |
Kosarkaski play-off. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Kosarkaski play-off. (/showthread.php?tid=1006) |
Kosarkaski play-off. - n - 06-11-2006 хм, стоји да Јеретин уме да засере...али га треба похвалити за јучерашње издање...не знам који је вама, дечко је био убедљиво најбољи у тиму, уосталом погледајте статистику или се сетите прво оног од коша до коша продора кад су нас стигли пред крај, а и после тога је погодио оба бацања...и Перо је био одличан али је машио два бацања за победу; да је Јеретин то урадио кењало би се три дана о томе... Kosarkaski play-off. - Бока - 06-11-2006 Jeretin je odavno potrosio sve kredite. Njemu necu oprostiti cak i da osvojimo titulu i bude najbolji igrac na terenu u finalnim utakmicama. Samo da ga ne gledamo i sledece sezone. Tome se nadam! Kosarkaski play-off. - Milos_cz - 06-11-2006 Quote:Jedna mala digresija ako dopustate. U kom kontekstu je Novak Djokovic bio u Pioniru ?Cisto da dodam digresiji, Novak igra za TK Partizan, koliko ja znam - dokaz da je TK u losoj situaciji... Kosarkaski play-off. - drenke - 06-11-2006 Jeste igra on za TK PArtizan ali on je na jednoj konferenciji valjda pre jedno godinu dana rekao kako navija za zvezdu i kako mu je zao sto neigra za nju. Kosarkaski play-off. - archer - 06-11-2006 Definitivno, uz dosta hrabrosti i srece smo ih prosli. Henderson, inace veoma slab defanzivac, ukrade kljucnu loptu i mi pobedimo. Jeretin nas je dosta vukao ,ali je dosta gresio. Antic igra sve bolje. Raicevic isto solidan... A sada groblje, ma ima da ih zgazimo :tenk :tenk kao miseve. ![]() Kosarkaski play-off. - goku - 06-11-2006 Gurović za titulu V. P., 11. jun 2006 NA nogama je Milan Gurović bodrio svoje saigrače u "majstorici" polufinala plej-ofa. Emotivno je proživljavao svaki sekund u Zvezdinom trijumfu nad FMP (87:85) za plasman u finale čekan na Malom Kalemegdanu osam dugih godina. Prema najsvežijim informacijama, "đeneral" će stati na čelo svoje vojske u finalnim okršajima s Partizanom, poslednji put viđenim još davne 1994. Posle današnjeg pregleda magnetnom rezonancom biće poznato da li će biti spreman već za prvu utakmicu u utorak. Ako postoji i najmanji rizik, Gurović će preskočiti fi ![]() - Suvišno je pričati o tome koliko nam znači Gurović - kaže kapiten Goran Jeretin, MVP "majstorice" sa 22 poena i osam asistencija. - Pošto Partizan igra nekorektnu igru oko ulaznica, želim da pozovem navijače da dođu ispred "Pionira". ![]() Kosarkaski play-off. - dadax - 06-11-2006 Quote:Po meni igrac odluke je Steven Markovic. Mozda ne bas u potpunosti igrac odluke, ali je stvarno momak pruzio odlicnu igru i to u momentima kad se lomio rezultat. Cudi me da nije malo vise igrao. Kosarkaski play-off. - drenke - 06-13-2006 E a otkud to da je gurovic igrao. Zar on nije rekao kako ce tek biti spreman za drugu utakmicu. Kosarkaski play-off. - Milos_cz - 06-13-2006 Quote:E a otkud to da je gurovic igrao.Pa da se grobari poplase kad ga vide. Nazalost nije nam se dalo, a i sudija je trebalo da svira faul u onom napadu, kada se Henderson zagubio u cosku terena, bez ikakve potrebe... Sve u svemu - bedak. Sledecu bi morali da dobijemo. Kosarkaski play-off. - bojan - 06-13-2006 Пази овамо, 2:20 до краја,скинута лопта у нашем рекету,муњевита контра,капитен долази са лоптом до "капице",лева страна пакистановог рекета празна-Хендерсон (сам код аут линије и никог испред њега до коша) скаче до плафона и млатара рукама према капитену,он тражи друго решење и "зове" позициони напад-наши почињу са намештањем за позицију,у том тренутку капитен "с'ноге" баца камен за три поена преко човека који га чува и трчи у одбрану,Хендерсон се враћа и млатарајући главом стаје у одбрану... |