Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - Бораћо - 03-06-2011

Шта ће на журци поводм премијере српског филма ове мајице?зашто су донешене неодпаковане да се деле?Питам се шта би било када би се делиле мајице неког српског генерала муслиманским уметницима,хрватским или шта ја знам којим?! пиатам се која би то узбуна у држави била од разних невладиних орг.,министарстава за људска права и осталих небулоза да их не набрајам! Ми срби смо угроженији што у сопственој земљи што у свету и од рома,шиптара,хрвата,белих медведа и панда заједно!
ко нас шта пита!

Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 03-06-2011

Јесте да, учите децу како смо ми криви за нато бомбардовање!  >Sad >Sad >Sad

http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=3516

Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 03-07-2011

(03-06-2011, 02:14 PM)Рођак са Севера link Wrote: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/853708/Izvinjenje+Sergeja+Trifunovi%C4%87a

А ми се закопчавамо на леђа!Изрод!  >Sad 

Лаже џукела продана! Да је смрад смислио неко боље објашњење па да му наиван народ и поверује.
Ево слика са бине, пре пројекције тј на самом почетку! Ето је и мајица испод фамозног џемпера. Дно дна.

Ех само због оваквих изрода бих волео да сам и ја нека власт ...

[Image: GB5kc.jpg]

Одг: Слика данашње Србије.. - Rodjak sa Severa - 03-07-2011

http://www.palelive.com/pocetna/aktuelnosti-pale/21999-Otkazana-premijera-filma-u-Palama.html

Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 03-07-2011

Али која је то багра, да поред Бања Луке, Пала или било ког трећег града у Републици Српској, они трче да српски филм (ако сам погрешио нека ме исправи неко) премијерно прикажу у Сарајеву. Ако су ти пиратизовали филм смраду гробарски кад си нула људска, и ти и овај твој пајац што се слика у мајци са турским џелатом !!!

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 03-07-2011

Рођаче, мислим да нико није боље објаснио ситуацију у Африци односно Либији, него ти у 3 реченице! Рецимо, ових дана на разним ТВ станицама, и по новинама чујете стручњаке "све мој до мојега", како се упљуваше објашњавајући либијску ситуацију, а заправо све се врти око консцесија, и нафте!

Што се тиче Сергеја, и филма Монтевидео, Бог те видео.
Ја сам га гледао, није лош. Сергејева улога је маргинална.
Овај његов поступак са мајицом, вероватно да се ради о подвали, и намештаљци, где он јесте упао у септичку, и уместо да се извине, он тоне још дубље, причајући како није имао ту мајицу пре премијере. Правда се и да није знао ко је тај на слици?! Па могли су да му подвале и Анту Готовину, Јуру Францетића, и сл. Ја да сам био на његовом месту, а да нисам знао ко је на мајици, да немам друге мајице, једноставно би је окренуо наопачке, и била би само црна. Можда би новинари и папараци правили спрдњу око наопаке мајице 2 дана, али ово му је белег који ће га пратити цео живот. Сам Сергеј је познат по свом дрском понашању, где нико ништа не сме да му каже, јер све доживљава превише лично.
Због наивног испада једног од (споредног) глумца у филму, не видим неку потребу бојкота целог филма. Остали глумци не верујем да подржавају овакве Сергејеве поступке... Али очигледно је да Сергеј губи памет када га спопадну девојке, и онда оде све у врага.

(03-06-2011, 04:24 PM)Виноградар link Wrote: Јесте да, учите децу како смо ми криви за нато бомбардовање!  >Sad >Sad >Sad

http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=3516

Ја не верујем у ово што читам?!!? >Sad Али сам предосећао ово.
Својевремено, пре пар месеци, овде на кафеу је била дискусија на теми Отаџбински рат, око тога да се пише превише, и брат Кална ме питао, зашто сам онолико све исписао, и покачио материјала.
Е па видите, рекао сам онда, а кажем и сада. Све више нас притискају европско-демонкоркатско-педерске снаге да учимо децу погрешно, и направиће уџбенике историје тако да смо ми геноцидан народ, да смо ми извршили агресију на екс ју републике, и сл.?! :o Шта више, често ћете чути успоредбе нас Срба са хитлеровом Немачком?!?! :o
Буди Бог с нама.

