![]() |
Слика данашње Србије.. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
|
Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 01-11-2010 Ма какво гушење теме бре?! Па ово то је оно за шта ми дижемо глас, и зашто у нама кључа већ годинама.. зашто нам није 6. октобар 2000. године свануо! "господа" из демократске странке мисле да ако имају префикс демократска да су заиста демократски оријентисани?! Па то нека својим ретардима причају који им улазе у странку.. а не нама. Исто важи и за остале странке.. сви се ухватили у коло лажи и преваре, мењају се ко чарапре на власти, мењају и странке.. док онај народ на Космету "живи" ако се то животом зове.. ево и у БГ излива се Дунав, Сава, а ови држе говоранције и спрдају се с људима! Морееееее.... > ![]() Тадић и јесте инсјадер у нашим редовима, са својим пуленима, и колегама из других странака.. гура нас у ЕУ, ту вражију творевину, да се што више задужимо, и постанемо робови... прихвата одговорност за лажи око Сребренице (истина, постоји, али је сакривена, о томе смо већ говорили у теми Отаџнински рат)... повућиће тужбу од Хрватске у име добросуедских односа.. мајко мила, докле више!? ПА ЈЕЛ ОНИ МИСЛЕ ДА СМО СВИ СЛЕПИ, ГЛУВИ, НЕМИ?!?!!?!? > ![]() ![]() ![]() Плачи земљо Србијо, када те овакви воде... Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 01-12-2010 Све што нам се данас дешава је плод наше трагедије што у проклетом двадесетом а ево и почетком двадсет и првог века ми нисмо имали људе који су били вредни имена домаћина српске куће и што никада нисмо били сложни као народ. У времену данашње окупације најжалосније је што је наш народ у бунилу. Што већина људи са задовољством гута срања у боји која им се приказују са разних фабрика лажи које су се накотиле у нашој земљи. Свему на овом свету дође крај, тако ће и овом злу једнога дана осванути тај судњи. Али се бојим где ћемо тада бити као народ и на шта ћемо личити. Све на чему је почивало вековима српско друштво дебело је нагрижено овим канцером који се зове демократија или како већ. Циљано су нас тровали као народ, да не набрајам сада ко је све то чинио и уз чију помоћ. Све су уништили код већине народа али хвала Богу нису уништили веру, веру у Бога и кућу Божију, нашу Српску православну цркву. Ако доживимо и да без вере останемо више никада нећемо бити народ чак и ако биолошки будемо живи. Највише ме боли то што смо слепи код очију. У времену када постоји интернет и када истина колико толико има веће шансе да избије на видело, мало ко у нашем друштву пре свега жели да нешто научи и чује. Боли ме када видим да већина људи у друштву не зна у суштини ни ко је, ни шта је, ни где је. Живот нам се свео на животињске побуде. Због чега је тако?! Кога то данас занима. Али Богу хвала има нас и које занима, на нама је да на сваком кораку на било који начин докажемо истину, пре свега о нама самима. Постоји ли нешто достојанственије и узвишеније од тога да имаш као мотив борбу за истину, за себе и своје дете,за своју отаџбину. За једног Србина, који је родољуб по рођењу, мислим да већа част не постоји. Нека никоме не буде тешко да чита, толико тога само на нашим форумима постоји, нека никога не буде срамота да пита ако не зна. Али немојмо бити апатични, прости, лицемерни према себи и према свима око себе. Јер данас није најважније бити само навијач, битно је да постанеш и човек, да би као такав био понос и за своју породицу и за своју трибину и за своју отаџбину. Одг: Слика данашње Србије.. - Мобилисан - 01-12-2010 Већ одавно смо појели г... око проблема са геноцидом и етничким чишћењем. Опраштамо!!! А шта опраштамо?! 400 000 (не)постојећих Срба, који си изгубљени између два пописа. Они постоје, али као "чардак ни на небу ни на земљи", њихова права не постоје, још дишу, а и питање је докле ће моћи тако док имамо "демократе на власти". Хоће сад и НАТО да нам увале, се... по нама како стигну и ко стигне, искрено се надам да ће ови наши амерички пијуни добро изгребати колена како би се додворили Европи. А зашто Европа? Да би могли да нам увале гејеве и све оно што је неморално и антихришћанско. Нећу се уопште чудити ако за коју годину не будем видео клинце од 14-15 година како дувају на сред улице, зато што су наши диктатори дозволили легализацију, али ћу се забринути због тога, и не само ја већ сви ми, не смемо бити слепи. Као што Капетан рече, хвала богу што нам нису уништили веру и Цркву. Сметало је кад се црква огласила по питању параде болести, зато што су штитили српство и моралне и културне вредности наших предака. Људи отварите очи, немојте јести свако говно које сервирају наши "слободни" медији и наши "објективни" новинари. Мислите бре својом главом, јел толико тешко сконтати неке ствари. Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 01-12-2010 Кука.. свака ти је на месту!!! нећу да цитирам сада све.. али просто ко да смо браћа, када исто тако размишљамо. Свака реченица има свој смисао, и када видим како пишеш, знам и да мој труд није узалудан. Да ћемо се борити до краја.. Па таман нас шака јада.. али што кажу до последњег ћемо се борити.. можда ће некоме звучити недостојно што цитирам цара Лазара, али хоћу да кажем, и поновим: БОЉЕ ДА НАС УНУЦИ МРТВЕ ПАМТЕ, НЕГО ДА НАС СИНОВИ ЖИВЕ ЗАБОРАВЕ! Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 01-13-2010 http://www.pressonline.rs/sr/kolumne/story/95544/Kupuj+hrvatsko,+bre.html Дај да неко више у медијима напише нормално! Да се некима отворе очи. Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 01-13-2010 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/172056/Artemije-kritikuje-Tadica-zbog-posete-Visokim-Decanima http://www.nspm.rs/hronika/episkop-artemije-tadic-u-poseti-decanima-bez-blagoslova-nadleznog-episkopa.html Ја не знам јел ово неваспитање Тадића, или се он то спрда са СПЦ? ??? Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 01-15-2010 http://www.24sata.rs/vesti.php?id=66836 Тешко Богу с' нама какви смо... :o Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 01-15-2010 Тема можда није одговарајућа ... али нисам нашао прикладније место ... * Скинули српску заставу са просторија Српског културног центра ''Патријарх Варнава'' (СКЦ) у Пљевљима !!! Бошке ? Одг: Слика данашње Србије.. - boske_pv94 - 01-15-2010 да ово је било јуче,мада сам сумњао да ће неко то да објави.Чисто иживљавање над Србима, које траје од проглашења независности. Није ово први случај, на квалификацијама за рукомет прије пар мјесеци, у току утакмице Русија-Црна Гора полиција је ухапсила више од 20 људи само зато што су у рукама имали Руску заставу. Држава је приватна у правом смислу те ријечи, опозиција 90% поткупљена, народ изманипулисан, дно дна! Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 01-15-2010 Ово за руску заставу нисам још чуо.. али је срамота неопевана! Сећам се пре 7-8 година била је нека фрка са табакерама где су били угравирани ликови Драже Михаиловића. Знам само да је био коментар тога који је продавао овакав: "Или су табакере много моћне, или је држава преслаба када јој табакере руше снагу!"... |