Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 05-26-2014

[Image: 10411924_858771954136633_8453958586684291745_n.png]
[Image: 10329275_859695917377570_2920701847595296981_n.jpg]

Kaко ови славе Smile Бајко вара Зорицу Smile (Пијанац, надам се да сам у току)  Big Grin

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 05-27-2014

А онда је засвирао Сејо.......

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - влада-дс-1989 - 05-27-2014

https://www.youtube.com/watch?v=jeERtewmu2E&feature=youtu.be
Big Grin Big Grin ;D

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 05-29-2014

Ево све је се "слегло", па да се пoдвуче црта.
Сезона може стати у 4 речи: Из очаја до сјаја. Не могу да кажем да је ова титула у рангу са Баријем или Токијом, али није далеко када се све околности узму у обзир. Како год, после титуле Европе и света, ова ми је најслађа. Била би још слађа да није било несрећних поплава.

Највећа заслуга иде играчима и тренеру Стојановићу (север се подразумена јер је увек присутан), јер су прошли корз свашта, али су остали мирни и паметни. Уједно, много ми је драго и због оних што су тужили Звезду у протеклој години дана; јер су ваљда сада уочили да су појели говно за сва времена.

Јучер је Јовић постао најмлађи стрелац у историји Звезде, са 16г, 5месеци и неколико дана (рекорд који је држао Деки). Е да је сада памети (срећа се заслужује) па да Лука  стасава уз играче какви су Мики, Нине, Мрђа итд....и да постане бар 30% од онога што је Деки постао.

Сада почињу нове муке у наредне 4 седмице, које могу бити мање и веће овисно о одлуци УЕФЕ ради кршења финансиског фер плеја; ко ће отићи, кога продати, кога довести ?!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 05-29-2014

Šest golova, po tri u svakoj mreži i revija talentovanih igrača sa obe strane.

Posle novosadskih 3:3 na zatvaranju Superlige, trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović pohvalio je svoje debitante, Predraga Rajkovića i Luku Jovića, ali i priznao koju trojicu igrača Vojvodine bi doveo, da može.

"Već dosta dugo posmatram Alivodića, Puškarića i Pekarića, ali mi se jako sviđa omladina koja igra u Vojvodini. Ima tu pregršt dobrih igrača. Međutim, trenutno ne bih doveo nikog. Osim možda ove trojice"
, rekao je Stojanović.

"Fantastičan debi Jovića, a i Rajković nas je spasio u par navrata. Nije kriv ni za jedan od tri gola koji smo primili. Naravno da se na njima zasniva budućnost Zvezde, ali za kvalifikacije za Ligu šampiona biće potrebna i adekvatna pojačanja. Vojvodina je sjajan primer kako sa omladinskom školom može da se napravi dobra ekipa, ali i njoj nedostaju iskusni igrači"

Аливодић је добар, а овај Пекарић, појело га је време, где га се сетио. Марко Полетановић би био појачање, са Аливодићем.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 05-29-2014

Tо су све играчи чији квалитет не доноси превагу и нису права појачања... Појачање би био Луковић и још неки повратник... Појачање би била и нека млађарија, што да не... Ови Пекарићи, Аливодићи и сличног квалитета фубалери,  постоје и у нашем клубу, реално...

Али, ако ћемо опет о реалним стварима... Кад распродамо све што морамо да би преживели, а то је минимум 3 искуснија и 2 млађа играча, шта може да се очекује до тога што остане? Ништа специјално... Е да би се то оправдало, онда ће се посегнути за горе поменутим појачањима које "Сејо" прижељкује...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 05-29-2014

Продали смо данас Петковића за милионче. Терза ће бити задовољан  ;D
Зајебанцију на страну, продаћемо све за које стигне понуда. Постоји могућност да одмах испаднемо у Европи, због тога, ја бих довео Аливодића, има искуство у евро-мечевима, брз је, не избегава дуеле..

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 05-29-2014

Е овако... .

Да не мрачим превише по форуму мада још пар дана еуфорија а онда се спремите за свеопшту распродају играчког кадра. Жеље су једно, а могућности сасвим друго. То ће се најбоље осетити овог прелазног рока. Дакле, следи нам болно спуштање на земљу врло брзо.

Аливодић је играч који прави разлику и то он из сезоне у сезону показује. Да ли ћемо успети било кога да доведемо је посебно питање. Испадање из Европе у сезони купања је највероватнији сценарио...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 05-29-2014

Енвер сигурно неће играти у ФК Црвена звезда на обострано задовољство!  :-[

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 05-30-2014

(05-29-2014, 02:31 PM)Рођак са Севера link Wrote:Енвер сигурно неће играти у ФК Црвена звезда на обострано задовољство!   :-[

Управо тако, нисам хтео ни да спомињем тај део приче, већ сам се задовољио тим моментом да није играч који је бољи од постојећих у Звезди, при том мислим на оне који би реално могли да остану...