![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Луди џукац - 05-18-2013 Све у свему,нема борбености,највише је Са Пинта био забринут,ово није Звезда,али поред тога је Мали Партизан био доминатнији у игри од нас... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-19-2013 Бајко, задржати јер нема пара за бољег голмана. Вешке - оставити као резерву али да цело лето тренира дриблинг улево и центаршут. Микић -хвала на свему и довиђења. Спајић - остаје . Петковић - довиђења.. Младеновић - довиђења.. Гаридо - довиђења. Мићко - продати само у случају добре понуде. Лазовић - Тешко ћемо га продати за пристојне паре пре зиме нек одигра још једну полусезону и сви задовољни. Каду - довиђења. Дауда - остаје. Милуновић - оставити као резерву. Милијаш - Хвала и довиђења. Касалица - задржати. Мудрински - довиђења Кировски -оставити Весић - утопити уз тренера голмана Максимовића за пар рукавица и комплет мрежа. Михајловић - оставити Савићевић - оставити Пантић - оставити Чикић - позајмица Крнета - довиђења Стојковић - вратити са позајмице Срнићи - вратити са позајмице који је бољи задржати Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-19-2013 Рођо, па ти растера цео тим ;D Иако би многи од нас волели да се већина најури, од тога нема ништа. 1. све што ваља из омладинске школе се разбежало 2. играчи из домаће лиге немају појма и још су прескупи 3. ограничен број странаца, а они су јефтинији Након оног синоћ може да се подвуче црта. Сезону смо почели са једним дунстером на клупи, са којим су нас секунде делили да прођемо Бордо, у почетку смо добијали на гузове и уз лудачку срећу, али онда креће све низбрдо, што је било само питање тренутка. Никог нисмо могли да добијемо, сви нам давали голове, уз то га је спортски директор од свог доласка константно бушио. Онда спортски директор доводи свог тренера који до сад ништа није показао. Сад ће неки да се јаве и пишу како је то боље него код Јанковића бла бла бла. Али ми смо и од доласка Пинта го курац, само што нас је опет служила нека лудачка срећа и мало гледања кроз прсте од стране судија. Гробари просули своју предност и нагузили ти се пред дерби да сам одлучујеш о својој судбини. И то одиграш онако. Мени није проблем она формација, јер би и ја изашао тако, осим ротације Микић-Пантић. Проблем ми је наша тактика и однос према игри. Роби је излазио са онаквом формацијом, али су гинули на терену, ко год да је на њему. Са оним везним редом, ми смо само требали да бијемо из даљине, јер Мустафа има опасан проблем са таквим шутевима, ваљда не види добро. А наши везњаци нису упутили један крштен шут. Док су нас синоћ добијала њихова деца, наша деца су била на клупи (Мићко) или са репрезентацијом (Савићевић, Ожеговић). Све у свему било би апсолутно незаслужено да смо освојили титулу. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Луди џукац - 05-19-2013 Грешиш око Милијаша,Мићка,Гарида(први пут игра дерби,и има велики притисак , морамо и то да разумемо, није он играо у неким лигама сад па да блиста први пут,и игра пред40.000 гледалаца)Али поштујем свачије мишљење.. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Луди џукац - 05-19-2013 Ако ниси приметио, ми смо кад је Дауда ушао , у почетку ишли на дуг пас ка њему и он спустио Милијашу на шут,али овај ваљда није успео да шутира,па су променили план игре, све у свему мало борбености од свих. ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-19-2013 (05-19-2013, 08:02 AM)Лидер link Wrote: Грешиш око Милијаша,Мићка,Гарида(први пут игра дерби,и има велики притисак , морамо и то да разумемо, није он играо у неким лигама сад па да блиста први пут,и игра пред40.000 гледалаца)Али поштујем свачије мишљење..