Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - slawisha - 12-06-2005

Ne znam za vas ljudi ali ja sam mnogo razocaran ovim razvojem situacije! Ajde kontam da je taj Stevanovic otisao u Sosijedad, ali kako mozemo da dozvolimo da decko ispred naseg nosa ide u jebenu Poljsku da pregovara! Nije valjda da Legija moze da mu ponudi ono sto Zvezda ne moze! Pa mi kao misevi treba da cekamo sta ce on tamo da uradi i da molimo boga da propadnu pregovori! Bezveze!
Ne svidja mi se i prica da Lukovic ide! On je jedan od stubova ove ekipe i ako proda njega, + da racunamo da Zigic sigurno ide na leto, rasturila se prakticno ekipa!
Kurac ce Piksi tako da napravi `evropsku Zvezdu`, ono o cemu je kenjao pred izbore! Izgleda da je vise kenjao nego sto to sporovodi u stvarnosti!

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 12-06-2005

Quote:Ne znam za vas ljudi ali ja sam mnogo razocaran ovim razvojem situacije! Ajde kontam da je taj Stevanovic otisao u Sosijedad, ali kako mozemo da dozvolimo da decko ispred naseg nosa ide u jebenu Poljsku da pregovara! Nije valjda da Legija moze da mu ponudi ono sto Zvezda ne moze! Pa mi kao misevi treba da cekamo sta ce on tamo da uradi i da molimo boga da propadnu pregovori! Bezveze!
Ne svidja mi se i prica da Lukovic ide! On je jedan od stubova ove ekipe i ako proda njega, + da racunamo da Zigic sigurno ide na leto, rasturila se prakticno ekipa!
Kurac ce Piksi tako da napravi `evropsku Zvezdu`, ono o cemu je kenjao pred izbore! Izgleda da je vise kenjao nego sto to sporovodi u stvarnosti!

1) Ako Milijas hoce da ide na pregovore sa Legijom, Zvezda to nemoze nista jer on nije nas igrac nego Zemunov.
2) San Sebastijan moze igracu ponuditi nesto sta Zvezda nemoze, zivot u spaniji.
3) Niko nije otisao, a i sam Piksi je rekao da igrac moze ici samo ako adekvanta zamjena dodje.
4) Prelazni rok je u Januaru, na koji nacin je piksi mogao ikog da dovede.

Odlasci / Dolasci - Igor_RS - 12-06-2005

Na listu:
1.Bisevac
2.Krivokapic
3.Mudrinic
4.Boban Stojanovic
5.Miladinovic

Treba dovesti:
1. NAPADAC(kvalitetan)
2.Milijas
3.Ivanovic
4.Stepanov
i vratiti neke nase igrace iz inostranstva(Lalatovic,Drulic,Djordjic...)
Mislim da bi tad bili OK

Odlasci / Dolasci - slawisha - 12-06-2005

Quote:
Quote:Ne znam za vas ljudi ali ja sam mnogo razocaran ovim razvojem situacije! Ajde kontam da je taj Stevanovic otisao u Sosijedad, ali kako mozemo da dozvolimo da decko ispred naseg nosa ide u jebenu Poljsku da pregovara! Nije valjda da Legija moze da mu ponudi ono sto Zvezda ne moze! Pa mi kao misevi treba da cekamo sta ce on tamo da uradi i da molimo boga da propadnu pregovori! Bezveze!

1) Ako Milijas hoce da ide na pregovore sa Legijom, Zvezda to nemoze nista jer on nije nas igrac nego Zemunov.
2) San Sebastijan moze igracu ponuditi nesto sta Zvezda nemoze, zivot u spaniji.
3) Niko nije otisao, a i sam Piksi je rekao da igrac moze ici samo ako adekvanta zamjena dodje.
4) Prelazni rok je u Januaru, na koji nacin je piksi mogao ikog da dovede.

Zvezda moze itekako da ucini nesto time sto ce izneti dobru ponudu pred momka! Nije on tamo otisao zato sto je Legija veci klub od nas!
To za Sosijedad sam i rekao da ne mozemo da se poredimo sa njima i da to kontam!
A to za adekvatne zamene, pa jel treba da nasedamo na ta sranja do kraja zivota! Za Lukovica se NE MOZE pronaci ADEKVATNA zamena, jer u nasoj zemlji ne postoji levi bek koji zna ono sto Lukovic zna! Moze se jedino dovesti skup stranac, a to mu dodje na isto kao i da ga ne prodamo, zato sam rekao da ako on ode Piksi nastavlja Dzajicevu eru! Lukovic je mlad igrac, ne znam kako Piksi vidi taj nas veliki tim ako prodaje najbolje igrace, uz to dosta mlade! Slazem se da Zigica treba prodati, jer ima i godina, a i dostigao je stepen razvoja kada treba da se ode vani, a samim njegovim transferom koji ce biti ogroman, mozemo komotno da cuvamo tim par godina!
Bio je i Miladinovic `adekvatna` zamena za Vidica, pa znamo sta je bilo! Dosta je `adekvatnih` zamena, daj da malo cuvamo tim majku mu! Svaki igrac koji dodje kod nas sigurno je mlad, treba da se nauci da igra u evropi, da se adaptira, i bas kada sve to uradi mi ga prodamo! Nije ni cudo sto ne mozemo da udjemo u LS hiljadu godina!
Svaka razmena misljenja je dobrodosla...

