Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Maximiliano - 11-05-2007

Ја се бојим да ће Платини на крају ипак да попусти у истрајању, да "помогме" сиромашнијим клубовима, да се дочепају Лиге шампиона. Идеја је феноменална јер као што кажу прваку Србије на путу до елитног такмичења не би стајали клубови из Шпаније, Енглеске или Италије, већ прваци Чешке, Грчке или Швајцарске.

ФК Црвена звезда 07/08 - CEBEP - 11-05-2007

У вези дешавања у клубу...
Идеја да Љупко Петровић седне у директорску фотељу би била катастрофална грешка. Наш клуб треба да рашчисти са тренерима старе класе, са њиховим схватањем игре која се иначе давно променила, као и са Српским полу-легалним мафијашима којих данас има а сутра нема међу живима.....
Одувек је било лакше променити људе (што је у неким стварима у Србији и то било тешко) него начин резоновања са употребом и знањем здравог менаџерског посла у циљу прављења профита.
После свега доживљеног по мени је јасно да Звезди требају странци на многим нивоима у клубу који би са модерним схватањима поспешени стеченим знањем а не на варијанти ”Волим Звезду мајке ми” вратили прво стабилност у клуб из којих крећу добра пословања а самим тим и новац који би аутоматски утицао на довођење добрих играча из којих би и резултати произашли. За вођење једног гиганта треба не само знања него и праксе које у Србији у пост-диктатури као и у пост-ратним годинама тренутно нема.
Мене лично уопште не занима какав је тај председник али оно што је битно тренутно је да није наш човек. То је човек коме је у интересу да заради од Звезде а да би зарадио од Звезде требаће да Звезду подигне на много више гране што и Звезди иде у прилог. Дакле, сви срећни. Председник је ту да довуче јаке спонзоре, да прави паре, да уложи паре и да ствара пословну сарадњу са компанијама у свету фудбала и изван ње.
Нашу скупштину још чини доста метузалема који са Социјалистичким чипом у глави не могу а и нису способни да нешто ураде.
Тренер....
Тренер који нема каризму, који не представља никакав ауторитет играчима и који има схватања игре из деведесетих година прошлог века није тренер ни за Чукарички а камоли за нас. Решење је наравно у странцу јер су сви тренери у Србији већ избламирани и без икакве идеје, жеље а понекад и воље да нешто више ураде.
У таквим ситуацијама мишеви коло воде а то је управо и тренутно стање у нашем клубу.
Ја и даље верујем да су странци који су доведени добри играчи али због јајарске тактике и не пружања шанси обично оду на клупу, па на трибине а онда их дочека судбина одласка из Звезде.

Што је најгоре, све ми ово личи што сам написао на неку научну фантастику у овом тренутку али ајде......

ФК Црвена звезда 07/08 - Maximiliano - 11-05-2007

Прекретница за Јестровића
Искусни нападач још није дао гол за Звезду, али верује да ће бити ефикасан прекосутра у Солуну. – Тамнопути Мисдонгард није пријављен за Лигу Уефе
Црвена звезда ове сезоне никако да пронађе добитну комбинацију са одговарајућим нападачем у тиму. Прво је прилику имао млади репрезентативац Филип Ђорђевић, потом је шансу добио Аргентинац Ернан Баркос, затим искусни повратник Ненад Јестровић и напослетку тамнопути репрезентативац Чада Бетолигар Мисдонгард, али он није пријављен за такмичење у Лиги Уефе, па ће пропусти меч другог кола Ф групе против грчког Ариса, прекосутра у Солуну. :batine :boks

ФК Црвена звезда 07/08 - United North - 11-06-2007

Ма бре јестровић прича како ће дати гол још од како је дошао,ја баш нешто не верујем у то ал ајда видимо у четвртак

?? ?????? ?????? 07/08 - medeni73 - 11-09-2007

Taktika: no comment
Igra: no comment
Igraci: no comment
Trener: no comment
Navijaci: ponovo jedina svetla tacka...

U 17 casova Alkosan konacno odlazi...
Posle 17 casova... nek nam je sa srecom...

- sorry zbog latinice, pisem sa posla...

?? ?????? ?????? 07/08 - Милош - 11-09-2007

?????? ???'?? ???????!
???' ?? ???? ???? ???? ?? ????? ???? ?? ?????? ????, ???? ?? ??????? ?????? ??? ????? ????????, ???? ?? ???? ???? ?? ????????...
??! ????'?? ??????? ?? ??????? ? ??????...
??? ?? ?????? ?????? ?? ?? ??? "?????????" ???????? ? ?????? ?? ?????????!

?? ?????? ?????? 07/08 - KizaLion - 11-09-2007

????? ??...
????? ??? ????? ??? ????? ???? ?? ????????? ?? 180 ??????? ? ??????? ??? ?? ?? ?????? ????. ????.
? ?????????? ???????? ?? ????????????? ?????????. ??? ?? ???? ???? ? ??????? ??????.

????? ?? ??? ????? ??????????? ???????? ????? ????? ?? ??? ???????? ????? ?? ??????? ?????????? ??? ???? ?? ???, ??? ?????? ????? - ???? ??? ?? ?? ??? ?? ?????, ??????????... ????? ???? ?? ????? ? ??? ?????????.
????? ???????? ?? ?????? ????? ?????????? ?? ???? ?? ???????. ? ???? ?????? ?????, ?? ???????? ??? ?????? ??????? ?? ???? ?????????. ?? ?? ???? ?????? ???????.

?? ?????? ?????? 07/08 - drenke - 11-09-2007

Quote: ? ???? ?????? ?????, ?? ???????? ??? ?????? ???????

terzic iliti fudbalski mafijasi.

za bastu sam siguran da igra samo zbog njega.

izvinjenje na latinici nisam na svom kmpu .

?? ?????? ?????? 07/08 - youth of today - 11-09-2007

?????? ???? ??????...??? ?? ????? ???? ?????... :zbunjen

?? ?????? ?????? 07/08 - RED GIGANT-BL - 11-09-2007

????? ??? ???? ??? ??? ?????? ? ??????????.....??? ?????? ????? ???? ????? ?? ????? ??????? ?????? :zbunjen