Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-19-2013

Молба за убудуће - ко види играча нашег фк после 22 ч негде у граду - прозивајте га, усерите му се у живот!Сисице више никад не могу нити смеју да играју за наш клуб !

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 05-19-2013

3 смо тренера променили ове сезоне и ништа,значи играчи су к....Убацивати што више нашу децу и крај.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 05-19-2013

Слажем се да су играчи (углавном) курац... Али нису ни тренери даље од јаја... Кад се већ фигуративно изражавамо... Роби = почетник, али са мудима, за разлику од друге двојице... Јанковић = вечити таленат, тзв. српску Мурињо... Са Пинту = недовољно доказан тренер, ништа претерано није до сада урадио...

Кад смо већ код играча, у суштини се слажем са Рођом, већем делу тима се треба захвалити, али ако икако постоји шанса да се костур тима задржи (онај бољи део), само на тај начин можемо да се надамо нечем... Поново из почетка, формирање новог тима, захтева време и време...

Већ сам споменуо на Владиној теми да ми овако не би причали да је Касалица шутнуо само 2цм ниже... Тактика нашег тренера је била идеална за рано вођство... гробари би се отворили, а Лази и Филипу би оставили простора да их поцепају... Бржи су од Иванова и целе одбране... Такође, везано за синоћњу утакмицу, након прегледа снимка, потврдио сам оно шта сам видео и на стадиону... Микић је изгубио 99% дуела са Митровићем, а онда Максимовић, кога успут не могу да смислим, у 10 минута колико је играо, уништио Митровића, овај није знао где се налази... Дакле, Микић са таквим јаким играчима нема шта да тражи, ни на земљи, а камоли у скоку...

И на крају, пре месец дана сам свима овде обећао чашћавање у НС-у... Жао ми је што до тога неће доћи, али ја сам и даље убеђен да је "посртање" партизана само добра подлога за следећу сезону... Живи били па видели њихове резултате са клубовима од којих су губили бодове... Такође, гледано реално, од стране неких људи који нису навијачки опредељени, а истог сам мишљења након одгледаног снимка, судија нас је у другом полувремену ситно прцао и прцао... Ситни фаулови свирани за њих, а озбиљни над нашим играчима несвирани... Прекидање наших акција у фази из које може да се изроди гол шанса... Ако је то најбољи српски судија, ми нема шта да тражимо ни следеће сезоне...

Закључак... Морамо и морали смо да будемо за класу бољи да нас не би више јебале ни судије, ни савез ни било које треће лице које није директно на терену... Због тога је потребно да се у клубу ради још боље, још јаче, да се сви боре за Звезду, а не за своје име и своје интересе, у супротном одосмо дефинитивно у онај курац са почетка уписа...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-19-2013

(05-19-2013, 08:11 PM)Red Star Forever link Wrote: Већ сам споменуо на Владиној теми да ми овако не би причали да је Касалица шутнуо само 2цм ниже... Тактика нашег тренера је била идеална за рано вођство... гробари би се отворили, а Лази и Филипу би оставили простора да их поцепају...

Да је Јованетић дунуо пенал, да је Крстајић дао ауто-гол, да је ушла Касалицина пречка, да баба има троле била би тролејбус. Шта хоћу да кажем? Четврта сезона, четврти пролећни дерби на ЈНА, трећи директан окршај за титулу. Сва три смо изгубили, а добили смо прошле године онај неважан дерби. А у те 3 утакмице мислим да је само Каду био учесник сва 3 пута, значи са потпуно различитим саставима. И сва 3 пута смо одиграли катастрофално, имали по једну ситуацију у противничком казненом простору и изгубили мучно са 1:0. То говори да клуб једноставно морално лоше стоји и да постоји проблем психичке природе на нивоу целог клуба који из године у годину постаје све већи.

Залиха за следећу сезону се прави до неке мере. Не правиш залиху тако што ћеш после +11 противнику дати прилику да он само одлучује о својој судбини. Мажић иначе доста сецка и то се знало пре утакмице.

Са Пинтуа очекујем да ће Север да најури, чим се још мало оголи његово (не)знање. Никакав тренер! А спортски директор са својим црнцима доведеним на силу да би се нешто довело, без обзира на критичне позиције, бојим се да ће нас сахранити.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-20-2013

Сада бих већ обавио једну уводну анализу, мање спортску, за следећу сезону.

http://www.mondo.rs/s290592/Sport/Fudbal/Kokeza-_Gospodine_Ruzicu_stidite_se.html

Вероватно сте јуче сви прочитали ово. ''Отворена писма'', ''Саопштења'', назовите их како хоћете постали су свакодневница у животу Црвене звезде. Поготово после пораза у утакмицама као што је била она од суботе. Иако сам мишљења да је садржај у реду, сматрам да јуче, дан после пораза, није био прави моменат да се то пусти у етар. Ем' шта год да пише делује као алиби, ем' кога сада брига за то, у тренутку када су једни опијени слављем, а други грогирани од туге. Требало је сачекати још десетак дана, да се све слегне, да се заврши првенство, онда оправдано упитати ''Ко је и зашто целог пролећа ширио параноју да ће Звезди неко поклонити титулу''? ''Ко ће да одговара за све неистине које су изречени''? Лично бих волео да се у ово питање укључи држава, јер се реторика која се користила може сврстати у ''клевету против државе''! Овај иступ првог потпредседника Владе је недовољан!

http://www.mozzartsport.com/vesti/vucic-necu-namestiti-utakmicu-pa-makar-zvezda-ne-osvojila-nijednu-titulu

Све иде ка томе да поново поједе вук магарца! Мора неко да одговара! Имамо овде на форума човека блиског владајућој гарнитури, па би могао и он да нам каже коју на ову тему.