Odlasci / Dolasci - goku - 12-06-2005

Quote:Na listu:
1.Bisevac
2.Krivokapic
3.Mudrinic
4.Boban Stojanovic
5.Miladinovic

Treba dovesti:
1. NAPADAC(kvalitetan)
2.Milijas
3.Ivanovic
4.Stepanov
Mislim da bi tad bili OK

Potpisujem sve sem Stepanova,kiks igrac a jedmog takvog vec imamo-Bisevac

Odlasci / Dolasci - Red Star MG - 12-07-2005

Sportska Centrala u vezi Miljasa

Njegova izjava :

- Nisam odustao od Legije, daleko od toga. Razmisliću, međutim, još nekoliko dana jer je i Crvena Zvezda ponudila slične uslove. Pored samih detalja iz ugovora postoji kod mene nešto što se zove ljubav. Želja da se ponese dres najtrofejnijeg srpskog kluba. Kako mi je glava "puna svega" moram brzo da odlučim, pa da onda odem na odmor i predhanem od svega, rekao je Milijaš

Odlasci / Dolasci - Red Star MG - 12-07-2005

I dalje pisu :
Ukoliko se desi da pojedini fudbaleri Crvene Zvezde ove zime odu u inostranstvo, rukovodstvo kluba sa "Marakane" ima odgovor ko bi mogli da im budu zamene.

Naime, kako postoje najave da bi Aleksandar Luković mogao da ode u moskovski Dinamo, i to kao zamena Portugalcu Žoržeu Ribeiru, "crveno-beli" bi u predstojećem prelaznom roku mogli da reprezentativcu naše zemlje naslednika pronađu među "zmajevima".

Prema informacijama "Sportskog žurnala", 23-godišnji Dušan Anđelković iz Voždovca na "meti je" čelnika Crvene Zvezde, baš kao i njegov saigrač, trenutno najbolji strelac Meridian Super Lige, Dušan Đokić.

Odlasci / Dolasci - jovicn - 12-07-2005

Quote:
Igor_RS Wrote:Na listu:
1.Bisevac
2.Krivokapic
3.Mudrinic
4.Boban Stojanovic
5.Miladinovic

Treba dovesti:
1. NAPADAC(kvalitetan)
2.Milijas
3.Ivanovic
4.Stepanov
Mislim da bi tad bili OK

Potpisujem sve sem Stepanova,kiks igrac a jedmog takvog vec imamo-Bisevac
Da ali je Bisevca stavio na listu,a nama treba adekvatna zamena Big Grin

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 12-07-2005

- Nisam odustao od Legije, daleko od toga. Razmisliću, međutim, još nekoliko dana jer je i Crvena Zvezda ponudila slične uslove. Pored samih detalja iz ugovora postoji kod mene nešto što se zove ljubav. Želja da se ponese dres najtrofejnijeg srpskog kluba. Kako mi je glava "puna svega" moram brzo da odlučim, pa da onda odem na odmor i predhanem od svega, rekao je Milijaš.

Naime, kako postoje najave da bi Aleksandar Luković mogao da ode u moskovski Dinamo, i to kao zamena Portugalcu Žoržeu Ribeiru, "crveno-beli" bi u predstojećem prelaznom roku mogli da reprezentativcu naše zemlje naslednika pronađu među "zmajevima".

Prema informacijama "Sportskog žurnala", 23-godišnji Dušan Anđelković iz Voždovca na "meti je" čelnika Crvene Zvezde, baš kao i njegov saigrač, trenutno najbolji strelac Meridian Super Lige, Dušan Đokić.

Zalosno majke mi.
Umjesto da bar dovedu nekog pametnog za te pare a ne igrace Vozdovca, kakvi god oni bili.

Odlasci / Dolasci - Mikelandjelo - 12-07-2005

Igor_RS, Drula je standardan napadač u Lokerenu, konačno daje golove, i sumnjam da bi napustio Zapadnu Evropu, jer će i oni u Evropu sigurno, drugi su. A Musle ih trenira ... Big Grin

Stvarno, šta je s Lalatovićem? Jes da ne igra mesecima, ali i takav je sigurno bolji od Joksimovića. Biševac bi možda bolji bio na klupi ili na nekoj drugoj poziciji, zadnji vezni, npr. :lol:

Nek dovedu:
1. Ivanović
2. Milijaš
3. Bajalica, ili tako nešto, dobro igro protiv nas.
4. sve što je korisno ...