Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-19-2014

Ови су били фини, оставили само 50 милки дуга!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 06-19-2014

Мени Терзић није проблем, али да је само Терзић.
Али кад су поред њега ту и Кокеза, Тончев, па још хоће Матијашевића...то је мало превише.

Пуно вукова, а празан тор.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Lelemud - 06-19-2014

Звездаш, бојим се да том списку можеш да придодаш и Весића који по свему судећи није ни напустио клуб.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 06-19-2014

Ма Весић је нека друга прича.
Он није криминалац, нити уско повезан са криминалцима као ови.

Нешто лијепо:

постали смо шампиони Србије у омладинској, кадетској и пионирској конкуренцији!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - MACAK - 06-20-2014

Опет ја о Џаји легенди фудбала а неспособним руководиоцем.Секретар ваљда набавља паре и спонзоре а Џаја је дудук за то.Терза је намазан ал зна свој посао.Против Терзе се води судски поступак па очекујемо од Томе да га помилује  Big Grin само да нам после Терзе недође Ђура фризтура па и њега Тома да помилује  Big Grin.Само нас вади приватизација или Бг зона односно стечај.Овако ће мо још г.дана и опет јово наново. Кад би знао кад ћу да паднем ја би сео.Нека нам је БОГ у помоћи.Дал ће Терза да доведе клинце и чији су,чији су наши клинци,колко има ту уграђивања и менаџера :-\.Звездо волим те 

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 06-20-2014

[Image: 0405_cz_sutjeska_1.jpg]

Ја не могу да верујем да 10 година касније иста ствар се дешава! Sad Тад се знао став навијача(групе). Тад је на Северу долазило не рачунајући дерби, пар стотина навијача,данас долази 10 хиљада. Верујем и желим да верујем да ће став групе бити најбоље могуће решење за Звезду и верујем да се чека одржавање скупштине да званично кажу шта мисле! И то МОРАЈУ да ураде,јер то дугују свима нама који смо ту на Северу већ годинама,који смо прошли много,жртвовали пуно тога у животу за трибину и Звезду! Звезда је на раскрсници. На неки начин судбина Звезде је у рукама навијача,јер став групе мораће да се поштује,јер ДЕЛИЈЕ су сачувале Звезду од гашења,сачувале је од Мишковића и осталих и зато желим да верујем у групу. Али не желим да се понови као са Лукићем да останемо суздржани,ни за ни протви,ајде да га пустимо па ће време да покаже. а време показало за 2 године 24 милиона дуга. Е сад ако и ове пустимо да наставе да раде овако,без плана,програма,јасне визије,улагања.... Онда ништа нисмо научили у претходних 10так година. На крају Делије чине мислим 19 чланова у скупштини баш због тога да наш глас се чује и да без подршке Делија нико не може да води Звезду у будућности!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-20-2014

Пикси да се врати у Београд, али у 29. новембар!

Славиша отишао.

Није имао препознатљиву игру, физичка спрема екипе је била под знаком питања читаво вријеме његовог руковиђења. Узео је титулу, радио под тензијом, довео Нејца. Покушао да стабилизује задњи ред који је против осредњих екипа добро функционисао, али пред иоле курчевитијим нападом или екипом би се распадао. Зицерашење и стиснута гузица толико да му ни један перспективан млад играч  није одиграо ни десет минута.

Укратко. Хвала на вођству до титуле.

Прича се о Лалатовићу као алтернативи.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-22-2014

Морам у нови упис да ставим:

Quote:Dauda uhapšen na beogradskom aerodromu!

Kako saznaje Mocart Spor napadač crveno-belih uhapšen je u nedelju ujutru, jer mu klub za sve ovo vreme nije obezbedio boravišnu i radnu vizu

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:497342-Dauda-uhapsen-na-beogradskom-aerodromu

Вриштим, псује ми се!

Ово да је свима јасно није како стоји брука клуба него овог јебеног усраног протектората! Овог јебеног усраног цртаног филма од државе!

Нисте хапсили Солану нити Блера..., на чему шиљите..., на чему желите да докажете да је Србија правна држава? Срам да вас буде!

Опет,
увијек ми засмрде овакве ствари нечим закулиснијим!