![]() |
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Glodarski blamovi - kroz istoriju... (/showthread.php?tid=122) |
jazavci - Forever Ultras - 08-26-2003 Probajte da zamislite trudnog misa i iskompleksiranog jazavca... ![]() poz, budimir Glodarski blamovi - kroz istoriju... - konzervativac - 08-26-2003 Jedno od najsvezijih je prilicno uspesno pevaje(uspeo sam da cujem prekoTV) pesme doso je i taj dan j*bo vas Partizan...na tekmi protiv Velsa.Takodje treba napomenuti da su Vitezovi bili prilicno glasniji od njih na prehodnoj prvenstvenoj utakmici na Vracaru na kojoj je bilo prisutno maximum 50 grobara koji se posle pogotka partizana nisu nimalo culi.Verovatno zato sto su sazvali da je njihov ljubimac Pjanovic potpisao za Ceska pa nece moci vise da pevaju svoju omiljenu pesmu.Stvarno mi i je zao ![]() Glodarski blamovi - kroz istoriju... - bojan - 08-30-2003 Evo jedan taze...Shirer puca preko gola,Kralj dize pesnice i urla..."bravo majstore"-sebi,kao uplasio ga pa se ovaj usro i od treme promasio gol. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - UltrasLondon - 08-31-2003 Da Bojane bas su izblamirali tu tekmu ![]() Glodarski blamovi - kroz istoriju... - bojan - 08-31-2003 Ahoi mate...da nisu mozda prosli na kvalitet ili (al' ajde posteno) se nije znalo ko je operisaniji od fudbala...Dovoljno ti govori to da ni sa penala ni jedni ni drugi nisu mogli da pogode gol. A da, jedino su i jedni i drugi trcali ko konji-pravi english football ![]() Glodarski blamovi - kroz istoriju... - UltrasLondon - 08-31-2003 Za razliku od nas gde su sve majstori fudbala, izvrsni tehnicari (ja nisam video ekipu sa neprecinijim centarsutem - gol iz slobodnog udarca sam video poslednju put kad je Robi igrao u Zvezdi), napad nam je probojan, a odbrana stamena, sredni red - madjionicari, a golman pravi div! Da mi igramo dobar i kvalitetan fudbal, ja bi ih zajebavao i da su uzeli Ligu sampiona, a mi da smo zadnji na svetu, ali ovako prvo u svoje dvoriste... Sto se vernosti tice to smo najbolje dokazali u Leverkuzenu kad se pevalo sat i po nakon tekme koja je zavrsena 3:0. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Radza - 09-01-2003 razvalio sam se od smeha kad sam ovo procitao, svaka cast decko ... "???? ?? ??????? ????? ?? ???? ????? ?????? ????????? ? ???? ????????, ?? ?? ???? ?????? ?? ????????? ??????????? ??????????. ??? ??? ???????? ?? ??? ?????? ? ???? ??? ??????. ???????, ???? ??? ??????? ????? ?? ?? ??????? ??????????????. ??????? ?? ?????? ?????? ???????? ???, ?? ?? ?? ???????? ??? ????????? ??????? ??????? ? ???? ????????. ???? ?? ?? ?????? ??? ???????. ?? ?? ???? ????????? ????, ???? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ??? ??????? ?????. ????? ?????? ????? ????????? ? ???? ????????, ?? ???????????? ???? ?? ?????? ?????? ?? ???? ????????, ???? ???? ??????, ????? ??????? ? ???? ?????." :rofl ![]() hahaahahaa Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Anonymous - 09-01-2003 Quote:????? ?????? ????? ????????? ? ???? ????????, ?? ???????????? ???? ?? ?????? ?????? ?? ???? ????????, ???? ???? ??????, ????? ??????? ? ???? ?????." :laugh Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Orthodox Serb - 09-04-2003 ??? ?????????? ??????? ?? ??? ???????? ????, ?? ???????? ???????? - ???. ??? ?? ??????? ?? ?????????? ????? ??????... ![]() :rofl :rofl ? ?? ?? ? ????????? ????-?????, ????????? ?????????? ?? ?????? ? ?? (???, ?? ?? ??? ???). ?????, ????????? ????????? ??????: ? ??? ??????? ?????? ???, ????`?? ? ?? ???`?? ????? ????, ????????? ???, ????? ?????? ????? ? ??????, ?????????? ??? ? ?????? ??? ?? ?????... ![]() ????????? ?? ?***? ?????, ?????? ?? ?????? ?????, ??? ???? ?? ?? ?????, ?????? ?? ?????????... :lol: ????????? ?? ?***? ????, ?????? ?? ???? ????... :o ?? ?????? ????????? ? ??**?? ??????... :o ????????? ?? ?***? ????, ?? ?? ?? ?? ?????? ??*?... ![]() ? 1. ?? ??? ????? ?? ???? ?????: ? ????? ?? ??? ? ???? ????????, ?? ???, ?? ???... :rofl ????? ???????? ? ?? ?? ?? ?? ??????? ??????? ?? ???? - ?????????. ![]() Glodarski blamovi - kroz istoriju... - UltrasLondon - 09-04-2003 hahahahahahahahahha e joj heheheh hahahaha umrecu pazi setalicu hahahaha |