Delije
Ja te volim Srbijo... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023)

Одг: Ja te volim Srbijo... - luconi - 03-22-2013

(03-22-2013, 07:14 PM)Звездаш link Wrote: У септембру нам долазе коцкасти у госте. Прилика да се усеремо у живот и њима и фудбалском савезу.

Посебно савезу! Ваљда ће и остали народ на стадиону да се узме у памет и да буквално отерамо говна!

Одг: Ja te volim Srbijo... - CEBEP - 03-23-2013

Ја стварно не разумем на основу чега је неко могао да буде оптимиста пред ову утакмицу. Фудбал у Србији је клинички мртав већ годинама, мафија на челу са караџићем и топаловићима краде све што се красти може. Звезда је самом себи непријатељ и остаје оно што сам од увек говорио:

Што је топаловићима боље, Србији и Звезди је горе.

То је очигледно и за баскет и за фудбал. Ја се уопште нисам нервирао јер сам очекивао да ће да нас накантају само је било питање којим резултатом. Фудбал у Србији је кршина тешка, играчи су нам крш, савез труо, а смрад наставља да се шири целом државом...

Одг: Ja te volim Srbijo... - rukometas_bg - 03-23-2013

Да је извео најјачи састав могли смо да будемо оптимистични. Она утакмица синоћ се не игра на квалитет и то се видело од почетка утакмице.
Усташе су лајале по медијима како сигурно добијају, о некаквој пакленој атмосфери, а на терену нису показали буквално ништа. Нису нас они синоћ добили, него Михајловић. Од ведета Модрића и Манџукића ја не видех ништа, у ствари видео сам од Манџукића да воли да симулира, више него да игра. Њима је онај клинац од 18 година из Интера био убедљиво најбољи.

Ја сам после онаквих игара Звезде мислио да је Јанковић лош тренер, али Михајловић га је превазишао. Михајловић може да бира, уигравао је одређену поставу и онда пуј пике не важи. Он као да је извео састав који нико не може да претпостави, само да не плати ником од новинара вечеру. Мада можда он и није лош тренер, сећам сe неких утакмица дал Катаније или Болоње, баш леп фудбал су играли кад их је водио. Мени делује да нас он зајебава. Колики кретен треба да будеш да ставиш неспремног Шћеповића и да не ставиш тренутно најбољег Тадића. Који кретен треба да будеш да ставиш онакав везни ред. Ми без Басте и Кузмановића нисмо смели да кренемо.

Што каже Киза, да сретнем наше репрезентативце на улици, пола их не бих препознао.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Red Star Forever - 03-23-2013

(03-23-2013, 07:42 AM)Звездаш link Wrote: Што каже Киза, да сретнем наше репрезентативце на улици, пола их не бих препознао.

Једна велика истина! У клубу кад се овако нешто деси, па и ајде, али да у репрезентацији нико нема појма како појединци изгледају, то је брука!

Нажалост, као што сам и рекао, са овим селектором и овим избором играча, ми ни Шкотску нећемо победити, а камоли неког озбиљнијег... Под хитно треба отерати Толе-Воле идиота и овог његовог личног селектора!

Одг: Ja te volim Srbijo... - CEBEP - 03-24-2013

Један по мени добар текст из Спортала

Quote:Može li neko da kaže dosta ljudima koji su nam upropastili fudbal?

Nekad smo bili "evropski Brazilci", kod Ilije Petkovića umeli smo da budemo veliki fudbalski ratnici, kod Radomira Antića nekad i pravi umetnici, tim koji gazi i igra za uživanje. A danas smo nula! Velika nula! Dotakli smo dno. Da nije bilo nesrećnog Velsa, kojem je u Novom Sadu napunjena mreža (6:1), ne bismo dali ni gol u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Nekad smo govorili "Dobro došli u zemlju košarke", sad slobodno možemo da kažemo "Dobro došli u zemlju fudbalskih liliputanaca"!

Može li neko u ovoj Srbiji da kaže već jednom dosta ljudima koji su nam fudbal gurnuli u provaliju i pozove ih na odgovornost? Da li je Tomislav Karadžić jači od svih u Srbiji? Čovek ostaje, smenjujući kad i koga hoće, dok mu niko ništa ne može jer se okružio glasačkom mašinom u sistemu koji mu omogućava da vlada srpskim fudbalom koliko god hoće, bez obzira na rezultate. A u Zagrebu smo odigrali četvrtu od pet utakmica u ovim kvalifikacijama na kojima nismo postigli gol!

"Nismo zadovoljni igrama reprezentacije od završetka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Mislimo da nivo kvaliteta igre, kao i prilaz igri i ovakvo vođenje zbog kazne ne odgovaraju potencijalu i kvalitetu koji imamo. Naš selektor mora da živi ovde i da radi svaki dan", poručio je Karadžić, između ostalog, kada je uz pomoć klimoglavaca odlučio da smeni Radomira Antića. Sad baš imamo nivo igre, prosto smo oduševljeni, a i selektor nam nije u Italiji, već po Srbiji radi i šparta svakodnevno.

