Delije
A L K O H O L - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: A L K O H O L (/showthread.php?tid=68)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

A L K O H O L - GUNDRA_SWE - 03-29-2005

do jaja...ako ih neko bude cuo ili video da mi ucine uslugu i pozdrave brata Zareta Derikravica iz Zvecana...znaju oni sigurno ko je...hvala najlepse unapred...

A L K O H O L - warsaw - 03-29-2005

Quote:pozdrav cigani
Sinoc sam pijo nesto do jaja. Neka rakija iz Brazila i to od banana. Pijes , ide ali kad je udarilo :batine , pa covece nisam mogao da stojim na nogama! :lol:
Ispijam posle jednu limenku piva ma ne ide nikako.
Uglavnom ako ikad budete u prilici da pijete ovo , obavezno !!!
Ovako je meni islo , jedna piva pre pa flasa tih banana pa onda jedno pivo nedovrseno i :rofl
ajde poz

Cacaka,ili Kasasa, votka Brazilska...

A L K O H O L - Anonymous - 03-29-2005

U petak sam popio punu casu likera a onda me glava pocela da boli i kasnije krenem u grad zaglavim do ujutro sa 5 krigle niksickog, nije mi nista bilo, samo me je malo uhvatilo a sto je najgore ponovo me boli grlo...

A L K O H O L - UrbanBaby - 03-31-2005

Da li je istina da se covek brze napije ako pije alkohol na slamcicu i ako jeste, zasto je tako?
Ja sam jednom iz razloga sto sam uz Hajneken (koji je izuzetno blag i mozes da ga pijes ko vodu) dobila izuzetno tanku i visoku casu, zamolila za slamcicu i posle samo jednog piva izasla iz paba valjajuci se od smeha kao da sam konzumirala neke opijate. A mozda sam samo bila dobro rasplozena. Big Grin

A L K O H O L - Anonymous - 03-31-2005

Mozda je to zato sto ne znas da pijes. Morace ovi iz Ultra Klana da te nauce, oni su doktori za te stvari ;pljuga

A L K O H O L - Indjija - 04-01-2005

Ne,ne,bila si dobro raspolozena.
Samo,da si pila JELEN na cevcicu...

A L K O H O L - UrbanBaby - 04-01-2005

Ako vi tako kazete, onda sam se istripovala. Smile
Jednom sam videla neko moje staro dustvo iz skole kako svi cevcicama cevce (njih 10) pivo iz posude za led, pa sam i tada mislila da je to neka fora za brzo opijanje i u toj zabludi sam ostala do danas. Big Grin

Kizo kad si sa dobrim drustvom popiju se bokali i bokali piva a da to i ne osetis, a tog puta sam u pab izasla sa nekim frajerom koji je sebi narucio casu mleka. :zbunjen

A L K O H O L - фкцз - 04-01-2005

Quote:...narucio casu mleka. :zbunjen
E svaka mu cast... bas je smeker..
:rofl :rofl :rofl
:cigla :cigla

A L K O H O L - Radza - 04-01-2005

laki, ttebi treba pravi muskarac ... Big Grin neku vece smo ja i Kizin ortak popili 1.5l viskija i nekih 14/15 piva, i taman kad se otvorila druga dizna morao sam da idem kuci da me zena ne bije .... ipak, dobio sam jednu manju sljivicu ispod levog oka ali to je bilo iz nehata, sve ima svoju cenu ....

p.s. to za slamcicu sam i ja cuo jos davno, mada na mene nije delovalo

A L K O H O L - UrbanBaby - 04-02-2005

Najbizarnije ispijanje piva sam videla jednog leta na Adi. Pored tradicionalnalnog zabavnog programa koji je isao za TV, organizovano je mini takmicenje u ispijanju piva na flasicu sa cuclom! Ah, kako je to bilo odvratno. Takmicari su bili neki krezavi metuzalemi...greota je tako postupati sa pivom. Big Grin