Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Modrichha - 08-28-2006

Какав црни Пјановић, брат ми је у Москви и он и још пар његових другара су добри са још неким нашим који игра у Спартаку али је гријач клупе. Каже Пјана је најбољи у испијању пива и банчењу.
У суботу сам гледао Владалића из Жеље, ја сам мислио он је везњак, а он нападач. Не разумијм који ће ђаво толики нападачи? И ајде да је он неки играч већ лик је одмах добио жути, 5-6 пута је исценирао повреду, ваљда се учио пошто је требао у Асколи, јесте да је био лош терен због кише за неких 75-80 мин је упутио једну бомбу са 25 метара и ништа више. Колико знам он је Бајевићева жеља, јер је његов Мостарац.
Што не продаје Јоксимовића, оног јадног Перовића којег прослави гол Патлиџану, Сузуки само греје клупу?
И како су дебили могли продати Драмана, не знам јели ко зимус гледао Куп Африке али био је доар и још нема 20 година.
Трајковић најбољи играч лиге био, а где је сада.

Спомињете Румуне и Бугаре, али схватите да они имају три и више јаких клубова, а Србија???
Искрено жалосно је каква је ово лига, као и све у екс-Ју.
Можда неком смета али стварно је срамота она победа Звезде над Седеревом и Патлиџана над Вождовцем.
Дај Боже да овај Буторовић направи јаку и здраву Војводину, да се Напредак и Раднички ојачају и врате и Супер лигу.
Ваљда ће једном постати здрава конкуренција 4-5 клубова и тек тада Србија може очекивати да има два представника у ЛШ.
Стеауа прошле године умало финалиста, Рапид испао у 1/4финалу, Динамо као и Звезда на гузове испао из лиге УЕФА.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SerbianEagle - 08-28-2006

Quote:Какав црни Пјановић, брат ми је у Москви и он и још пар његових другара су добри са још неким нашим који игра у Спартаку али је гријач клупе. Каже Пјана је најбољи у испијању пива и банчењу.
У суботу сам гледао Владалића из Жеље, ја сам мислио он је везњак, а он нападач. Не разумијм који ће ђаво толики нападачи? И ајде да је он неки играч већ лик је одмах добио жути, 5-6 пута је исценирао повреду, ваљда се учио пошто је требао у Асколи, јесте да је био лош терен због кише за неких 75-80 мин је упутио једну бомбу са 25 метара и ништа више. Колико знам он је Бајевићева жеља, јер је његов Мостарац.
Што не продаје Јоксимовића, оног јадног Перовића којег прослави гол Патлиџану, Сузуки само греје клупу?
И како су дебили могли продати Драмана, не знам јели ко зимус гледао Куп Африке али био је доар и још нема 20 година.

Спомињете Румуне и Бугаре, али схватите да они имају три и више јаких клубова, а Србија???
Можда неком смета али стварно је срамота она победа Звезде над Седеревом и Патлиџана над Вождовцем.
Дај Боже да овај Буторовић направи јаку и здраву Војводину, да се Напредак и Раднички ојачају и врате и Супер лигу.
Ваљда ће једном постати здрава конкуренција 4-5 клубова и тек тада Србија може очекивати да има два представника у ЛШ.
Стеауа прошле године умало финалиста, Рапид испао у 1/4финалу, Динамо као и Звезда на гузове испао из лиге УЕФА.

Ajde ti prodaj joksimovica ako mozes.

Bez komentara si za potpis Trisovica?

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - The Maniac - 08-28-2006

I opet se brukamo....Na zvanicnom sajtu FK, slike sa potpisivanja ugovora Trsovica i Pixi mu 'ladno daje dres da se slikaju i to proslogodisnji ADIDAS!!! Pa ima li u tom FK nekog normalnog uopste?!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Modrichha - 08-28-2006

SerbianEagle Тришовић је екстра појачање, али знаш како то код нас иде. :rofl
Још једног доброг везњака и екстра.
Боље је да се базира на једанаест резерних играча него 24 колико их има, а 70% их левати.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Casual - 08-28-2006

[Image: IMG_1293Trisovic.jpg]

Пикси и омиљен му модел дреса од прошле сезоне.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Empire - 08-28-2006

Kako li je Krivokapic od igraca koji je bio skart, odjednom blizi prvoj postavi od Nenada Milijasa???

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - NightMare - 08-28-2006

Срећа је да се на дресу не види знак Адидаса. Крајње аматерски али све ми се чини да на такву праксу морамо да се навикнемо. Суштина је ипак долазак Тришовића, а то је по мени добар потез. У најмању руку јер је један од ретких у овом тиму који игра левом ногом.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - jagara - 08-28-2006

Quote:Kako li je Krivokapic od igraca koji je bio skart, odjednom blizi prvoj postavi od Nenada Milijasa???

Добро питање! Знам да је на тренеру да одлучује ко ће да игра а ко не, али не памтим када ми је било криво што неко није у тиму као што је то случај са Милијашем.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - archer - 08-28-2006

Ја сам одувек био за екс'ЈУ лигу. Направимо лепо лигу договоримо се са Уефом да победник иде ЛШ, али то је дуга прича. Сада нека ми неко каже где боље игра Тричшовић као леви бек или лево крило. Много ми причамо о томе колико смо добили за Бишевца и друге него колико само дали за Тришовића, добро је питање. Криви није лоше играо против Хајдука оно што је играо а за Милијаша не знам.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 08-28-2006

Quote:
Modrichha Wrote:Какав црни Пјановић, брат ми је у Москви и он и још пар његових другара су добри са још неким нашим који игра у Спартаку али је гријач клупе. Каже Пјана је најбољи у испијању пива и банчењу.

Ajde ti prodaj joksimovica ako mozes.

Па њега ни рођена кева не би купила :rofl