Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - delije-lipljan - 05-13-2013

Морамо и ми као навијачи да гледамо утакмицу по утакмицу,да живимо само за следећу утакмицу,а за европу можда доведемо неко појачање,па се и игра поправи...тако да полако браћо,ја сам оптимиста,да ми јеко причао јануара месеца да ће овако да буде,реко би му да лаже,искрено.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-13-2013

(05-12-2013, 06:41 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4148.msg102307#msg102307 date=1368376174]
Тако мало коментара после овако проблематичне утакмице, многи се устручавају да кажу своје мишљење видим...

СРАМОТА!!!
[/quote]

Не устручавају се људи, него им није до коментарисања. Мени су посебно мучне постале утакмице код куће, јер се ту по правилу понављају лоше игре из кола у коло. Што већи спектакл, то се они више згрче. Ја сам приметио ове сезоне да у тренуцима када трибина најбоље грми, противник добија крила и по правилу даје гол. Последња два таква примера која памтим су Јавор на Маракани и Јагодина у Јагодини (први гол, од рођења мог - најбоље отпевано у последњих пар година).

Такође, ја се не слажем да су наши нешто посебно добро одиграли последњи дерби. Борбено јесу, али преокрет није резултат Бог зна какве игре, већ чињенице да је противника са клупе водио тренерски маг који се потпуно затворио. Ако је и овај други такав исти, бар ћемо привидно нападати што је боље од неких дербија када игром нисмо створили шут у оквир гола за 90 минута.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - фрактура - 05-13-2013

Ми смо у овој сезони променили 3 тренера, 1 управу, током целе сезоне атмосфера око екипе је била све али не нормална. Вечито у центру медијске пажње са неким скандалима и аферама. Сваки тим против кога смо играли је излазио против нас на крв и нож, свесни да врло лако у свој СиВи могу да убележе победу против Звезде, нико нам се није склањао.

Десет кола пре краја првенства мењамо тренера, свесни смо  да је отишла титула, желимо да правимо тим за нову сезону...Одједном ствари се мењају из корена и ето нас у борби за титулу.

Сада је пред нама утакмица сезоне, 90 минута где је апсолутно неважно све што је било пре нас. И да смо развалили ОФК-у неком лепшравом игром, то нам не би давало никакве гаранције.

Бог нам је подарио 90 минута да извадимо целу сезону и то је све што је битно у овом тренутку.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 05-17-2013

(05-13-2013, 11:25 AM)фрактура link Wrote: Сада је пред нама утакмица сезоне, 90 минута где је апсолутно неважно све што је било пре нас. И да смо развалили ОФК-у неком лепшравом игром, то нам не би давало никакве гаранције.

Бог нам је подарио 90 минута да извадимо целу сезону и то је све што је битно у овом тренутку.

Брат Фрактура је све рекао... Све нам је дато, а на нама је да то и узмемо... Ако не умемо, онда ни не заслужујемо... Кратко и јасно...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-18-2013

Изгубили заслужено.Везни ред кеса.Пали смо тотално у другом.Победила мање лошија екипа.
Eкипа која не направи ни једну шансу за 90минута ,(а притом јури победу) не заслужује да буде шампион.
Распродати све за које постоји интересовање.Ваљане припреме и поново у борбу.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 05-18-2013

Игра као и целе сезоне,очај.Без труда,незнање,без борбе и једна шанса са 30м и очекујемо нешто,Почети из почетка.Мене само чуди како смо ми други на табели саоваквом игром,провлачили се уз нашу помоћ и :-\

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 05-18-2013

Рече ортак:

Maksimović održao kratku lekciju na temu "Kako izgubiti mesto u timu van terena, povratiti ga, pa opet izgubiti na terenu." Doktorirao.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-18-2013

Ма није проблем што ми немамо појма, проблем је што ја не видех жељу вечерас Да смо кренули сви напред, па примили контру, јебига нема везе.
Пижонови играчи нису имали појма, гомила дунстера, па су гинули сваку утакмицу.
Жеља се не показује тако што кењаш за медије и свађаш се са судијом као Миливојевић, него тако што уклизаваш као онај њихов Саша Марковић нпр. Све нам се отворило, било је потребно само једну утакмицу да погинеш, да даш све од себе и вратило би ти се.
Вечерас се у склопу вечери музеја отвара и наш музеј. Одвести све пичке и оставити их тамо целу ноћ да виде чији дрес носе.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 05-18-2013

Управо тако. Не боли ме изједначавање титула, из разлога што бих ја променио и ставио на сајт фк, да смо освајачи сфрј титула толико и толико пута... био сам на Пољуду пре неколико година, Хрвати су то јасно назначили. До 1991. године фудбал је био бар пети у европи, тад је сфрј лига била неко мерило... и било је фудбала до 1999. године, а ово сада је дно и талог, што показују Шамрок односно Бордо.

Лига у којој нам је земља све мања и мања, није квалитетна.

Имаш ситуације када рецимо играч ОФКе прави пенал без потребе, што значи да је или наручен или је човек ментално ретардиран.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 05-18-2013

ИГРАТЕ К`О ПИЧКЕ!!!