![]() |
Kosarkaski play-off. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Kosarkaski play-off. (/showthread.php?tid=1006) |
Kosarkaski play-off. - Red Empire - 06-10-2006 Kad god sa parketa, kao danas, izadju krvavih kolena dobice moj aplauz posle utakmice. Bez obzira na rezultat ... iako je lepse ovako jebiga ![]() Sad, pomozi Boze! Gladni smo titule ... Kosarkaski play-off. - nikola82 - 06-10-2006 Da krenem od navijanja -cista 10-ka jedino je moralo jace da se cuje "sudija pederu napusi se severu"....Izludeo sam, za malo da nisam usao kroz televizor i jebao im sto jednu.......Ma necu sada o govnarima.......Ima nade ovakvom borbenoscu i grobarske pickice mogu da se oderu....I jos nesto jedan je Dziiiiiiiiiiiiiii Anticcccccccccc! ![]() Kosarkaski play-off. - NightMare - 06-10-2006 Jedna mala digresija ako dopustate. U kom kontekstu je Novak Djokovic bio u Pioniru ? Kosarkaski play-off. - dadax - 06-10-2006 Nervozno, ali i borbeno pa zasluzeno u finale :ruke . Sudjenje stvarno ocajno, ali mi navijaci smo bili prevaga, a u tom smislu je i Sakota dao izjavu. Nek nam je srecna pobeda i hrabro na grobare. Zgazi ih Zvezdo :tenk Kosarkaski play-off. - Maj 25 - 06-10-2006 Dace Bog da konacno dobijemo siptare u finalu, mada ce realno biti tesko bez Zvezdinog cetnika Milana. Kosarkaski play-off. - goku - 06-10-2006 Quote:Jedna mala digresija ako dopustate. U kom kontekstu je Novak Djokovic bio u Pioniru ? Naseg navijaca. Pih,nikad nisam bio ovoliko nervozan zbog kosarke.Ovi nasi su skroz ispraznjeni.Cica ne igra.....Ako uspemo jednu da pobedimo u ove prve dve sto su oni domacini onda imamo sanse,jer kako citam u zurnalu Cica se vraca u trecoj utakmici. Kosarkaski play-off. - Бока - 06-11-2006 Po meni igrac odluke je Steven Markovic. Njegovom ulaskom potpuno je bio zaustavljen Marinovic presekao je dve vrlo vazne lopte, imao jedan vrlo vazan ofanzivni skok i pogodio za tri poena kada se lomio rezultat. Ostali ispod proseka. Jeretina sledece sezone ne zelim da vidim u klubu! Kosarkaski play-off. - Mikelandjelo - 06-11-2006 Sreća pa se G naduvao pred poslednju četvrtinu ... A nisam znao da je Nole Đole zvezdaš ... lepo je znati ... Uz Božju i Čičinu pomoć, pašće i kvarni valjak ... ![]() Kosarkaski play-off. - kiki - 06-11-2006 Ja tokom citave sezone trubim kako bi bilo lepo da Steva dobije priliku, ali onoj dvojici je mesto zacementirano - idiot i ludak. Jeretin je po hiljaditi put dokazao da nema muda - ponovo je promasio slobodna bacanja (oba) kada se lomio rezultat. Antic je centar i od njega se i ne ocekuje da ubacuju slobodnjake lagano, ali bek :batine . Protiv groblja ce morati mnogo, mnogo bolje. Frka je sto smo daleko umorniji od njih, mada dobiti utakmicu na ovakav nacin moze zestoko da podigne adrenalin. Kosarkaski play-off. - slobodan11 - 06-11-2006 Jeretin promasuje slobodna bacanja skroz a igra beka :zbunjen. E da nam je Rakocevic! |