![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-12-2013 Брате Кизо, пенал је као кућа. Изузетно глуп, али то је њихов проблем. Шта се залетао да нагузи Касалицу. Овде се види одлично Да немамо појма то је чињеница, то сам написао одмах после утакмице. И најтужније је оно што Пијанац каже, очекује нас никад гори дерби, у ком ће играти две ужасне екипе. Опет се враћам на оно што сам писао после утакмице. Ако узмемо титулу, сви ће да забораве овакве игре, јер јелте циљ оправдава средство. Али ако не узмемо титулу, ово ће да буде тотална катастрофа. Јер у том случају ни титула, ни игра, ни афирмација младих играча, разигравање Гарида за ког немамо паре... (05-12-2013, 06:04 PM)V O J V O D A link Wrote: Онај лудак на нашем голу је бранио све и свашта :o , ваљда ће бити пун самопоуздања у суботу.Само сам га гледао код оне последње одбране како ће са све лоптом да уђе у гол. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Белградо1389 - 05-12-2013 Ово што ћу написати можда се многима неће свидети, али онај Петковић је један велики имбецил, који по мени не заслужује да буде играч Звезде, а камоли да почне утакмицу. Велика киксара која много компликује. То је дечко који је јак само на речима. Нисам хтео одмах да осујем паљбу, када су га вратили, јер сам желео да ме демантује. Али као што видите није. Чак што више сада ми је још антипатичнији. Да разјаснимо одмах. 0 човек и 0 фудбалер. Опростио је дуг само да би се вратио у Београд(синеме, театри, хипнотици итд.). То је урадио само због себе и своје гуз*це, јер би га они муџахедини, где је пре играо, каменовали први пут када би направио неки пропуст. И наравно, ту се одмах помиње љубав према клубу, а лично је мени прошле сезоне рекао једном приликом, да једва чека да оде из клуба, како ће се клуб угасити јер не цвета цвеће у наше предузеће, и како и треба да се угаси. У најтежим тренуцима за Црвену Звезду, то мени каже један "Делија"... :-[ Добро, можда сам га и ја мало више подбадао и провоцирао, јер ми је и тада био врло симпатичан, а можда је и он био под дејством нечега... Ко ће га знати :-\ Целокупна ситуација у тиму је врло тужна и једино што ме тренутно теши је жеља за титулом и то што се са нама може све што се пожели! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-12-2013 Камо среће да нам је Петковић највећи проблем. Ми би онда били најсрећнији клуб. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Neca - 05-12-2013 (05-12-2013, 06:04 PM)V O J V O D A link Wrote: Онај лудак на нашем голу је бранио све и свашта :o , ваљда ће бити пун самопоуздања у суботу.Само сам га гледао код оне последње одбране како ће са све лоптом да уђе у гол. [/quote] Наш фудбал је смешан то стоји,али ова будала може и одбрани оно што нико не очекује а исто тако и да прими најглупљи могући гол,нека нам је Бог у помоћи.А јуче је био врхунац кад је у првом полувремену истрчао ван казненог и напуцао сам себе у руку само судија није свирао... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 05-12-2013 (05-12-2013, 04:29 PM)KizaLion link Wrote: Тако мало коментара после овако проблематичне утакмице, многи се устручавају да кажу своје мишљење видим... СРАМОТА!!! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 05-12-2013 Петковић је к...ц од играча,Пантић ништа бољи.БАЈКО лудак и ако освојимо титулу он је 1 од заслужних.Задње две на МАРИ Бајко је донео бодове а реално требали смо да изгубимо обе.Ту нема ни жеље ни жара,мртвило или ЛАБУДОВА СМРТ,само смо их ми погурали песмом и лудолом на стадиону.Само паментно и полако и наравно да нас господ БОГ погледа,што би реко кобра СРЕЋА ПРАТИ ХРАБРЕ. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 05-12-2013 Зар није за батине то што тренер каже да су незаинтересовани на тренинзима? Када треба паметовати, показивати навијачима одређене ствари, износити прљав веш новинарима ту су у најмању руку академици... Искрено, мени не пије воду та прича о притиску и морању. Нису они атомски физичари да имају пресију на радном о грешци која би дигла реактор у ваздух. Јеботе, млади су и морају да ураде само једну просту ствар - изађу на терен и ИГРАЈУ фудбал. Само толико. Нико не тражи оно што не умију или не знају, тражи се од њих залагање и колективна свијест на терену. Ја гарантујем да је пола форума у њиховим годинама показивала више курчевитости када би се разбацило фудбала од њих, чије је једино и само у животу да се посвете игри. Овај ниво курцобоље на терену нисам доживио. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-12-2013 (05-12-2013, 07:09 PM)херцеговац link Wrote: Нико не тражи оно што не умију или не знају, тражи се од њих залагање и колективна свијест на терену.Можда од дотичних персона ал као играча неког другог клуба.Јебе се њима за наш клуб и за титулу важна је САМО лична промоција и одлазак. Зато и служи дерби зато им је "био у главама".Свима добро и њима и менаџерима и разним мешетарима у и око ове јадне лиге а лично клубовима мрвице... Свесни су а и речено им је и директно и између редова да се на велику већину из овог састава више не рачуна и да су на крају сезоне слободни... Последица : (05-12-2013, 07:09 PM)херцеговац link Wrote: Овај ниво курцобоље на терену нисам доживио.пс Ако је неком за утеху не "цвета цвеће" ни у друго топчидерско предузеће...мени лично пуца пајсер за исте. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 05-13-2013 (05-12-2013, 07:40 PM)Рођак са Севера link Wrote: Јебе се њима за наш клуб и за титулу важна је САМО лична промоција и одлазак.Ваљда су зато и одиграли на високом нивоу само две утакмице ове сезоне, против Бордоа тамо и против оних. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 05-13-2013 Помаже Бог браћо, да је ово катастрофа од игре катастрофа је.Нема ту оправдања,дерби,пристисак.Десет дана су се спремали за овај један меч и одиграли су срамно.Пенал је био и заиста не схватам поступак играча ОФК,али његов проблем.Све осим резултата за заборав.Уколико узмемо титулу са овом игром без игре нећемо далеко догурати.Види се мали напредак у односу на Таничног,али све ово је недовољно,мора,много боље.Прво полувреме нисмо могли да пренесмо лопту до 30 метара противника.Пантић испадао као во по десној страни.Разумем да успе то једном,али 4 пута.Да сумирам ако узмемо титулу то неће бити резултат наших добрих игара,него мање лоших.Ако се под хитно неке ствари не доведу у ред,то јест за Европу,сви напори су узалудни.Навијање на овој утакмици поготово у другом полувремену савршено. |