Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-21-2013

Кокеза се и мени понајмање свиђа, међутим искуство ме је научило да временом почнем више да верујем онима који ми се не свиђају, него онима којима је једина врлина да ми се свиђају. Кокеза и Тончев су по неким причама једини чланови Управе који су у клуб унели неке паре, између осталог и за довођење Са Пинта. По мени довољан податак да их бар тренутно не блатим.

Са друге стране имамо Џају, кога сви неизмерно волимо и поштујемо, али који са Савићем и Зечевићем чини тројац који ништа не ради. А није да за њих нема посла, превасходно у односима са новинарима, ФСС-ом, судијама и клубовима.

Стојадиновић је још као члан радне групе рекао јавно да за квалитетно појачање не треба новац, већ ''нос'' да се нађе квалитетан играч. Чим се латио посла, пронашао неке играче који би стварно били појачања, одмах је скочио сам себи у уста позивајући се на беспарицу. На критичним позицијама није довео ништа, а довео је двојицу играча на позицијама на којима смо били покривени. Последњег дана прелазног рока је јурио преко потребног штопера, а у минут до 12 довео центарфора.  ???

И узгред, да би се показало да зна да одабере, ти играчи су морали да играју. Ту долазимо и до Са Пинта. Неким ранијим тренерима се замера што су ћутали на неправилности у Управи, а ја одговорно тврдим да је Са Пинто већ имао прилике и да нас лаже када је говорио да му други не састављају тим.

Све у свему, имали смо потпуно промашено пролеће. Нит је направљена конструкција тима за наредну сезону, нит је поправљена игра, нит су се искорениле неке ствари које не ваљају, нит је освојена титула.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 05-21-2013

(05-21-2013, 08:45 AM)Пијанац link Wrote: Све у свему, имали смо потпуно промашено пролеће. Нит је направљена конструкција тима за наредну сезону, нит је поправљена игра, нит су се искорениле неке ствари које не ваљају, нит је освојена титула.

Види, овом последњем се нисмо ни надали, то нам је пало са неба, а то што нисмо искористили шансу, то је последица свега претходно реченог... Нема тима, нема игре, нема играча... Јбт, опет узалудно потрошених 6 месеци!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-21-2013

Да али шанса када се указала, сви као један смо прихватили да се све друго запостави, као што евидентно и јесте и да проба да се некако дође до титуле.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 05-21-2013

Помаже Бог браћо,

не бих се сложио са неким уписима овде.Моје мишљење да једноставно није могло боље на спортском плану,а да је морало много боље у смислу реструктурирања клуба.

На -11 нико није помишљао о титули,ја сам се надао као и сваки навијач.У Звезди се у последњих 5-6 година измењало десетак тренера и немогуће је да ниједан није знао свој посао.Када већ пар година уназад крипимо тим,резултат је јасан.Такође апсурдно је говорити како је Гаридо неки дунстер,тако смо причали и за Баркоса,па ево човек убија како игра.Када се на средини Милијаш умори после сваког спринта,када је на средини Каду који је очајан у дефанзиви,када Вешовић изгуби сваку лопту десно,када одбрамбени играчи киксирају као да играју прву утакмицу заједно.Па ни Патрик Вијера у најбољим данима не би покрпио те све грешке.Ми нисмо тим него смо скуп џукела који болују од курцобоље.Можда је грубо,али ја тако мислим.Мијаиловић дечко уз сво поштовање као звездаша ништа посебно није показао,а и он није 100% наш и не бих платио ни пола милион за њега.Ако нешто знају и у нечему су бољи играчи из Јужне Америке онда је то техника,наши играчи су оперисани од фудбалске технике.Дауда је за класу бољи од свих нападача које имамо,колико употребљивих лопти је добијао овог пролећа,има и више него одличан учинак.Остатак тима сем Бајковића и Спајића је крш.После оних партија са краја јесени и почетка пролећа сви остали су за мене неопеване џукеле.

О Стојадиновићу немам још изграђено мишљење ,али истина човек није одрадио честити прелазни рок да бих могао да судим.Недостаје нам реалности и то много.Ја разумем да ми жечимо играча који зна да дрибла,да веже 2-3-4 играча,да има перфектан центаршут,а да при том сече сваку лопту,нажалост такви играчи коштају 20-30 милиона.Звезда јесте велики клуб,али тренутна ситуација је таква да не можемо ни да помислимо о неким таквим стварима као што су скупи трансфери.Економија је основ свега,када будемо економски здрави тада ће боље кренути и на спортском плану.