Е сад, писао сам како гробарска логистика збијања редова даје резултате. Е па господо, крајње је време да почнемо и ми да збијамо редове. Сви, ама баш сви, којима је црвено-бела боја у крви морамо да почнемо да дејствујемо у истом правцу. И у том сегменту најозбиљније рачунам на Драгана Џајића. Он мора да се ангажује и да буде фактор уједињења. Очекујем да се 15 дана пред почетак првенства направи коктел за новинаре који прате Звезду и да се у пријатељском расположењу постигне консензус о томе да се клуб не гура у блато. Да не мора баш свака брљотина да види светлост дана, да се нешто гурне и под тепих, да се не пише нашироко рецимо о ''проклетству првог кола'' итд.

Даље, очекујем да се изврши притисак на остале клубове да одмах са јесени почну да играју против Партизана свом снагом, као што раде и против нас. А не само да то чине када им опстанак виси о концу. А овог пролећа смо сви видели да итекако умеју да одиграју како треба. Треба покушати пријатељским разговорима, а ако не иде и ту треба извршити притисак на државу да се фактор ''пријатељских утакмица'' једном за свагда елиминише.

Зашто од почетка сезоне? Зато што јесен одлучује шампиона и много је важно да већ од самог почетка сви имају равноправан статус. Ових 8 победа за редом, какве год да су, су дошле по нас прекасно. Ми смо титулу изгубили јесенас. Ми морамо да идемо на то да тих 8 победа покушамо да остваримо у првих 8 кола. Много је лакше када тебе јуре и када је притисак на другоме. Ми смо показали да са том врстом притиска, да константно јуримо једноставно не излазимо на крај.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 05-20-2013

Толико сам бијесан да не могу још увијек неку људску бацити на тастатуру.

Иначе,
тај се Ружић хватао за м. и пјевао јеби курву распалу...

што опет показује ко су и шта су и шта ће остати. Да ли је требало издавати саопштења или не у овом тренутку и послије онога што су они наши мајмуни (не)приредили стварно не знам.

Тренутно би овај свој белај 'саопштио' некој нашој јајари што у двадесет и некој има мотивацију к'о баба Љепосава према оној ствари.

Видимо се на зборном у сриједу.

Живили, браћо цигани!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 05-20-2013

Питам се онако искрено у себи, зашто се у Звезду не враћају квалитетни играчи који нешто значе, памтим у задњој деценији само Лазетића. Остало-углавном не може дупе да се обрише. Милијаш, Психо Ђорђевић, Петковић, Лалатовић, Гвозденовић, Короман... листа је дугачка стварно. Милијаш је дошао у септембру 2012. А и те 2007. смо молили Бога да оде знајући да је спор. Дајте нешто да вреди, Луковића, Бошка Плачипичку, Басту, Мрђу нешто да ваља, немој ове пробушене куртоне. Још само фали да вратимо грбавог Анђелковића и Бајалицу. Нину Пекарића би мој желудац сварио  ;D

Колико је искрених Звездаша међу њима?

Лепо је учланити се у клуб, сликати се с чланском... да ли можда међу њима имамо још неко ђубре као што је Мустафа, а да то не знамо... "Потурица гори од турчина".

[Image: 91404173.jpg]

Који је ретард од доктора пустио Лазовића да игра!?

Ено пишу да су му отишли лигаменти.

Да ли је ово аматеризам, не знање, курцобоља... одговорних људи из клуба? Шта је?

Мајку ли вам више јебем, хоће ли коначно бити тај јавашлук почишћен или са говњивом мотком да Сјевер чисти?

Ово није малер, него јасна слика колико су све структуре нашег клуба труле.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-20-2013

Питај Лазовића и Лазовићевог менаЂера што је дошло до овога сад-ТО СУ РЕТАРДИ!Медицински и рехаб део није био за то да заигра у дербију.

(05-20-2013, 11:49 AM)Рођак са Севера link Wrote: Питај Лазовића и Лазовићевог менаЂера што је дошло до овога сад-ТО СУ РЕТАРДИ!Медицински и рехаб део није био за то да заигра у дербију.

Како год, опет је до клуба. Ако стручњак каже не може да игра, нема тог менаЂера који ће утицати на то када иза те ријечи стоји и тренер и сд и предсједник...

Наравно,
код озбиљних кублова.