Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Гојко - 08-25-2006

Колико знам на припремама у Аустрији победили смо их 3-0... Са друге стране, Спартак их је уз потешкоће избацио... Све у свему, најбоље могуће од ових у групи...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - REDMAN - 08-25-2006

Кога интересује има на ЕуроСпорт2 у 16:00 Спартак М. - Слован Либерец.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - archer - 08-25-2006

Мислим да је АЗ био лакши од њих јер су све распродали али добро... То је мање важно, важно је да су стварно продали Бишевца Лансу и да он иде на полусезони... Туга... Али бар до полусезоне ће играти. Чекамо да продају Жигића, па онда видећемо... Као што рекох до следећег петка биће свашта...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slawisha - 08-25-2006

Quote:Мислим да је АЗ био лакши од њих јер су све распродали али добро... То је мање важно, важно је да су стварно продали Бишевца Лансу и да он иде на полусезони... Туга... Али бар до полусезоне ће играти. Чекамо да продају Жигића, па онда видећемо... Као што рекох до следећег петка биће свашта...
Najgore sto pise da je ugovor vredan 2,5 miliona evra, a da Zvezdi pripada polovina, znaci malo vise od milion! Ej, za onakvog igraca dobiti samo toliko, pa smesno, jos Piksi govori kako ovo nije rasprodaja! Pa sta je onda? Kako se zove to kada prodas sve sto valja? Sta li taj covek pocinje da radi ne kontam, jebeno ne kontam! :bes

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 08-25-2006

Gledao sam Slovan live na Eurosportu protiv Spartaka i oni su tipicni Cesi - nezahvalan protivnik, jer nisu atraktivni, a neugodni itekako.

Inace, napad im nije bio dobar (ali falila su im dva standardna spica, koja ce protiv nas igrati- neka 2 stranca), a ni golman im nije izmislio fudbal (vidi drugi gol).

Bice tesko, ali svakako ne i nemoguce. Ono sto mene vise zanima u ovom trenutku je cinjenica u kakvom cemo sastavu igrati?!

Inace, ako mi stvarno dobijamo samo polovinu od transfera za Bisevca u RC Lens, onda je to jako jadno! Sad Nadam se samo, da cemo do zime da nadjemo adekvatnu zamjenu.

Poz.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ацо - 08-25-2006

Не могу да разумем зашто је Пикси сада морао да прода и Бишевца и да сваки извор помиње неку другу вредност трансфера. Мени је стварно жао што ће он да напусти наше редове, пошто је коначно почео да личи на нешто и самим тим и наша одбрана.
Али ипак и играч игра ту неку улогу. Да не би желео да иде у иностранство, неби ту ништа било од трансфера. И ова чињеница ме стварно чуди, да наши играчи мисле да чим одиграју неку добру међународну утакмицу могу да конкуришу у најјачим лигама Европе.
Дали су они пратили како су неки други пре њих прошли? Дали знају за судбину Буњевчевића, Друлића, Бошковића, Лалатовића и, најтужни пример, Огњеновића? Сви су они били неке измишљење квази звезде, добри за нашу лигу али просек или још горе за Европу. Нема сврхе да играч попут Јанковића или Бишевца, који су још деца, оду преко гране.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SerbianEagle - 08-25-2006

Kad se pogleda na prodaju Bisevca, ona sada mozda i nema smisla ali ipak on ostaje do januara. To je dovoljno vremena da se nadje zamjena za njega, ili bar igrac koji nije losiji od njega.

Moze se razumeti i ljutnja pojedinaca ovde, ali ipak bar do sada sam primetio jednu vrlo bitnu razliku izmedju Piksija i Dzajica.

Dzajic, bar u zadnjih nekih 5 godina, proda igraca pa dovede zamjenu kao neki tamo Darko Spalevic, Dejan Ilic...

Piksi, bar za sada, proda igraca ali bar dovede i neko pojacanje. Georgijev i Gueye su svakako pojacanja i ako neko kaze da nisu taj laze samog sebe. Dusan Djokic je isto odlicno pojacanje. Milijas ce da igra vise.

Evo izgleda da ce ipak da dovede i Trisovica. Spominje se i Bunjevcevic koji iako u godinama jos uvjek moze solidno da odigra.

Ja mozda i previse vjerujem Piksiju, ali opet pod njegovim rukovodstvom se vide neki koraci prema napred. Nemoze se zanemariti cinjenica da je Dusan Bajevic trener, a Dusan Bajevic je odlican trener. Upravo se odigralo protiv Milana i nije se niko osramotio.

Treba ga pustiti da radi jer mi se cini da covjek ima viziju za ovaj klub.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 08-25-2006

Slazem se sa tobom, srpski orao. Samo vizija onda pada u vodu, kada non-stop prodajes igrace.

Ipak, prodaja nije toliko losa, samo pod uslovom, da se nadje dobra zamjena! To je glavno mjerilo. Gaj se inace meni jako svidja kao igrac i Dudica sam vec zaboravio. Dakle, sve to ide, samo treba dobra zamjena!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Galois - 08-25-2006

Quote:Georgijev i Gueye su svakako pojacanja i ako neko kaze da nisu taj laze samog sebe. Dusan Djokic je isto odlicno pojacanje.

Pojacanja za nasu ligu?Ako si to mislio u redu.U Evropi njihovo mesto realno je neka druga liga...Pa uzmi primer Bogavca...Evo ga igra u drugoj ligi Nemacke,a po meni je cak i bolji od Djokica...A Georgijev?Igrao za poslednjeplasirani tim Spanskog prvenstva... i odatle su ga sutnuli ...Big Grin :batine

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SerbianEagle - 08-25-2006

Quote:
SerbianEagle Wrote:Georgijev i Gueye su svakako pojacanja i ako neko kaze da nisu taj laze samog sebe. Dusan Djokic je isto odlicno pojacanje.

Pojacanja za nasu ligu?Ako si to mislio u redu.U Evropi njihovo mesto realno je neka druga liga...Pa uzmi primer Bogavca...Evo ga igra u drugoj ligi Nemacke,a po meni je cak i bolji od Djokica...A Georgijev?Igrao za poslednjeplasirani tim Spanskog prvenstva... i odatle su ga sutnuli ...Big Grin :batine

Necu da ulazim u neka pregovaranja, ali ako ti mislis da je Bogavac bolji od Djokica onda ti stvarno nemam sta reci.

A Georgijev i Gueye su pojacanja i za prvenstvo i za Evropu. Ako za tebe nisu to je tvoja stvar.