Delije
КК ЦЗ 2005/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ 2005/06 (/showthread.php?tid=778)

КК ЦЗ 2005/06 - Niski Delija - 09-01-2005

Bogdanovic, Milojevic i Bogdanovic su npr. provereni zvezdasi. Ne znam jedino za Vujanica...

КК ЦЗ 2005/06 - Niski Delija - 09-01-2005

napisao sam dva puta bogdanovica, a htedoh da kazem i tomasevica

КК ЦЗ 2005/06 - REDMAN - 09-01-2005

Svi ti koje nabrajate kao "Zvezdashe" su isto toliko Zvezdashi kao i oni indijanci koje posle svake vece utakmice pljujemo. Videli Zvezdu samo kad je igrala evropu i mozda derbi. Nek se jebe i Gurovic, i Milojevic, Bogdanovic i svi ostali. Ne trebaju nam ti "profesionalci", pa veci je Henderson cigan od svih ovih pickica zajedno.

КК ЦЗ 2005/06 - Anonymous - 09-01-2005

Najveca picka je smrdljivi Tomasevic. Prvo je rekao kako gotivi Delije, a posle 6 meseci dok je igrao u Partizanu izjavio je da su Grobari najbolji navijaci na svetu.

КК ЦЗ 2005/06 - nisam_zdrav - 09-01-2005

Cak i da ne uzimamo u obzir njegove izjave dok je igrao Partizanu, da ne zalazimo ni za koga navija ostaje da za nas predstavlja veliki rizik njegovo dovodjenje... Promenjiva forma u poslednje vreme, problemi sa zdravljem (sada kazu da je sve uredu), problem sa Hrvatima, sigurno velika plata koju ce traziti...
Kada se pogleda ima mnogo cinjenica koje nam govore da ga ne treba dovoditi. Sada opet Sakota pregovara sa njim, znaci moguce je da mu se uklapa u neku buducu koncepciju, a to je valjda i posao trenera.

КК ЦЗ 2005/06 - Mikelandjelo - 09-01-2005

Ama ako dobro igra nek dovedu i crnog cigana... Big Grin
Btw, "hvala" našim "Zvezdašima" Vujaniću, Tomaševiću, Luki i ostalim pičkama. Uopšte nije bitno ko za koga navija, bona. Bitno je da gine za tim za koji igra. U Zvezdu su dolazili igrači koji nikad za nju čuli nisu, a ne da navijaju za nju! ;pljuga Skoro sam slušao na ATV kako je Nenad Krstić rekao da je dok nije zaigrao za Partizan bio veliki zvezdaš, pre svega zbog Barija, ali da nema smisla da navija protiv tima za koji igra... :batine

КК ЦЗ 2005/06 - Бока - 09-01-2005

Quote:Ama ako dobro igra nek dovedu i crnog cigana... Big Grin
Btw, "hvala" našim "Zvezdašima" Vujaniću, Tomaševiću, Luki i ostalim pičkama. Uopšte nije bitno ko za koga navija, bona. Bitno je da gine za tim za koji igra.

Gurovic da gine sigurno nece. Ne samo da nece nego ne moze. To je igrac prosecnih kvaliteta koji je ima dve dobre sezone pre 5-6 godina u spanskom prvenstvu.

Ne treba nam on. Ali ako dodje treba mu predociti da mora da igra za petoricu, odnosno da ima statistiku koliko pet dobrih igraca zajedno, jer toliko kosta. Ako to ne moze ne treba ga ni dovoditi.

Sto se ostalih igraca tice koje pominjete dodao bih i Scepanovica. On je 99 izrazio zelju da igra u Zvezdi i rekao je da navija za Zvezdu, ali ga je prtizan "ukrao". Slicno je i sa Milojevicem bilo.

Takvi nam igraci i ne trebaju....

Zbog toga nam je repka takva kakva je... Zato sto sve picka do picke od coveka i nabedjene zvezdice igraju u njoj. Casti izuzecima (Rakocevic).

КК ЦЗ 2005/06 - Dacha od Bosne - 09-01-2005

Pa ja mislim da on jos uvijek nije potpisao za nas, zar ne?
Iskreno, nadam se i da nece.

poz
Dacha

КК ЦЗ 2005/06 - Alec - 09-01-2005

Pa, mozemo u paketu sa njim da dovedemo i Kibu Stjuarta, onda ce sigurno sve da prsti na terenu... :batine :boks , bar sto se Vuka tice (a, bogami i Dragojla)!!!

Salu na stranu, Sakota je bolje od svih upoznat u trenutnu formu doticnog, pa ako on misli da od Cice ima koristi, treba mu verovati.

КК ЦЗ 2005/06 - mudric - 09-01-2005

Ja se uopste ne slazem sa vama.Meni je Gurovic do skoro bio sportski idol.Obozavao sam ga.Ali kada je dosao u P... sve je zasrao.Tako da sad dolazi u Zvezdu jer je shvatio da je pogresio.Tako ja kapiram. Smile

Kako vi ne shvatate da nije bitno za koga on navija.Sta mi treba da dovodimo samo velike delije koji nemaju pojma sa kosarkom a g... da uzimaju titule.Dokle vise tako.

Quote:Sto se ostalih igraca tice koje pominjete dodao bih i Scepanovica. On je 99 izrazio zelju da igra u Zvezdi i rekao je da navija za Zvezdu, ali ga je prtizan "ukrao". Slicno je i sa Milojevicem bilo.

Takvi nam igraci i ne trebaju....
A koji nama igraci trebaju.Lepojevic,Katic, i ekipa.Sad

Ja bih najvise voleo kada bi svi igraci u Zvezdi bili kao Rakocevic, ali nazalost to nije tako.Zbog toga treba da dovedemo Gurovica i da vidimo kako ce to da funkcionise.Ako ne ide, ako je on stvarno govno oteracemo ga. :finger To bar nije problem.

Sakota je ODLICAN trener i treba mu verovati.