Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-26-2013

Након данашње утакмице, на управи је да се побрине да нам Савићевић и Грујић не побегну као неки претходни клинци који имају потенцијал.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 05-26-2013

Ово нема смисла, није требао ово да ради првенствено због навијача. Ипак је то војводина и није могао са овим тимом да иде тамо, да ли је њему неко из клуба уопште објаснио шта је црвена звезда и колики је то клуб, капирам да смо играли против неке танке екипе али унапред се знало да идемо да изгубимо... Отерати овог дунстера под хитно и довести домаћег тренера!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-26-2013

Ми би свакако изгубили тамо, поготово након ЈНА и Слободе. Пукли смо овде у најјачем саставу 3:0.
Али свакако да је могао мало боље да избалансира тим, како би клинци више дошли до изражаја. Ово је личило на банду скупљену пре 5 минута на улици.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-26-2013

Заврши се и то фудбалско првенство. А о овом потезу, Са Пинтуа сматрам да је неопевана брука за клуб. Ово што се данас догодило је врхунац неозбиљности и мањка стратегије у руководству. Омладинци се у први тим убацују један по један, како који стаса, а не овако џумле.

Црвена звезда никад не сме да се коцка својим у угледом и да на овај начин скинутих гаћа оде на неку утакмицу. Зар није срамота да нас тренер Војводине упозорава да то није лепо због навијача оба клуба и да нам се подсмева изјавом да неће имати проблем да понизи Звезду?

Већ сам рекао раније, приче о подршци ''нашој деци'' овде служе за једнократну употребу. Као што смо ову актуелну ''нашу децу'' ставили на стуб срама, тако очекујем да нећемо имати проблем врло брзо и ову ''нашу децу'' која су данас наступила исто тако да окарактеришемо.

И на крају, можда и најважније. Како се одлучујемо на један овако неозбиљан, а радикалан потез без икаквог плана? На питање да ли ће ова постава чинити окосницу тима на јесен, добијамо одговор ''па не знамо, видећемо ко ваља''. Значи никакве стратегије нема. Ако је стратегија да се штеди, дајте онда да играју они наредни 3 године без икаквог императива и тачка. А ако је стратегија да се прави конкурентан тим, који смо се онда мој данас брукали?

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 05-27-2013

(05-26-2013, 09:59 PM)Пијанац link Wrote: Заврши се и то фудбалско првенство. А о овом потезу, Са Пинтуа сматрам да је неопевана брука за клуб. Ово што се данас догодило је врхунац неозбиљности и мањка стратегије у руководству. Омладинци се у први тим убацују један по један, како који стаса, а не овако џумле.

Црвена звезда никад не сме да се коцка својим у угледом и да на овај начин скинутих гаћа оде на неку утакмицу. Зар није срамота да нас тренер Војводине упозорава да то није лепо због навијача оба клуба и да нам се подсмева изјавом да неће имати проблем да понизи Звезду?

Већ сам рекао раније, приче о подршци ''нашој деци'' овде служе за једнократну употребу. Као што смо ову актуелну ''нашу децу'' ставили на стуб срама, тако очекујем да нећемо имати проблем врло брзо и ову ''нашу децу'' која су данас наступила исто тако да окарактеришемо.

И на крају, можда и најважније. Како се одлучујемо на један овако неозбиљан, а радикалан потез без икаквог плана? На питање да ли ће ова постава чинити окосницу тима на јесен, добијамо одговор ''па не знамо, видећемо ко ваља''. Значи никакве стратегије нема. Ако је стратегија да се штеди, дајте онда да играју они наредни 3 године без икаквог императива и тачка. А ако је стратегија да се прави конкурентан тим, који смо се онда мој данас брукали?
Овде стварно нема шта да се дода. Осим евентуалног питања да ли је ово била тренерова одлука или неког другог? Јер код нас се још увек не зна ко коси а ко воду носи.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Луди џукац - 05-27-2013

Још једна готова сезона,неуспешна..Видело се да млади играчи не могу ништа,не знам како ће сад бити решења.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-27-2013

Па није се видело да млади играчи не могу ништа, нити ико очекује да ћеш са комплетним играчким кадром састављеним од клинаца да урадиш нешто.