Ма какав велики притисак, дечко је играо у Јужној Америци, био репрезентативац, имао много јаче мечеве од оног синоћ. Нити има појма шта је дерби па да игра под притиском. Где је играо Спајић пре прошлог дербија? Одиграо пре тога само једну сениорску утакмицу на Карабурми и одмах покидао на Маракани у дербију. Е играчи са карактером Спајића нама требају, са карактером малог Мићка. А не да губимо паре на Стојадиновићеве комбинације са Гаридом, док наша деца сличног квалитета труну на клупи. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 05-19-2013 Да резимирам дерби и ја ;D По мени блага катастрофа. Као што сте навели наш везни ред је одигро јуче јако лоше, почевши од Милијаша који толико успорава игру да доводи до лудила, јуче је неколико пута имао више од 7-8 додира пре него што је преда. Каду лош такође. Хтели ми то себи да признамо или не, када је Лазовић изашао ми смо почели да бунаримо, јер нисмо могли спојити 2 паса. Јесте он дечко циркус и све то, али он је требао јуче да једе оног несретника Миљковића или ко је већ био по тој страни. Верујем да је он један у ретких у нашем тиму који може играча да избаци на финту и претрчи га. У првом полувремену смо играли још Боже помози, било је неких акција и пречка Касалице, али друго полувреме је показало да не треба да узмемо титулу. Како? Па једино да су је они угурали сами себи у гол, јер ми га не би дали до прекосутра. Једино у другом полувремену јесте она "шанса" када је Милијаш скренуо неки центаршут ка Дауди, а овај није успео да је муне у гол. Не знам шта рећи, емотивно сам испражњен као и већина вас овде, и веома разочаран. Као што рече брат Фрактура, имали су 90 минута да покажу све што знају и извуку сезону и усрали су (се) . Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-19-2013 Лазовић иде на операцију колена.Паузира до јесени вероватно. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 05-19-2013 (05-19-2013, 08:02 AM)Лидер link Wrote: Грешиш око Милијаша,Мићка,Гарида(први пут игра дерби,и има велики притисак , морамо и то да разумемо, није он играо у неким лигама сад па да блиста први пут,и игра пред40.000 гледалаца)Али поштујем свачије мишљење.. Гдје би тај Милијаш синоћ? Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 05-19-2013 Помаже бог браћо, моји страхови су обистинили.Као што нисам очекивао титулу после Ниша,тако је нисам очекивао ни сада,да је било супротно био бих веома срећан и право је чудо како смо уопште и дошли у ситуацију да се боримо за титулу.Лакше би ми било да је -11 него овако.Добили смо шансу нисмо је искористили и то је то. Што се саме утакмице тиче нисмо боље одиграли него против ОФК-е,али ни противник није био бољи.Објетивно на тој уткмици против ОФК-а смо заслужили 3 комада.ОФК је више показао од јучерашљих противника.Рално гледано првенство и лига нам је катастрофа,и најмање лоша екипа оставај трофеј. Са Пинту,не бих на човека бацао дрвље и камење.Када Вешовић има 5-6 продора по десној аутлинији и сваки његов центаршут заврши на атлеткој стази,када Милијаш има 5-6-7 додира са лоптом,који је притом наш најважнији играч на терену,када наши играчи не могу да пређу пола,када не трче,када уђу у дерби без енергије онда је резултат јасан.Разумем да уђеш са мањком енергије у дуел са Смедеревом,али не разумем каква мотивација ти треба за дерби.Тај дерби одлучује о титули и ти уђеш у њега као да си до зоре био у кафани.Бајко нас је спасио много пута синоћ,као и у неколико мечева ове сезоне.Можда му и донекле гол иде на душу,али када ти не шутнеш на гол противника и када не створиш ниједну шансу,ни не заслужујеш боље од овога. Сезона је завршена,али мене много више занима где се стигло са реструктурирањем клуба? То је најважнија тема,колико људи је отпушетно,колики је дуг где су спомзори,од тога се живи.Све и да смо јуче победели,без ових горе наведених предуслова игре у Европи нису могуће,нити пожељне,јел ћемо као и обично своје учешће завршити у сезони купања. |