Одг: Слика данашње Србије.. - Rodjak sa Severa - 03-07-2011

(03-07-2011, 05:31 PM)дрвосеча link Wrote: Шта више, често ћете чути успоредбе нас Срба са хитлеровом Немачком?!?! :o
Буди Бог с нама.

Таква слика о нама је одавно створена у скоро свим развијеним земљама света,и зато се немојте чудити.Поготово наша популација-НАВИЈАЧКА.Замисли сад да си грађанин нпр 85-то год и млађе било које од развијених земаља где ти је неко испирао мозак  20год таквим информацијама и предрасудама?Још грђе ако је "испран"запослен у пандурацији и сличним службама.Онда се деси Праг август 2009,јер је подсвест чудо.
Волео бих и ја да нас упоређују са Немачком-ал после другог великог рата!

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 03-07-2011

Још трагичније је када се Хрвати успоређују са Јеврејима?! 
Да није трагично, било би смешно.

п.с.
Лично сам био у Прагу 2009, и својим очима видео целу подвалу чешке специјалне полиције. На то додајте и писање, и сликање медија у Србији, који су очигледно имали сав материјал спремљен.
Али, у целој тој причи мене је одушевила она плавуша, која ради у амбасади Србије, и која је заиста била вољна да нам помогне. Одлично је разумела жена ситуацију.

Одг: Слика данашње Србије.. - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 03-07-2011

Главни проблем у схватању Срба као таквих од стране "развијеног свијета" и цјелокупних наших проблема у ближој прошлости ( поред оних ситних који се стално надодају) је тај што је запад сматрао да Срби `90 тих ратују за комунизам, а по званичној доктрини владајуће странке за то се ратовало, иако су борци на ратишту ратовали за идеале и српство, политика је била југословенска, тј. очување неког социјализма... зато се и држава стално звала Југославија, па и онда када се распала...јер је `90-те комунизам уништен у цијелој Источној Европи, а опстао је само у Србији као неки квази прелазни модел ка капитализму..., то капиталистичком западу није одговарало...камо луде среће да смо имали  кинески или кубански социјализам , али опет мислим да бисмо исто прошли... баш због те спорости и неприхватања тих "модерних свјетских токова", се збило ових много срања...балије су знале од 2 св рата да ће се комунизам рушити, `рвати исто тако...само глупи Срби тјерају по правој линији док им се не сруши све што су градили!... наравно ово није једини разлог, али је сигурно главни, тј. боље речено онај који је служио као изговор за све што нам се радило... а шта се још дешавало иза кулиса, књиге се тек пишу ( а тек шта неће бити написано)...

(03-07-2011, 06:12 PM)Рођак са Севера link Wrote: [quote author=дрвосеча link=topic=3673.msg89209#msg89209 date=1299519088]
Шта више, често ћете чути успоредбе нас Срба са хитлеровом Немачком?!?! :o
Буди Бог с нама.
Волео бих и ја да нас упоређују са Немачком-ал после другог великог рата!
[/quote]

Ја би боме волио да нас успоређују са Хитлеровом Њемачком од `33 до `39 - вријеме највећег привредног, индустријског раста, и девизе ПОСАО ЗА СВАКОГ ЊЕМЦА!"...како би било лијепо да код нас буде девиза ПОСАО ЗА СВАКОГ СРБИНА!...

Иначе на ово све, комунизам је пао ( не зна се да ли заувијек), капитализам МОРА пасти... Да ли ћемо напокон доћи до дедкуције Аристетолових добрих система власти до меритократије, остаје да видимо... у оваквом свијету чисто сумњам...ал` ајде...

И да- Трифуновићу, С. - мајку ти "милујем"...
А за филм не трошите новац, само због ових ко Трифуновић, гледајте га на нету, вриједи погледати...једно од бољих остварења наше кинематографије...

Одг: Слика данашње Србије.. - Pijanac - 03-07-2011

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/56/%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0+%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81/854490/%D0%92%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BE+%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA+%D0%BF%D1%83%D0%BD+%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0.html

У овој земљи само сиротиња неће да краде!