Да би видели да ли клинци не могу ништа, морали би прво да их уиграмо па да видимо шта знају.
Погледај само састав од јуче:
Весић- бранио ове сезоне све заједно можда једну и по утакмицу, а можда ни толико.
Mаксимовић- није ишао на припреме, два пута ушао у другом полувремену ове полусезоне
Лазић- `94, није ишао на припреме, није тренирао са првим тимом
Вешовић- прешао на контра страну
Јакшић- `95, није ишао на припреме, није тренирао са првим тимом
Мићко- није саставио две утакмице у овој полусезони
Грујић- `96, није тренирао са првим тимом
Савићевић- од одласка Јанковића није ни он саставио две утакмице све укупно
Ожеговић- слична минутажа као претходници
Асамоа- слична минутажа
Мудрински- слична минутажа од одласка Јанковића

измене:
Брајовић- `96, није ишао на припреме, није тренирао са сениорима
Караклајић- `95, ишао на припреме, па после нестао
Стојковић- `95, није ишао на припреме, није тренирао са сениорима

И кад изведеш састав са 3 дебитанта, који до сад нису ни тренирали са сениорима, који немају два заједничка тренинга, кад Вешовића ставиш на контра страну, а од ових "искуснијих" играча нико није саставио две утакмице у овој полусезони, онда испадне овако. Онда нема шансе ни ти клинци да дођу до изражаја, јер нису ушли у систем и постављену игру, већ су бачени само на терен. Чак и ова три дебитанта у првој постави нису исто годиште, па да се добро знају од раније.

А да је рађено на оних -11 како треба, нама би сваку утакмицу почињао један од ових клинаца у свакој од линија. Значи 3 клинца да добију шансу сваку утакмицу. Њима би било лакше да играју са искуснијим играчима, аутоматски би били сигурнији и могли више да се искажу да ли знају или не.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 05-27-2013

Звездаш је дао фину анализу, али и Пијанац већ неколико пута... Оно што би ја могао да приметим са лица места, је да без обзира на све, ако су ови клинци наша будућност, не пише нам се "ружичасто"... Наиме, основни проблем, о коме сам већ писао, можда сам и досадан на ту тему, је да многи не знају основе фудбала... Пријем, пас, дриблинг, шут... То и само то треба да се понавља по милион пута на тренинзима у омладинским школама... Па све остало... Кондиција и снага, па то се стиче временом, то је много лакше стећи са 16-17 година... Али кад са незнањем одеш у те године, е па сине, касно је да се учи оно што је основно... Гледао сам својевремено тренинге Пижона и Робија... Њих двојица  су морали да их уче и те основне ствари, али то су били прави учитељи! И то су учили и ове старије играче! Како томе да их учи нпр. Мурињо Јанковић, он то не зна, никад није ни знао... А у омладинској школи ни не знам ко су нам тренери, а то би требало да буду све некада славни играчи, које клинци кад виде треба да им буде част да буду тренирани од таквих, а опет ови да имају толико знања да пренесу да некоме ко је талентован, буде лако да постане производ за први тим....

Лукић је, ако се не варам, почео са причом о нашим играчима, младости која ће бити будућност, а онда су и њега понели резултати па се почело са довођењем сумњивих играча, позајмицама, кредитима и одосмо у три лепе након тога...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 05-27-2013

Мени је овај Весић добро одрадио посао, јесте примио 3 гола, али је скинуо пар зицера, такође на њихове центаршутеве скидао већину лопти. Он ми је био понајбољи јуче. Што се осталих тиче, солидно су одиграли Савићевић и Ожеговић. Ожеговић као што неко рече једно јесте права бараба, али нама то и треба на терену. Мало технички да се усаврши, чини ми се да ове елементарне ствари које је навео РСФ овај играч зна. Савићевић би исто следеће сезоне да буде један од тих млађих који би могао чешће да се гура у ватру.

Од ових осталих највише, али не и довољно је показао Грујић, иако је ако се не варам најмлађи. Свеу у свему изгледало је лоше, али дај Боже здравља, да се добро одраде припреме, па на јесен да неко од ових младића буде и носилац игре, зашто да не.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 05-27-2013

Ух брате, ја баш код Ожеговића не приметих да било шта од поменутог зна... Једино што зна је да пада, мада су му у томе помагали противници, гурајући га, саплићући га, али проценат прецизних пасова му је по мојој слободној процени био мањи од 20%... Баш због тога што је он већ неко време у првом тиму, од њега сам много више очекивао... Проблем је што је и он колико сам упућен класичан нападач, али јуче је играо на крилној позицији, тешко да онако снажан може да послужи као крилни  играч... И проблем је што рекоше претходници, цео овај тим је потребно постепено убацивати, овако одједном убачени, личили су на тек скупљене момке са улице...