Od tada smo krenuli u ponor. Sa Vladimirom Petrovićem lekciju nam je držala čak i Estonija, svi znamo dokle smo stigli sa Sinišom Mihajlovićem. Tek smo na pola kvalifikacija, a već smo rekli zbogom Brazilu. I to porazom od velikog rivala Hrvatske, da više boli. Srpski selektor već je nekoliko puta bahato poručio da neće da podnese ostavku. Ne sumnjamo da na odlazak ne pomišlja ni "tata" srpskog fudbala. A valjda u Srbiji postoji neko ko bi morao da mu kaže da je dosta bilo, fudbal nam je dotakao dno - Karadžiću, vreme je za rastanak...

I Karadžić i Mihajlović od početka bezuspešno pokušavaju da "prodaju" priču o podmlađivanju nacionalnog tima. Navijače zanimaju rezultati, a njih nema. Naređali smo tri poraza u kvalifikacijama, Brazil možemo samo da sanjamo, a niko da preuzme odgovornost. Umesto da ih uči igranju fudbala, selektor je svu pažnju usmerio ka himni. Zbog toga u Zagrebu nismo imali Adema Ljajića, dok iz raznih razloga nije bilo: Nemanje Matića, Miloša Krasića, Milana Jovanovića, Boška Jankovića, Nikole Žigića, Miloša Ninkovića... I baš NIKO ne može da me ubedi da Žigić ne bi bio bolji od bilo kojeg od pozvanih napadača.

Neki selektorovi potezi kod mnogih izazivaju pravi bes. Čini se, ponekad, kao da se Mihajlović svima smeje u lice. To je učinio i izborom startne postave za veliku bitku sa Hrvatima. Matić je ostavljen u Portugaliji, dok šansu u jednoj takvoj utakmici dobijaju fudbaleri koji su možda eventualno budućnost srpske reprezentacije, ali sadašnjost nisu ni pod razno. Ali, može se Mihajloviću. Omogućio mu je Karadžić da radi šta hoće bez bilo kakve odgovornosti. Mnogi misle da su odavno preterali svaku meru, a sada je valjda svima dosta.

Nismo gledali "orlove" u Poljskoj i Ukrajini prošlog leta, nećemo ih videti ni u Brazilu 2014. A dokle ćemo morati da gledamo Mihajlovića i Karadžića? Ko će da odgovara za to što nam fudbal ponovo ostaje bez ogromnog novca koji donosi plasman na SP? Neki kažu da je Antić bio preskup, a neka nam Karadžić kaže bilans u kasi sa njim dok je bio na klupi Srbije i finansijsku situaciju posle njegove smene.

Definitivno je krajnje vreme da neko nešto radikalno promeni u srpskom fudbalu...

Одг: Ja te volim Srbijo... - KizaLion - 03-26-2013

Фирмаши бојкотују!

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/230443/Miha-ostao-bez-podrske-u-Novom-Sadu-Firma-bojkotuje-orlove-i-FSS

Новинари бојкотују Миху, неће више да преносе његове изјаве. На СЦ и на У92 нема његових изјава, мислим исто и у Политици, Бљицу..

Одг: Ja te volim Srbijo... - bQxi - 03-26-2013

Да, нису уопште постављали питања Михајловићу, него Банету Ивановићу.

Quote:- Bane, kako se osećate kao kapiten loše vođene ekipe? Bane, da li ste gledali hrvatske klipove na internetu koji zbog taktike Siniše Mihajlovića ismevaju srpski fudbal i reprezentaciju? Da li ste naučili nešto od selektora osim da pevate himnu?

Одг: Ja te volim Srbijo... - luconi - 03-26-2013

=

!

Одг: Ja te volim Srbijo... - kimi011 - 03-26-2013

потпуно се слажем са одлуком Фирме. Знам да међу Делијама иста прича кружи, али треба то јавно изнети (нешто као и они, нпр. саопштењем), да би то дошло и до људи који се и даље појављују на Северу када игра репрезетација. Самим појављивањем тамо дају легитимитет овој багри из савеза. Дај да их отерамо! Знам да је незахвално причати о томе да се не подржава Србија, али...морају се отерати, па макар и тако! Када им буде празан стадион на утакмици репрезетације, ваљда ће размислити да ли им је и даље место ту.
Цела (али цела!) гарнитура савеза је гробарска, и док то не отерамо не можемо се надати титули...

Одг: Ja te volim Srbijo... - bQxi - 03-26-2013

Ова одлука Фирме доприноси томе, да поред 2 највеће навијачке групе у земљи, сад и трећа бојкотује репрезентацију. Да ли је то добро или не ? Са једне стране, они увек могу да напуне Карађорђе, јер знам само из мог града 50 људи који иду, зато што имају плаћене бусеве. Увек ће бити тих који ће на тај начин да иду и тако се може напунити стадион. Е сад са друге стране, мислим да одговара савезу та клима где навијачких група неће бити (бар не оних највећих) Моје мишљење је да би већи ефекат произвело то да стадион буде пун правих навијача који ће 90. минута да прозива стоку, па да то има одјек у медијима, јер овај Загреб је многима била кап која је прелила чашу. Нисам паметан, али мислим да овај бојкот не може донети много тога доброг.