Са Пинту,немам неко мишљење о њему,али мислим да заслужује шансу јел просто ми Срби смо народ кратке памети,ако ништа друго барем смо побеђивали.Игра није сјајна,баш супротно катастрофална је.Може да ми каже ко шта хоће,али овај дерби смо могли да одриграмо напаљеније и са више жеље.Ту тренер нема претерану улогу,зато што се дербији добијају на жељу и срећу.Мораш оставити срце душу и све на терену,а ми ништа од тога нисмо урадили.То је срамота овог тима,недостатак жеље и мотива.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 05-21-2013

Бог ти помогао!

Само да додам природан слијед на твоју писанију која је:

за опоравак клуба је потребан само озбиљан приступ са планом  и КОНТИНУИТЕТ рада.

То је најбољи лијек и за исказану курцобољу играча, јер је они изражавају што им се може и за финансијски минус и за однос са повериоцима.

Глупост је сада радити оно што је требало прије краја полусезоне. Тада је требало размишљати дугорочније. Поједено је говно што тада није најурен Мурињо, у дванаест и пет је доведен садашњи тренер, Стојадиновић није могао да одради прелазни рок због затегнутости унутар руководства (да ли је прошао и један његов приједлог који је попуњавао дефицитарне позиције?)... у својим наступима има ту ноншаланцију, али то није разлог за ово што се ради. Као што рекох нити ми је миљеник Стојадиновић (напротив испиздио ме коментарима у вези Лазовића и још неким иступима), нити Кокеза. Прекратко су ту, а крај стабилизацији клуба далеко. На крају ћемо подјелити ордење.

Нама је потребан план и континуитет рада. У овим финансијским и са овим играчким кадром резовима и преко ноћи неће да нам сване.

Да ли ћемо ово љето потрошити на борбу за превласт у клубу?
Колико год да их је довео онај смрад Вучић, овај начин буди људску сујету, а она квари односе на радним мјестима, а неће ли покварити односе и атмосферу унутар једног клуба.

Искрено, ово ми је најтеже пало, јер сам се надао једној паузи са жестоким радом у миру и тишини без свирања по медијима.

Небитно је шта ко мисли о Вучићу, али што је смрад? Јел зато што је у секунд до 12 једини имао жељу и вољу да спаси клуб који је био на издисају? Већина која је тренутно у Звезди, верујем да стварно жели да помогне, али имају велики проблем који им је свима везао руке, а то су паре, којих једноставно нема! Управо ту је највећи проблем, ако нема пара, што пре мора неко од њих да пресече и да каже од сада радимо тако и тако, са минималним улагањима, без скупих играча, наступамо са омладинском школом итд... Да је тако урађено пре три године, када ситуација није ништа била боља, ове би можда и причали о тотули!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 05-21-2013

(05-21-2013, 05:33 PM)Red Star Forever link Wrote: Небитно је шта ко мисли о Вучићу, али што је смрад? Јел зато што је у секунд до 12 једини имао жељу и вољу да спаси клуб који је био на издисају? Већина која је тренутно у Звезди, верујем да стварно жели да помогне, али имају велики проблем који им је свима везао руке, а то су паре, којих једноставно нема! Управо ту је највећи проблем, ако нема пара, што пре мора неко од њих да пресече и да каже од сада радимо тако и тако, са минималним улагањима, без скупих играча, наступамо са омладинском школом итд... Да је тако урађено пре три године, када ситуација није ништа била боља, ове би можда и причали о тотули!

Зато што је и де факто потписом предао КиМ шиптарима.

То је сад друга прича... Није уско везана за ову тему и његово деловање у ФК... Мислим, тешко је и раздвојити, али... Идемо даље, да не давим ни ја...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-22-2013

Ја морам да се осврнем и на изјаву Са Пинта пред сам дерби. Изјава ''опустите се, не идемо у рат'' је равна оној Синишиној ''идемо у Загреб да се забавимо''. Ми са Севера им поручујемо да згазе све, а тренер им поручује да се опусте. Тренер треба да буде и психолог и мотиватор, а овај је очигледно пао и на том плану.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 05-22-2013

Е браво да си се сетио, мени је то исто засметало. Када сам прочитао наслов То није рат опустите се, полудео сам. Како бре није рат, па јел гледао он иједан дерби некада? Још је ово био један од најважнијих у последњих неколико година. Не да је требало да се гине, него да играју као да сутра не постоји. Исто таква тактика је требала да се постави. Ако не од почетка, онда од 70. минута, са свим расположивим снагама. Па онда да се каже јебига играли смо, ставили смо најбоље, пробали са 3 нападача, нисмо успели. А овако остаје горак укус, као и после утакмице репрезентације против усташа. Мада ово ми је 10 пута горе од Синишиних глупости