Delije
Liga Shampiona - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Liga Shampiona (/showthread.php?tid=891)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Liga Shampiona - Milos_cz - 04-18-2006

Quote:Ne mogu da ti se ne nasmijem :rofl
Hehe, tako su se smejali i francuzi i holandjani, pogotovo onaj iz Ajaksa, ali onda tu negde oko devedesetog minuta... :jebanje
U prevodu - ko se poslednji smeje, najsladje se smeje.

Ne znam za tebe, ali dokaz da nisam zaludjen, ili da bar nisam jedini zaludjen, je sto su danci koji su komentarisali na TVu primetili da bi po prilikama trebalo da bude 2:1 za Milan, ali da se desila kazna za propustene prilike... A ne secam se da se njima desi da kazu: ,,Evo igraca Partizana, a evo i nasih" Big Grin

Liga Shampiona - Johnny Blaze - 04-19-2006

Ma joooook, nisi uopste zaludjen, procitaj temu od pocetka pa ce ti sve biti jasno :rofl
Za koga bi navijao kad bi igrala Zvezda protiv Milana ?

Liga Shampiona - Maj 25 - 04-19-2006

Uzimam pare na tiketu ako dodje Arsenal vecheras.

A Milanu zelim sve najbolje u nastavku takmichenja :rofl

Liga Shampiona - slawisha - 04-19-2006

Ako pobedi pravda Barsa ce dobiti 4-0! Jer, barem toliko je realno bolja od Milana! Ona njih napada u Milanu u drzi ih na njihovoj polovini bez 3 startna vezna igraca! (Deco, Xavi, Messi)
Da li bi Milan mogao da napadne Barsu na Nou Campu bez Pirla, Sedofra, i Kake? Pa ne bi presao centar...

Liga Shampiona - North_Side011 - 04-19-2006

Ne navijam ni za jedan strani klub-desi mi se tu i tamo da se napalim na neki,ali me to brzo prodje.Dakle za razliku od vecine ovde stvarno pisem objektivno kao neko ko je gledao tekmu i neko ko obozava fudbal.
Milan tojest Anceloti je shvato da ove sezone pobedjuje fudbal i da ziheraska i zatvorena(citaj smrdljiva) igra ne prolazi.Videli ste da su tipicni predstavnici takve igre poispadali Celsi,Juve(najbolji predstavnik),pa i Inter.Tako da su roso-neri mene prijatno iznenadili stvarno otvorenom i dobrom igrom.Bili su konkretniji i mislim imali vecu zelju da daju taj gol.Barsa se u pocetku zbog super ambijenta pomalo gubila i jos uvek su trazili svoju igru.Ali znali su zasto su dosli-cekali su grsku protivnika koju ce njihovi najbolji igraci individualnom akcijom da kazne.Igrali su smireno i znali su kao i svi mi koji smo gledali da Ronaldinjo moze jednim potezom da resi mec,i upravo je tako i bilo.Da Barsa nema Ronaldinja,jako je veliko pitanje dal' bi se u ovako velikim utakmicama snasla.Takodje ko zna kako bi se stvari dalje odvijale da je Djilardino dao onaj gol,ili da je Sevcenko gadjao glavom suprotan ugao i pogodio.Ali upravo je to fudbal i to je ono zbog cega ga svi gledmo i obozavamo...Mislim da je Milanu mnoogo nedostajao Pipo Inzagi,a smatram bez obzira na postignuti gol da je Mesi 10 puta bolji od Zilija.Za prolaz vece sanse ima Barsa zbog ovog gola,ali kada god bi igrali ovi timovi ja bih rekao da su sanse 50-50.Fudbal je nepredvidiv... ;pljuga

Ja od ino ekipa gotivim Arsenal nesto malo, tako da isto tako gledam sasvim objektivno na duel Barse i Milana, ali nema govora da su te 2 ekipe 50-50! Prva stvar, ne treba, i opet ne treba zaboraviti bez kojih je sve igraca sinoc igrala Barselona (Deco, Xavi, Messi, Larsson...), dok je Milanu falio samo Inzagi! Uprkos tom hendikepu, Barselona je vise kontrolisala igru, pokazala da je i sa prinudnom ekipom tehnicki jaca od Milana i to na njegovom terenu! Milan je pokazao da je zastarela ekipa, jer imena poput Maldinija, Stama, Kaladzea, Sedorfa, Kafua... su prosla svoj zenit!
Jeste, Milan je imao par sansi vise, no to ne menja stvari, jer da Milan bez svoja 4 vazna igraca dodje kompletnoj Barsi u goste ne bi izasao iz sesnaesterca, a kamoli pobedio!
U revansu ocekujem rutinsko odradjivanje posla!

Liga Shampiona - archer - 04-19-2006

Quote:dok je Milanu falio samo Inzagi!

To mi je omiljeni igrac i ovakve utakmice su stvorene za njega, on za Milan nije SAMO to vec jednom naucite

Liga Shampiona - Milos_cz - 04-19-2006

Quote:Ma joooook, nisi uopste zaludjen, procitaj temu od pocetka pa ce ti sve biti jasno :rofl
Za koga bi navijao kad bi igrala Zvezda protiv Milana ?
Znao sam da ce ovakav komentar uslediti. Pa ja sam u svakom slucaju nebrojeno puta "zaludjeniji" za Zvezdom, ali je malo smesno da se ja na forumu i iz danske "fotelje" hvalim kako sam ne znam ni ja kakav navijac Zvezde na sred foruma najvecih "zaludjenika".

North_Side_011 je sve rekao.
Quote:Prva stvar, ne treba, i opet ne treba zaboraviti bez kojih je sve igraca sinoc igrala Barselona (Deco, Xavi, Messi, Larsson...), dok je Milanu falio samo Inzagi! .......jer da Milan bez svoja 4 vazna igraca dodje kompletnoj Barsi u goste ne bi izasao iz sesnaesterca, a kamoli pobedio!
Te price sta bi bilo kad bi bilo ostavite nasim komsijama, posto oni najvise vole da se bave takvim temama. Tako ja mogu da kazem sta bi Barsa radila bez Ronaldinja? Milan je, na primer, dokazao da ne zavisi od jednog igraca, pa cak i ako je on Sevcenko. Ja samo znam da cu dati 100 dinara na dvojiku i na Milan i zaraditi 200. Barem znam da ce igrati na pobedu, a ne na nereseno :finger

U svakom slucaju, posle vecerasnje pobede Arsenala nad odvratnom ekipom iz Spanije sve smo blizi finalu iz snova, a to je Barsa - Arsenal! Odavno sanjam taj duel i zaista ce biti lepo ako to bude finale, dve beskompromisne napadacke ekipe, u kojima igra dosta majstora fudbala, ali i dosta mladih igraca (Fabregas, Messi, Iniesta, Ebue...)
Ako se ne desi nesto neocekivano gledacemo 2 majstora danasnjeg fudbala oci u oci, a to su Ronaldinjo i Anri!
Ne smem ni da pomislim na sta bi licilo finale Milan - Viljareal... :bes

Liga Shampiona - archer - 04-19-2006

Quote:Ne smem ni da pomislim na sta bi licilo finale Milan - Viljareal... :bes

Licilo bi na potapanje zutih podmornica. :jebanje