![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-16-2014 Нико не спомену да због ових курви из управе нећемо играти ни једну европску, а да су фрањевци ушли у квалификације за ЛШ мијесто нас? Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 06-17-2014 (06-16-2014, 11:30 PM)херцеговац link Wrote:Нико не спомену да због ових курви из управе нећемо играти ни једну европску, а да су фрањевци ушли у квалификације за ЛШ мијесто нас? Нужно зло. Не можемо да се жалимо, јер немамо аргументе, јер смо се бавили лагаријама и баронијадом. Свака додатна лагарија, захтева додатно време, и ресурсе, и на крају би попушили још већу казну. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 06-17-2014 Ама сви комплетно напоље из клуба на челу са Џајом и Човићем. Доста је било зајебавања са Звездом... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 06-17-2014 (06-17-2014, 09:32 AM)CEBEP link Wrote:Ама сви комплетно напоље из клуба на челу са Џајом и Човићем. Доста је било зајебавања са Звездом... 1.Избацивање из Европе због дугова који нису у стању да врате,а више од годину и по дана су у клубу 2. потписали уговоре са играчима и не могу или неће да их испоштују,иако су ти исти играчи поштено зарадили сваки динар и поштено одрадили свој део посла.Због тога,један по један тражи раскид и уместо продаје тих играча и враћања барем мрвице дугова,играчи одлазе за 0 динара,а није искључено и да нас неки туже кад оду. 3. Кланови,поделе,свако вуче на своју страну,гледа свој интерес,уместо интерес Црвене Звезде и као да већ није довољно покрадемо и разграбљено. 4. БЕЗ ИКАКВОГ ПЛАНА И ПРОГРАМА КАКО ВРАТИТИ ДУГОВЕ 5.Нема транспарентности иако су по доласку у клуб рекли да ће све приказати 6.Није урађено смањење радне заједнице ИАКО ЈЕ ТО БИЛО НАЈАВЉИВАНО КАО ЈЕДНА ОД ПРВИХ ЗАДАТАКА ОВЕ УПРАВЕ! 7. Једино добра ствар утврђен је дуг и тачно се зна ко се колико задужио(ПОКРАО),али против никог није поднета кривична пријава.Можда то није посао управе,можда чекају те неке органе у власти да то покрену. 8. Оно што највише нервира и боли,што сваким даном нама навијачима је све теже јер судбина клуба је неизвесна и нико не зна шта може да се деси,а они(УПРАВА) се праве као да је све нормално,као да се спремају да уђу у лигу шампиона! Једва скупе кворум за седницу УО,генсек на одмору од месец дана... Скупштину не заказују... Нажалост немам ту моћ да покренем масу,нити сам члан скупштине да окупим део оних чланова(а мислим да их има више од пола) који су за КОРЕНИТЕ ПРОМЕНЕ или можда ипак да још мало сачекамо Министа Удовичића са планом приватизације,па да нас купи неки тајкун,шеик... и да нам крене боље! Знам само као што брат СЕВЕР рече овако више не може,доста иживљавања и силовања Црвене Звезде! Ови су доказали да нису способни да спасу клуб и врате га на стазе старе славе,ајмо онда да тражимо нова решења и нове људе! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-18-2014 Quote:„Много ми је жао, много… Немам реч да опишем.. Али, морало је овако. После више писама и два управна одбора, нисам успео да се чујем ни са ким из клуба и морао сам на овај начин да мислим и на себе. Ја сам све покушао. Имам 30 година, двоје деце и породицу и морам на њих да мислим. Нико не жели да се растаје од клуба на овај начин, али не постоји ниједан други.“Да ли је могуће да нико из клуба није хтео да вас удостоји одговора?„Искрено, ја сам сам ишао и покушавао да дођем до људи из клуба и жалосно је да не постоји један човек са којим може да се разговара. Једноставно, нисам имао другог избора.“Челни људи нису желели ни да зараде од трансфера?„То је била жеља, да нађемо клуб који би платио обештећење. Ја имам 30 година и није лако наћи клуб који ће испунити услове клуба и моје услове. Мрђа за М. Црвена Звезда И Дауда најављује тужбу. