Delije
F I L M O V I - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: F I L M O V I (/showthread.php?tid=421)

F I L M O V I - Radza - 09-26-2004

Film je tipican americki 'bulsit';malo je imao traume, pa je onda pio, pa je hteo da se ubije, pa je odustao, potom se igrao supermen-a ... tezak proliv sve svemu, prazno i sto puta vidjeno ... do najsitnijih detalja predvidljivo, uostalom, sta kvalitetno moze da dodje iz tvornice lazi i imaginarnog sveta ...

F I L M O V I - Ђоле - 09-28-2004

@Dzoni
Ne bih se bas slozio za K-pax,ali dobro..

A ja sam pre neko vece odgledao "Wrong turn" tj. "Pogresno skretanje" i odusevio sam se...Naravno prvo sam bio prestravljen i nisam mogao da spavam Big Grin

A jeste li gledali ove nove "Ja robot","Hellboy","Catwoman"...?Dobri su...

F I L M O V I - фкцз - 09-29-2004

Quote:@Dzoni
Ne bih se bas slozio za K-pax,ali dobro..

A ja sam pre neko vece odgledao "Wrong turn" tj. "Pogresno skretanje" i odusevio sam se...Naravno prvo sam bio prestravljen i nisam mogao da spavam Big Grin

A jeste li gledali ove nove "Ja robot","Hellboy","Catwoman"...?Dobri su...
Sto se tice filma catwomen, me uopste ne privlaci iako je glumica do jaja Big Grin , cuo sam da je film promasaj godine, pa sad, ako je neko gledao neka kaze kakav je...

F I L M O V I - Dzoni - 09-29-2004

Djole nisam te razumeo sta se ne bi slozio,da nije dobar film?

Meni je do jaja trip,naravno ko shvati film...
Naravno ukusi su razliciti!

F I L M O V I - Ђоле - 09-29-2004

Ma da K-Pax sam shvatio,ali ukusi su razliciti...
Catwoman je sranje(glumica extra),a mnogo me je potsetio na drugi deo Betmena kada se pojavljuje zena macka...

F I L M O V I - bojan - 10-01-2004

INFO:
Koga interesuju stari filmovi sa DVD-a,a na DivX i jos uz to zivi na BB ili blizu njega,ispred C-marketa imate lika koji ih prodaje od 13-17h.Preleteo sam po CD-ima i ima ceo opus Kurosave,Pink Pantera itd...
Pogledajte "Iron Cross" Sama Peckinpaha sa Slavkom Stimcem :rofl

F I L M O V I - LukaLoko - 10-10-2004

Od veceras od 22,10 sati u HRT-u ide ciklus filmova Sergia Leonea.
Dobra prilika za one koji nikad nisu gledali njegove filmove,da gledaju
"Za saku dolara","Dobar,los, zao","Bilo jednom u Americi"...

F I L M O V I - njule - 10-12-2004

Premijera filma "Football factory" u Beogradu u okviru Cinemania-e. Kod nas preveden kao "Huliganska strast",02.11.2004. od 18:00 h, mislim da je u SC-u,nisam siguran.

F I L M O V I - Anonymous - 10-12-2004

HRT stvarno ponekad emituje dobre filmove. Gledao sam povratak u buducnost 1 deo Smile Najjaca fora u celom filmu je kada se ovaj Marty vraca 30 godina unazad, tad je video svoju kevu itd. ali mu je keva klinka od 16 godina i svidja mu se, jako napaljena hoce da mu popusi Smile a njemu je jako neprijatno, keva jebote Smile posle on radi na tome da smuva kevu i caleta da bi opstao u buducnosti Smile film je ludilo Smile gledao sam drugi i treci deo a prvi tek sinoc.

Takodje sam gledao Poslednjeg samuraja sa Kruzom, nije me nesto odusevio, samo da je vise borbe u filmu bilo.

F I L M O V I - Milos_cz - 10-15-2004

Quote:Takodje sam gledao Poslednjeg samuraja sa Kruzom, nije me nesto odusevio, samo da je vise borbe u filmu bilo.
Mene je bas odusevio film. Jedan od najboljih koje sam gledao (o casti samuraja, njihovoj filozofiji i slicnom, sta znam meni se dopalo).