![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 05-11-2013 ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 05-12-2013 Вероватно нас очекује најлошији вечити дерби у историји домаћег фудбала. Не зна се ко је гори! Дај Боже да буду они! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 05-12-2013 Они у грчу јер су истопили велику предност, паркираће даблдекер испред Мустафе.. биће ружан фудбал, са евентуално 1-2 црвена картона. Очекујем да Лаза или Милијаш реше меч с дистанце, пошто је то Јаничарева ноћна мора. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 05-12-2013 (05-12-2013, 10:39 AM)KizaLion link Wrote: Они у грчу јер су истопили велику предност, паркираће даблдекер испред Мустафе.. биће ружан фудбал, са евентуално 1-2 црвена картона. Очекујем да Лаза или Милијаш реше меч с дистанце, пошто је то Јаничарева ноћна мора. Каду у 95-том... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ЈеленаРС - 05-12-2013 (05-12-2013, 10:39 AM)KizaLion link Wrote: Они у грчу јер су истопили велику предност, паркираће даблдекер испред Мустафе.. биће ружан фудбал, са евентуално 1-2 црвена картона. Очекујем да Лаза или Милијаш реше меч с дистанце, пошто је то Јаничарева ноћна мора. он не види добро,тј има диоптрију... (100% провјерена информација) нек неко каже играчима да шутају са 25 метара,неће видјети лопту ;D Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 05-12-2013 Тако мало коментара после овако проблематичне утакмице, многи се устручавају да кажу своје мишљење видим... Бајко нас је још једном извадио, а судија је морао додатно да нас вади пошто ми не можемо ни другој псотави ОФК-е да мунемо макар један гол. Прво полувреме је било интересантно, чекао сам кад ће ОФК-а да нам да гол, кад су се ређале акције... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 05-12-2013 Па ова утакмица је за заборав, јер нам следи најважнија у години. Што се тиче утакмице са ОФК-ом да није било Бајка, не знам шта би се дешавало. Лоше смо одиграли, али верујем да су играчи били под притиском дербија и морања да се победи ОФК. Поред тога фалила су нам 3 играча. Имали смо и 2 веома изгледне шансе, у оба случаја је то био Дауда, није ушло, нема везе, уће на дербију. Добро је неко написао да ће ово бити најгори дерби у последњих пар година што се фудбала тиче. Само да не одиграмо као јајаре, да се штекамо и чекамо неку контру, треба да се нападне, јер ако хоћемо титулу мораћемо се добро потрудити, сигурно нам неће свирати онакав пенал. Јуче ме је било срамота када је свиран пенал. Не због тога што није био, него што морамо из пенала да побеђујемо утакмицу, уместо да им се муне 3 комада, па нека се пуше. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 05-12-2013 (05-12-2013, 04:29 PM)KizaLion link Wrote: Бајко нас је још једном извадио, а судија је морао додатно да нас вади пошто ми не можемо ни другој псотави ОФК-е да мунемо макар један гол.Чиме нас је то судија извадио? Пенал чист као суза. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 05-12-2013 Пенал је свиран по "слободном судијском уверењу". Значи, пенал јесте био, ал ово није она врста пенала , када наш трчи, има лопту, биће гол шанса него безвезна ситуација ко Бајко у Бордоу. Да смо одиграли још 90 минута, ни тад гол не би дали. Овако, ко Гробље у Ивањици, гол у првом минуту и "нећемо више да играмо". Свако на свој начин, ал ружан фудбал у ПМ. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - V O J V O D A - 05-12-2013 Пенал јесте чист као суза , само ја још не могу да се начудим неинтелигенцији офкиног фудбалера који је скривио пенал. Онај лудак на нашем голу је бранио све и свашта :o , ваљда ће бити пун самопоуздања у суботу. Реално, како играмо , нисам оптимиста, само срећа што стока није ништа боља од нас. |