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-18-2014 Може ли неко да ми објасни како ја као гласач и неко ко има 'право' на нешто самим тим, а да не рикнем прије тога, ми сви, да дочекам/дочекамо ту скупштину? Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 06-18-2014 (06-18-2014, 09:12 PM)херцеговац link Wrote:Може ли неко да ми објасни како ја као гласач и неко ко има 'право' на нешто самим тим, а да не рикнем прије тога, ми сви, да дочекам/дочекамо ту скупштину? И ја сам члан клуба и редовно обнављам годишњу чланарину и поред сезонске карте сваки пут Купим карту за СЕВЕР,јер можда сам глуп,али ја желим да верујем да те паре иду ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ И као члан имам право да бирам,али нисам изашао на изборе,јер како да гласам за било кога кад нико није нити преставио никакав план,програм,.. НИШТА! и шта је још горе годину и по дана касније НИШТА или готово ништа није урађено и даље нико ни један члан управе нити председник клуба као најодговорнији није изашао пред навијаче и јавност са планом. И зато како да ми њих кривимо за нешто кад ништа нису ни обећали?Како да очекујемо да нешто крене на боље,кад они немају ни план ни програм? И зашто се онда чудимо што нико не заказује скупштину нити се било шта ради? Мени делује као да управа НАМЕРНО не ради ништа и млати празну сламу,чекајући тту приватизацију,која ће нам бити понуђена као једино решење спаса Црвене Звезде тј. Српског спорта(јер ту су и комшије,Воша...) Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 06-18-2014 Да, чекају приватизацију типа - за петнаест година фк Црвена Звезда Пећинци, а на мијесту садашњег стадиона молови, к. палци!? Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 06-18-2014 (06-18-2014, 10:32 PM)херцеговац link Wrote:Да, чекају приватизацију типа - за петнаест година фк Црвена Звезда Пећинци, а на мијесту садашњег стадиона молови, к. палци!? Не знам,као што нико од нас не зна шта ће бити.Нити видим да ова управа може овако да настави,а опет довести нове људе у истом систему(без система),плана,програма,одговорности нема смисла! Сигуран сам да ће доћи до приватизације,јер она је неминовност,али се надам,молим Бога као неко ко искрено воли и живи за пре свега фудбалски клуб Црвена Звезда,да ће приватизација спортских клубова бити урађена на другачији начин него приватизације фирми,фабрика,... и да ћемо уместо распродаје земљишта,затварања,...доживети бољитак и кренути ка путу оздрављења и повратку у Европски фудбал. Јер ово сад је тотално аматерски! не причам само о фудбалу,нашем клубу и нашој лиги,већ генерално о спорту у земљи!Лига у кошарци сем престижа нема никакву вредност,ватерполо после сјајних 2 године и освојених титула у свим такмичењима се полако распада,одлазе најбољи и мислим да ћемо опет чекати коју деценију на нове титуле.О рукомету не треба трошити речи,а одбојка БРУКА И СРАМОТА да као ШАМПИОНИ уназад Х година немамо пара да играмо Лигу Шампиона,него учествујемо у Челенџ купу! Приватизација свих спортова,дати не КЛУБ појединачно ,него цело спортско друштво у власништво појединаца, Али не апсолутно,него поделити акције нама ЧЛАНОВИМА КЛУБА,дати нама,спонзорима,легендама клуба 51 проценат,а том неком власнику 49 процената! неко ко ће да уложи здрав капитал,искорени политику и политичаре из клуба,уведе ред управном одбору,радној организацији,омладинској и свим млађим селекцијама! И да се бира на сваких 5 година и да гарантује личном имовином у случају дугова!!!!!! А опет дати му земљиште на коришћење да гради око стадиона молове,хотеле шта год хоће нек врти лову. Јер од оних лимова и корова око Маракане немамо нити ћемо икада имати било шта! Е таква приватизација је добро дошла и свако од нас би дигао обе руке за то! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - влада-дс-1989 - 06-19-2014 http://www.papazjanija.com/crvena-zvezda-ipak-u-ligi-sampiona/ ЈЕЛ ОВО САН РОЂАЦИ :o ;D ;D ;D ;D ;D |